Türkçe Full Albümler, Diskografiler indir » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Sevilen Karışık Türküler [2020] Albüm Flac (Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir) |
|
Sevilen Karışık Türküler [2020] Albüm Flac
| |
Yenialbum | Data: Вторник, 22.11.2016, 21:17 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sevilen Karışık Türküler, Çeşitli Sanatçılar, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir,
[2020] Sevilen Karışık Türküler (Albüm) Flac
01. Gülcan - Gördüm Sivası 02. Aktaşlı Halil - Çaresizim Çaresiz 03. Gülsüm Gül - Bir Dilim Elma 04. Ali Ekber Gül - Narım Sevdakarım 05. Azize Sultan - Arpa Buğday Daneler 06. Murat Yaman - Ayşe Ne Yaptın 07. Ezgi Miray - Dilan 08. Hüseyin Şimşek - Vay Zalım 09. Gülüş Meçhuli - Merhaba 10. Ayhan Barasi - Ahlatın Başındayım 11. Elif Işıkgün - Malatyanın Düzüne 12. Ozan koç - Ötme Bülbül 13. Ferda Doğan - Ah Beni Vahlar Beni 14. Doğan Demir - Cemo Gül Açanda Gel 15. Nur İpekçioğlu - Evlerinin Önü Bulgur Kazanı 16. Yaman Adıyaman - Nideyim 17. Nihal Ukşal - Mevlam Bir Çok Dert Vermiş 18. Recep Bağlıcı - Karpuz Kestim Sulandı 19. Sinem Polat - Diyarbekir 20. Murat Zorba - Sivastan Yar Seversem
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
General | Data: Суббота, 14.12.2024, 15:22 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sevilen Karışık Türküler, Çeşitli Sanatçılar, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir,
|
|
|
|
Türkçe Full Albümler, Diskografiler indir » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Sevilen Karışık Türküler [2020] Albüm Flac (Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir) |
|
|
| |
| |
|