Albüm: Yeni Karışık Ankara Oyun Havaları (Düğün Şenliği) (Full Albüm) Yıl: 2016 Türü: Türkçe / Düğün Şenliği / Oyun Havaları Format: MP3 320 Kbps & Flac Lossless Audio ! Orijinal Nette ilk ! Parça Sayı: 20
01. Yıldıray Uygur - Ne Kadar Çok Sevdiysen.flac 02. Kadir Şeker - Vay Koçum Bebeler.flac 03. Kadir Şeker - Boş Ver Kankam Aldırma.flac 04. Ayhan Polatkan - Alayınız Hikaye.flac 05. Mehmet Akyüz - Bahar Gelir.flac 06. Aman Aman Elmalı.flac 07. Süper Ankaralılar - Entarisi Dım Dım Yar.flac 08. Süper Ankaralılar - Potpori - Ben Giremem Bahçaya & Atım Gara.flac 09. Derya Demir - Üçü Beş Görüyorum.flac 10. Süper Ankaralılar - İp Attım Ucu Kaldı.flac 11. Süper Ankaralılar - Hep Sen Varsın.flac 12. Süper Ankaralılar - Kaptaş.flac 13. Süper Ankaralılar - Elmanın İrisine.flac 14. Süper Ankaralılar - Yalan Mıydı Yaşar.flac 15. Süper Ankaralılar - Selver.flac 16. Emine Keser - Yemişim Ankara'yı.flac 17. Hakan Gider - Yalan Oldu.flac 18. Ersin Edip Bilgin - Rinna.flac 19. Süper Ankaralılar - Söm Söm Yarim.flac 20. Özgür Koç - Tamam Artık Son.flac