01. Dilek Türkan - Uvertür 02. Dilek Türkan - Gönül Kimi Severse 03. Dilek Türkan - Sen Gelirsen Gönlüm Sevinç Bulur 04. Dilek Türkan - Pembe İnci 05. Dilek Türkan - Aşk Mevsimi 06. Dilek Türkan - Neden Gücendin 07. Dilek Türkan - Gül Fatma 08. Dilek Türkan - Ayrılık 09. Dilek Türkan - Kelebek 10. Dilek Türkan - Gülistan Tango 11. Dilek Türkan - Önce Gözlerin Terk Etti Beni 12. Dilek Türkan - Sarı Yapıncak 13. Dilek Türkan - İtiraf 14. Dilek Türkan - Hazin Terâneler 15. Dilek Türkan - Hayâl Ufkunda 16. Dilek Türkan - Mavi Kelebek 17. Dilek Türkan - Akşam Yine Gölgen Yine Akşam 18. Dilek Türkan - Cici Beyim
[2015] Dilek Türkan - Suya Söyledim (Full Albüm) Flac
01. Dilek Türkan - Yıllar 02. Dilek Türkan - Bana Bir Aşk Masalından 03. Dilek Türkan - Sensiz 04. Dilek Türkan - İç Acısı 05. Dilek Türkan - Geçsin Günler 06. Dilek Türkan - Göl Zamanı 07. Dilek Türkan - Mavi Gözlerin 08. Dilek Türkan - Sevmek Seni Bir Suç İse 09. Dilek Türkan - Fikrimin İnce Gülü 10. Dilek Türkan - Bir Ömürlük Misafir
[2018] Dilek Türkan - An (Full Albüm) Flac
CD1
01. Dilek Türkan - Prologue (Ah Istanbul) 02. Dilek Türkan - Ah İstanbul 03. Dilek Türkan - Aşkın Külleri 04. Dilek Türkan - Nihayet Karşımdasın 05. Dilek Türkan - İki Kalp Atışı Arasında 06. Dilek Türkan - Yangın 07. Dilek Türkan - Neyleyim 08. Dilek Türkan - Pandomim Suare 09. Dilek Türkan - Bir Rüzgar Gibi Geçtin 10. Dilek Türkan - Gülbahar 11. Dilek Türkan - Adak 12. Dilek Türkan - Bahaneler 13. Dilek Türkan - Bu Dünyanın Neresindeyim
CD2
01. Dilek Türkan - Sabah Yıllardan Beri İlk Defa Oldu 02. Dilek Türkan - Bülbül Kantosu 03. Dilek Türkan - Ne Derin Kudreti Var 04. Dilek Türkan - Son Şarkı Bu Ağlatır 05. Dilek Türkan - Gemi Kalkar Sular Akar 06. Dilek Türkan - Aksaray'dan Geçeriken 07. Dilek Türkan - Bir Derin Uykuda Şimdi Gönlum 08. Dilek Türkan - (Kemençe Taksim) Bir Yaz Gecesi 09. Dilek Türkan - Akşam Olunca Yarelerim Sızlar 10. Dilek Türkan - Şu Seven Kalbin Feryadını Duy 11. Dilek Türkan - (Ud Taksim) Kadifeden Kesesi 12. Dilek Türkan - Kadir Mevlam Sen Verirsin 13. Dilek Türkan - Birgün Gelecek