01. Zeynep Casalini - Hastane Önünde İncir Ağacı 02. Sevcan Orhan - O Yar Beni 03. İmera - Kara Toprak 04. Yeşim Salkım - Eledim Eledim 05. Pelin Yılmaz - Gel Ya da Salma Dilber 06. Fatoş Kumru - Talihim Yok Bahtım Kara 07. Suzan Kardeş - Belgrad Yolu 08. Recep Aktuğ - Efe Türküsü 09. Sezen Aksu - Selanik Türküsü 10. Hülya Yıldız - Oy Gelin 11. Musa Eroğlu - Kerem Gibi Yanıyorum 12. Bilge Yılmaz Seziköz - Kırmızı Buğday 13. İbrahim Sevim - Allı Turnam 14. Bahar Gelir - Bahçede Yeşil Çınar 15. Haydar Tanrıverdi - Şaha Doğru Giden Kervan
CD 2
01. Özcan Deniz - Keklik Gibi 02. Hülya Yıldız - Ayşem 03. Funda Ağa - İzmir’in Kavakları 04. Zara - Bir İncecik Duman Tüter 05. Fuat Saka - Gesi Bağları 06. Tolga Kılık - Değmen Benim 07. Şükriye Tutkun - Avuntu 08. Bilge Yılmaz Seziköz - Efem (Eğilmez Başım Gibi) 09. Ümit Ülperen - Göçmen Kızı 10. Atakan Akdaş - O Vay Beni Ağlarım 11. İbrahim Sevim - Trabzon Sen Anlat Beni 12. Ahmet Yazkan - Gayri Dayanamam 13. Deniz Vardaryıldızı - Pencereden Bakan Dilber 14. Hüseyin Ulusan - Kırmızı Buğday 15. Turgut Moğolkanlı - Bir Yiğit Gurbete Gitse