01. Mark Eliyahu - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım 02. Ajda Pekkan - Ben Seni Çok Sevdim 03. Emel Sayın - Her Aşkın Bir Şarkısı Var 04. Nukhet Duru - Her Şey Çok Sevmekten 05. Teoman - Ölüyorum Ellerinde 06. Halil Sezai - Kül 07. Ceza - Kurşun 08. Mahmut Orhan - Ben Bu Şarkıyı Sana Yazdım 09. Haluk Bilginer - Ben O'yum 10. Emre Aydın - Yalnız da Ayağa Kalkabilirim 11. Pamela - Tek Kişilik Aşk 12. Sagopa Kajmer - Keskin 13. Melek Mosso - Yağmur 14. Gazapizm - Af 15. Sıla - Düşüyorum Hayatın Ellerinden 16. Şanişer - Sana Bunları Hiç Bilmediğin Bir Yerden Yazıyorum 17. Cem Yilmaz - Biz Şimdi 18. CEYLAN ERTEM - Sen Yağmurları Sevdiğinde 19. Emir Can İğrek - Mutlu Yıllar.mp3 20. Beşiktaş Çocuk Korosu - Herkes Gider mi 21. Aylin Aslım - Sen Hep Böyle Kal 22. Selda Bagcan - Gitmek Gitmektir İşte 23. Sena Sener - Nereye Gidiyorsun 24. Rutkay Aziz - Ya Kendin Dikebilirsin Ya Da Hiç Kimse 25. Okan Bayülgen - Bana Ne Yaptın 26. Redd - Yalnızlık 27. Çağan Şengül - Gidemem 28. Sera Savaş - Bu Yollar Hep Sana Çıkar 29. Mazlum Kiper - Şeker Prens'e Sesleniş 30. An Epic Symphony - Şeker Prens Ve Tuz Kral 31. Hande Mehan - Islak Kelebek 32. Eda Baba - O Kirpik Hala Bende Sevgilim 33. Gaye Su Akyol - Yalnızlık Senden Daha Çok Seviyor Beni 34. Tnk - Anladım 35. Melis Danişmend - Seni Kaybettim 36. Perdenin Ardındakiler - Sonbahar 37. Selçuk Yöntem - Yalnız Ama Kıymetli 38. Yasir Miy - Sen Ağlama 39. Demet Evgar - Seni Bir Umuda Emanet Ettim 40. Mesut Yegane - Buruk.mp3 41. Mustafa Alabora - Dün Gece Bir Rüya Gördüm Anne 42. Ahmet Aslan - Geçecek 43. Zülfü Livaneli - Beni Böyle Bırakma 44. Mert Fırat - Hala 45. Bülent Ortaçgil - Bana Özel 46. Birsen Tezer - Bükülüyor Zaman 47. Hüsnü Arkan - Yalnız Adam 48. Zuhal Olcay - Siyah Beyaz 49. Fatih Erkoç - İlk Ve Son Kez 50. DEMET SAĞIROGLU - Seni Seviyorum 51. Goksel - Özledim 52. Melis Sökmen - Hani Bazen 53. Karsu - Aşk Hiç Bitmez 54. Meltem Taşkıran - Beni Hatırladın Mı 55. Sibel Gürsoy - Sen Benim 56. Jehan Barbur - Sen Ağlarsan 57. Seyyal Taner - Salvatore 58. Tuba Önal - Sana Sarılınca 59. Sufle - Beni Hatırla 60. Koray Candemir - Yollardayım 61. Dedublüman - Gül. 62. Yüzyüzeyken Konuşuruz - Bi Sebep Göster Dayanmaya 63. Gulten Kaya Hayaloglu - Birgün Bulur Birbirini Tüm Kaybolmuş Çocuklar 64. Murat Yilmazyildirim - Ben Geldim 65. Cem Adrian - Tuz Buz 66. Gökhan Kirdar - Şimdi 67. Iskender Paydas - Kayıp 68. Mercan Dede - Beni Hala Öldürüyorsun 69. Kadıköy Acil - Yağmur & Bugün Sana Bir Şeyler Anlatmam Gerek 70. Eylül Ergül - Beni Affet Bu Gece 71. İpek Nisa Göker - Hoşgeldin 72. Ece Dağıstan - Biz Senle 73. Yılmaz Erdoğan - Tanrının Elleri 74. Sezgin Alkan - Tanrının Elleri 75. Demet Akbağ - Şimdi Rahat Uyu 76. Cem Adrian - TANRI ASLINDA SEVER HEPİMİZİ & Final 77. Cem Adrian - Tüm Ölü Melekler İçin Bir Dakikalık Saygı Duruşu 2 78. Ayten Alpman - Hani Bazen (Veda) 79. Cem Adrian - Unutulmuyor 80. Gökhan Kılıç - Sarı Gelin (Bonus Cover Track)