Azpirat | Data: Вторник, 12.02.2013, 13:15 | Mesaj # 1 |
Yarbay
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Artist: Birneçə (Original) Ekskluziv Album: Kolleksiyası İL: 2013 Genre: Azerbaijan - Musical Meyxana Pop Format: Mp3 - 128-320 kbps 44100 KHz Kompozisiya: 100 Ölçü: 536 MB
Vüsal Kədərli - Sənsiz Qalıb .mp3 Vüsal Kədərli - Ay Senə Qurban.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Daha Gelmə.mp3 Tural Hüseynov - Belə oğlanlarıq.mp3 Orxan Dəniz - Ay Qız.mp3 Orxan Dəniz - Ağla Bulud.mp3 Zaur Azəri - Bom Ciki Bom.mp3 Vasif Əzimov - Ya Hüseyn (Dini).mp3 Üzeyir Mehdizadə ft Gülağa - Incimə - turkuk.biz.mp3 Tural Yağmur ft Samir Ilqarli - Intizarim var (Ver 2).mp3 Şirxan Şaka - Senə Yalvarmıyacam.mp3 Samir Ilqarli ft Camal Lənkəran - Salam Ala Brodyaga.mp3 Şaka Dərya - Səni Sevirəm.mp3 Şahruz Masallı - Unuda Bilmirəm Səni.mp3 Ramiz ft Siyavus - Avara.mp3 Pərviz ft Mehman - Şəhidlər.mp3 Orxan Masalli - Avara.mp3 Orxan Dəniz ft Elşən - Assorty.mp3 Mürsəl ft Ramin - Mənlə işin Olmasın.mp3 Məsud Neymət ft Vüsal - Biz Beləyik-2 .mp3 Elmir Ft Mena - Anladim.mp3 Bəhram ft Nəzir - Mən Esgər Gedendə.mp3 Arzu ft Sənan ft Vəli - Sarışınım.mp3 Anar Qala ft Vaqif - Ayrildiq.mp3 Adem Xilə ft Elxan - Vəfasız.mp3 Röyal Dəniz - Avara.mp3 Rauf Nur - Tekliyi Öyredirsən.mp3 Elvin Qəmli ft Tural Sumqayıtlı - Içirəm mən Avara.mp3 Ramin Ədaletoğlu - Niyameddin Ümüd - Dilxorçuluq.mp3 Vüsal Fexri ft Aşıq Səbuhi - Yar özü bilsin.mp3 Tural Hüseynov - Hələdə Ağlayıram.mp3 Aqşin Fərat - Ölürəm.mp3 Aqşin Fərat - Mən Belə Sevirəm Onu.mp3 Üzeyir Mehdizadə - Canım Ağrıyır.mp3 Ramin Ədaletoğlu & Niyammədin - Inanmaram.mp3 Mürsəl - Dəli Oluram.mp3 Ilqar Dəniz ft Orxan Eşqin - Kayfda.mp3 Aqşin Fateh - Zəhraya görə.mp3 Samo - Yuxuma Gəlmişdin.mp3 Natiq Ucar ft Elmidar Elçinoğlu - Sən Ürəyini Sıxma.mp3 Məhəmməd Fəda - Iki Dost.mp3 Vasif Əzimov - Axı məndə insanam.mp3 Uzeyir Mehdizadə - Paxil.mp3 Turqut - Ahuzar içində.mp3 Turan Teyfuroğlu & Crey - Coşan hisslər.mp3 Turan Teyfuroğlu - Ruhum.mp3 Turan Teyfuroğlu - Ondan Bir Xəbər.mp3 Tural Hüseynov & Murad Ağdamlı - Biz Beleyik.mp3 Tərlan Qazaxbərəli - Oy oy.mp3 Terlan Novxanı - Yalandır Bu Dünya.mp3 Şirxan Şaka -Yarım-turkuk.biz.mp3 Şirxan Şaka - Tərk Etdin-turkuk.biz.mp3 Şirxan Şaka - Qaradı Qara.mp3 Şirxan Şaka - Bala Bala.mp3 Samo - Menə Ağır Gəlir.mp3 Samir Rza & Tahir Arablinkalı - Can Sağlığı.mp3 Samir Ilqarli & Xəyale Dəniz - Tekcə sənsən.mp3 Ramiz Əhmədli - Canımda Qurbandı.mp3 Ramiz Həsrət - Kayıfdayam.mp3 Orxan Dəniz - Son Görüs.mp3 Natiq - Ala Necəsən Nə Var Nə Yox.mp3 Məna Corat - Özgələrdən.mp3 Mehdi Masallı - Əs Küləyim.mp3 Mahir - Mən Beləyəm.mp3 Isa Telmanoğlu ft Semur Vəfalı - Facebookdadi.mp3 Ifrat ft Şahin - Ağlaram.mp3 Ifrat ft Aşıq Səbuhi - Utanıram.mp3 Ifrat & Cavid & Vüsal - Gəlin Allaha Tərəf .mp3 Ifrat - Ikinci Mən.mp3 Gülağa - Rəngarəng.mp3 Elşad Vəfalı - Kasibçılıq.mp3 Elşad Vəfalı - Candı Can.mp3 Elşad Vəfalı - Bərek Allah.mp3 Elnur Valeh ft Elçin Ağa - Hallıyam.mp3 Elmir Sumqayıtlı - Ürəyim.mp3 Eldar Dağlı Ft Babək Günəşli - Qurban Edərəm.mp3 Eldar Dağlı Ft Babək Günəşli - Nə Cür Bağışlayım Səni.mp3 Elçin Ağcebedili - Mənə Düşmənsən.mp3 Elçin Ağcabədili ft Esmira Ismayılqızı - Səni Düsünəndə.mp3 Davud ft Günay - Taleyim.mp3 Bayram Biləcəri - Sənsiz .mp3 Balabəy - Dini.mp3 Babek Hindarxlı - Sevirəm Səni Sevirəm.mp3 Aşıq Səbuhi - Mahrum (ft Rober Hatemo).mp3 Asif Məhərrəmov - Heç səni mən üzərəmmi.mp3 Anar Sumqayıtlı - Sevgim.mp3 Anar Sumqayıtlı - Qara gözlər.mp3 Şirxan Şaka - Yenədə Lomkada.mp3 Seid Səlyanlı - Nəşəni Çək Kayfını Tut.mp3 Elvin Cənub ft Cahid Sumqayıtlı - Avara qaqaşlar.mp3 Perviz Bülbüle - Səni kuləkdən soruşdum.mp3 Nail Biləsuvarlı - Nakam eşqim .mp3 Samo - Vəfasız - turkuk.biz.mp3 Elçin Zəka - Imam Teqi (Dini).mp3 Ruslan - Dünya.mp3 Tural ft Turan - Başla Görək.mp3 Terlan Qazaxbərəli - Dönmə vəfasız.mp3 Tural Hüseynov & Ülvi Yasamal - Heç utanmırsan.mp3 Şirxan Şaka - Var Şərayit Şellənirəm.mp3 Şirxan Şaka - Zalimsən Dünya.mp3
DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Turbobit.net
|
|
|
|