Necati Çalışkan - Tüm Albümleri [Diskografi]
| |
Yenialbum | Data: Среда, 05.02.2014, 15:24 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Necati Çalışkan Albüm: Tüm Albümleri Diskografi Yıl: 1996 - 2013 Tür: Türkçe - Rock Format: MP3 128 Kbps 44100 KHz Parça Sayı: 99 Dosya Boyutu: 424,37 MB
Necati Çalışkan - (Türküola 721)
Necati Çalışkan - Beterin Beteri Var.mp3 Necati Çalışkan - Çalışkan Oyun Havası.mp3 Necati Çalışkan - Daha Ne İstiyorsun.mp3 Necati Çalışkan - Deli Gibi Sevdim.mp3 Necati Çalışkan - Dertli Dünya.mp3 Necati Çalışkan - Dünya Bir Dikenli Hayat.mp3 Necati Çalışkan - Eşref.mp3 Necati Çalışkan - Hayriyem.mp3 Necati Çalışkan - Kadriyem.mp3 Necati Çalışkan - Mevlam.mp3 Necati Çalışkan - Yalniz Yaşarım.mp3 Necati Çalışkan - Yanıyor Şu Gönlüm.mp3 Necati Çalışkan - Yaşadım Mı Öldüm Mü.mp3
Necati Çalışkan - Bende Sevdim Arkadaş
Necati Çalışkan - Bende Sevdim Arkadaş.mp3 Necati Çalışkan - Bir Gün Karşılaşırsak.mp3 Necati Çalışkan - Bir Zamanlar.mp3 Necati Çalışkan - Bir Zamanlar Bir Yar Vardı.mp3 Necati Çalışkan - Çıkmaz Sokak.mp3 Necati Çalışkan - Çıksın Zalimin Gözü.mp3 Necati Çalışkan - Çileli Yollar.mp3 Necati Çalışkan - Değişti Dünyam.mp3 Necati Çalışkan - Dur Dinle Beni.mp3 Necati Çalışkan - Kimi Kimden Soruyorsun.mp3 Necati Çalışkan - Mektup.mp3 Necati Çalışkan - Vefasız.mp3 Necati Çalışkan - Yeter.mp3 Necati Çalışkan - Yollar Uzak Gelemedim.mp3
Necati Çalışkan - Beni Böyle Sev [2008]
Necati Çaliskan - Ayrilik Gemisi.mp3 Necati Çaliskan - Benim Gibi Seveceksen.mp3 Necati Çaliskan - Bir Denizdir Hayat.mp3 Necati Çaliskan - El Aman.mp3 Necati Çaliskan - Gecenin Bir Yarisi.mp3 Necati Çaliskan - Hayatin Kanunu.mp3 Necati Çaliskan - Kullar Girdi Aramiza.mp3 Necati Çaliskan - Menekse Gül Ile.mp3 Necati Çaliskan - Mevlam.mp3 Necati Çaliskan - Nazar.mp3 Necati Çaliskan - Sevda Dedikleri.mp3 Necati Çaliskan - Ya Sev Ya Öldür.mp3 Necati Çaliskan - Yine Gamli Bu Gönlüm.mp3 Necati Çaliskan - Zaman.mp3
Necati Çalışkan - Cümbüs Ile Şarkılar
Necati Çaliskan - Aşk Çölünden Dert Yuklu Kervanim Gelir.mp3 Necati Çaliskan - Aşkından Bir Hoş Oldum.mp3 Necati Çaliskan - Giden Bir Yolcu Gibi.mp3 Necati Çaliskan - Mesut Olmak Istersen.mp3 Necati Çaliskan - Nerdesin Meyhaneci.mp3 Necati Çaliskan - Senden Gelen Her Derdi.mp3 Necati Çaliskan - Seven Yar Olmadan.mp3 Necati Çaliskan - Sevmeseydim Boyle Cile Cekermiydim Ben.mp3 Necati Çaliskan - Sevmesini Bilmeyenden Hic Ask Istermiyim Ben.mp3 Necati Çaliskan - Uzdu Beni Kader.mp3 Necati Çaliskan - Yasamak Olurmu.mp3
Necati Çalışkan - Iste Aşk
Necati Çalışkan - Ben Ağacın Dalları.mp3 Necati Çalışkan - Böyle Gelmiş.mp3 Necati Çalışkan - Gel.mp3 Necati Çalışkan - Gönlümün Dermanı.mp3 Necati Çalışkan - Gözyaşlarım.mp3 Necati Çalışkan - Hayatın Kanunu.mp3 Necati Çalışkan - İşte Aşk.mp3 Necati Çalışkan - Kaderim Mi Bu.mp3 Necati Çalışkan - Ne Çare.mp3 Necati Çalışkan - Taksim.mp3
Necati Çalışkan - Kader Fırtınası [1986]
Necati Çalışkan - Anadan Ayrı.mp3 Necati Çalışkan - Bahtımın Peşisıra.mp3 Necati Çalışkan - Dünya Yalan.mp3 Necati Çalışkan - Feleğin Cilvesi.mp3 Necati Çalışkan - Gülerken Ağlıyoruz.mp3 Necati Çalışkan - İnan Sen Gittin Gideli.mp3 Necati Çalışkan - İnandım Sana.mp3 Necati Çalışkan - İssiz Geceler.mp3 Necati Çalışkan - Kader Fırtınası.mp3 Necati Çalışkan - Perişan Ettin Beni.mp3 Necati Çalışkan - Yorğunum Hancı.mp3
Necati Çalışkan - Türküola 222
Necati Çalışkan - Agliyor Gönlüm.mp3 Necati Çalışkan - Aklim Fikrim Hep Sende.mp3 Necati Çalışkan - Ayrilik Gemisi.mp3 Necati Çalışkan - Ben Agacin Dallari.mp3 Necati Çalışkan - Gine Gamli Gönlüm.mp3 Necati Çalışkan - Gönül Defteri.mp3 Necati Çalışkan - Gözüm Nuru.mp3 Necati Çalışkan - Hayat Denen Rüya.mp3 Necati Çalışkan - Hayatın Kanunu.mp3 Necati Çalışkan - Ölsem De Sevecegim.mp3 Necati Çalışkan - Peri Kızı.mp3 Necati Çalışkan - Üzdü Beni Kader.mp3 Necati Çalışkan - Ya Sev Ya Öldür.mp3 Necati Çalışkan - Yaşamakta Bir Tat Varmi.mp3
Necati Çalışkan - Yine Sevdi Bak
Necati Çaliskan - Bilemedim.mp3 Necati Çaliskan - Cesaretim Yok Artik Sevmeye.mp3 Necati Çaliskan - Gözlerine Yandim Nartanem.mp3 Necati Çaliskan - Haydi Gülüver.mp3 Necati Çaliskan - Hey Gidi Kaderim.mp3 Necati Çaliskan - Ölmekmi Lazim.mp3 Necati Çaliskan - Sen Çapkinin Birisin.mp3 Necati Çaliskan - Sen Gelmesende.mp3 Necati Çaliskan - Senin Kahrin Çekilmez.mp3 Necati Çaliskan - Sevmeyenler Ne Bilir.mp3 Necati Çaliskan - Yasamakta Bir Tat Varmi.mp3 Necati Çaliskan - Yine Sevdi Bak.mp3
.
DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Hitfile.net
|
|
|
|
|