01. Süleyman Tuğrul - Gitme 02. Süleyman Tuğrul - Kurtar Beni 03. Süleyman Tuğrul - Neye Yarar 04. Süleyman Tuğrul - İçelim Eğlenelim 05. Süleyman Tuğrul - Bomboş Ettin 06. Süleyman Tuğrul - Bir Haber Ver 07. Süleyman Tuğrul - Al Beni Albeni 08. Süleyman Tuğrul - Gam Yemem 09. Süleyman Tuğrul - Yalvara Yalvara 10. Süleyman Tuğrul - Bilemedim
[2010] Süleyman Tuğrul - Gel Maraşa (Kozanoğlu Türküleri) Albüm Flac
01. Süleyman Tuğrul - Gel Maraşa 02. Süleyman Tuğrul - Ha Bugün Ha Yarın 03. Süleyman Tuğrul - Adanalı 04. Süleyman Tuğrul - Yemen Elleri 05. Süleyman Tuğrul - Maraş Antepe Bakar 06. Süleyman Tuğrul - Gakkoşun Şapkası 07. Süleyman Tuğrul - Kandil Güzel Bağları 08. Süleyman Tuğrul - Kara Günler 09. Süleyman Tuğrul - Senin Gözlerin 10. Süleyman Tuğrul - Mavişim 11. Süleyman Tuğrul - Sor Beni 12. Süleyman Tuğrul - Çiğ Köftenin Şekeri 13. Süleyman Tuğrul - Oturmuş Ağlar
[2010] Süleyman Toğrul - Ağlama Anam (Albüm) Flac
01. Süleyman Toğrul - Anam 02. Süleyman Toğrul - Nerelisin Sen 03. Süleyman Toğrul - Yüksek Minare 04. Süleyman Toğrul - Muradın Olsun 05. Süleyman Toğrul - Can Kurban 06. Süleyman Toğrul - Ağlama 07. Süleyman Toğrul - Hak Yemedim 08. Süleyman Toğrul - Yazı Görmedim 09. Süleyman Toğrul - Yıkıldım Kardaş 10. Süleyman Toğrul - Gücüm Kalmadı 11. Süleyman Toğrul - Karlı Dağlar 12. Süleyman Toğrul - Unutabilecekmiyim 13. Süleyman Toğrul - Yara Benden 14. Süleyman Toğrul - Sen Başka 15. Süleyman Toğrul - Bilemedin 16. Süleyman Toğrul - Mapushane
[2013] Süleyman Tuğrul - Elazığ Türküleri (Albüm) Flac
01. Süleyman Tuğrul - Kar mı Yağmış Harputun Üstüne 02. Süleyman Tuğrul - Dağlar Dağımdır Benim 03. Süleyman Tuğrul - Yüksek Minare 04. Süleyman Tuğrul - Yara Benden 05. Süleyman Tuğrul - Mamoş 06. Süleyman Tuğrul - Varam Oturam 07. Süleyman Tuğrul - Oy Akşamlar 08. Süleyman Tuğrul - Mendilin İşle Yolla 09. Süleyman Tuğrul - Huma Kuşu 10. Süleyman Tuğrul - Kara Erik Çağara 11. Süleyman Tuğrul - Hüseynik 12. Süleyman Tuğrul - Kahireden Bu Sabah 13. Süleyman Tuğrul - Saray Yolu
[2013] Süleyman Tuğrul - Neyine Güvenem / Neyleyim (Albüm)
01. Süleyman Tuğrul - Neyine Güvenem 02. Süleyman Tuğrul - Leyli Leyli 03. Süleyman Tuğrul - Bu Ne Zulüm 04. Süleyman Tuğrul - Eller Aldı 05. Süleyman Tuğrul - Zehirli Çiçek 06. Süleyman Tuğrul - Nerde Nerde 07. Süleyman Tuğrul - Neyleyim Sensiz 08. Süleyman Tuğrul - Bizim Oğlan 09. Süleyman Tuğrul - Ölürüm Ben 10. Süleyman Tuğrul - Kaşı Kara 11. Süleyman Tuğrul - Aman Aman
[2015] Süleyman Tuğrul - Muradın Olsun (Full Albüm)
01. Süleyman Tuğrul - Birtek Günüm Yok 02. Süleyman Tuğrul - Bu Ne Zulüm 03. Süleyman Tuğrul - Eller Aldı 04. Süleyman Tuğrul - Gitme Baba 05. Süleyman Tuğrul - Kaşı Kara 06. Süleyman Tuğrul - Leyli Leyli 07. Süleyman Tuğrul - Muradın Olsun 08. Süleyman Tuğrul - Nerde Nerde 09. Süleyman Tuğrul - Zalim Yarim 10. Süleyman Tuğrul - Neler Olmuş
[2016] Süleyman Tuğrul - Gümbür Gümbür (Albüm) Flac
01. Süleyman Tuğrul - Bir Tek Günüm Yok 02. Süleyman Tuğrul - Aklımdasın 03. Süleyman Tuğrul - Bahtı Karam 04. Süleyman Tuğrul - Eski Yara 05. Süleyman Tuğrul - Gümbür Gümbür 06. Süleyman Tuğrul - Elaziz Gaggoş 07. Süleyman Tuğrul - Ne Hale Düştüm 08. Süleyman Tuğrul - Neler Olmuş 09. Süleyman Tuğrul - Vayle 10. Süleyman Tuğrul - Yarın Ola 11. Süleyman Tuğrul - Yüce Dağ Başı (Uzün Hava) 12. Süleyman Tuğrul - Zalim Yarim 13. Süleyman Tuğrul - Geçti Benden 14. Süleyman Tuğrul - Sakın Dağlar Gibi Yüceyim Deme 15. Süleyman Tuğrul - Gurbet
[2018] Süleyman Tuğrul - Yıllarımı Geri Ver (Albüm) Flac
01. Süleyman Tuğrul - Yıllarımı Geri Ver 02. Süleyman Tuğrul - Bir Tek Günüm 03. Süleyman Tuğrul - Gelmedin Yar 04. Süleyman Tuğrul - Her Şeyin Yalan 05. Süleyman Tuğrul - Hesap Sorulacak 06. Süleyman Tuğrul - Gidirem 07. Süleyman Tuğrul - Layla Layla 08. Süleyman Tuğrul - Oy Felek Oy 09. Süleyman Tuğrul - Yaşamak Denirse 10. Süleyman Tuğrul - Ölürüm 11. Süleyman Tuğrul - Bir Tanem 12. Süleyman Tuğrul - Yarası Var
[2019] Süleyman Tuğrul - Muradın Olsun (Albüm) Flac
01. Süleyman Tuğrul - Muradın Olsun 02. Süleyman Tuğrul - Gitme Baba 03. Süleyman Tuğrul - Neler Olmuş 04. Süleyman Tuğrul - Eller Aldı 05. Süleyman Tuğrul - Gardaş