Bahadır Tatlıöz feat. Haktan - Bir Ben Bir İstanbul [2013] (Single) Haktan feat Bahadir Tatlioz - Bir Ben Bir Istanbul.mp3 Haktan feat Bahadir Tatlioz - Mahser Yeri.mp3
Berk Gürman - Allah Allah (Single) (2013) Berk Gürman - Allah Allah (Porompompero).mp3 Berk Gürman - Allah Allah (Version Español).mp3
Cefi - % 100 Aşk [2013] (Full Albüm) Cefi - 100 Ask.mp3 Cefi - 100 Ask (Remix).mp3 Cefi - Askindan Sonra.mp3 Cefi - Askindan Sonra (Remix).mp3 Cefi - Den Pao Kala.mp3 Cefi - Eisai Oti Na Nai.mp3 Cefi - Olene Kadar.mp3
Cem Adrian - Şeker Prens ve Tuz Kral [2013] (Full Albüm) Cem Adrian - Ben Seni Cok Sevdim.mp3 Cem Adrian - Beni Affet Bu Gece.mp3 Cem Adrian - Biz Senle.mp3 Cem Adrian - Hala.mp3 Cem Adrian - Kalbim.mp3 Cem Adrian - Kurtar Beni.mp3 Cem Adrian - Masalin Son Sarkisi.mp3 Cem Adrian - Seker Prens ve Tuz Kral.mp3 Cem Adrian - Sen Aglama.mp3 Cem Adrian - Simdi Rahat Uyu.mp3 Cem Adrian - Tek Kisilik Ask.mp3
Mehmet Akif Ersoy - Zulmü Alkışlayamam [2013] Ertugrul Erkisi - Zulmu Alkislayamam.mp3 Serdar Tuncer - Zulmu Alkislayamam.mp3 Yusuf Ziya Ozkan - Zulmu Alkislayamam.mp3
Mehmet Gençsoy - Avaz-ı Şiir (2013) (Full Albüm) Mehmet Gençsoy - Baba.mp3 Mehmet Gençsoy - Git Güle Güle.mp3 Mehmet Gençsoy - Hadi Gel İstanbul Ol Bana.mp3 Mehmet Gençsoy - Naat.mp3 Mehmet Gençsoy - Sessiz Çığlık.mp3 Mehmet Gençsoy - Teşekkür Ederim.mp3 Mehmet Gençsoy - Unutamadım.mp3 Mehmet Gençsoy - Vuslat.mp3 Mehmet Gençsoy - Yeterki Sen Gel.mp3
Muazez Abacı - Bir Efsanedir [2013] (4 Full Albüm) (CD 1) Muazzez Abacı - Dönüş Muazzez Abaci - Anladim Sevmeyeceksin.mp3 Muazzez Abaci - Bahar Geldi (Anonim) & Yangin Olur (Anonim).mp3 Muazzez Abaci - Ben Aglarim Eller Guler.mp3 Muazzez Abaci - Doldur Kadehi.mp3 Muazzez Abaci - Esmer Bugun Aglamis.mp3 Muazzez Abaci - Her Gunum Mazide Kalmis.mp3 Muazzez Abaci - Icimden Su Zalim.mp3 Muazzez Abaci - Inan Inan ki Bana Kimse Sen Gibi Bakmadi.mp3 Muazzez Abaci - Kirpriklerin Golgesi.mp3 Muazzez Abaci - Niye Cattin Kaslarini.mp3 Muazzez Abaci - Su Gogsum Yirtilip Baksan.mp3 Muazzez Abaci - Turlu Derde Ben Deva Buldum.mp3 Muazzez Abaci - Yadimda O Sevdali.mp3
Murat Dalkılıç - Garaj Konserleri (Akustikhane & Performans Evi) [2013] Murat Dalkılıç - Luzumsuz Savas.mp3 Murat Dalkılıç - Neyleyim Istanbulu.mp3 Murat Dalkılıç - Sana Ihtiyacim Var.mp3 Murat Dalkılıç - Yalan Dunya.mp3 Murat Dalkılıç - Yalancisin.mp3 Murat Dalkılıç - Yudum Yudum.mp3
Murat Yamandır - Solgun Menekşe [2013] (Full Albüm) Murat Yamandir - Ben Vefali Sevgili.mp3 Murat Yamandir - Bugulu Camlar.mp3 Murat Yamandir - Garip Basim.mp3 Murat Yamandir - Kacak.mp3 Murat Yamandir - Sende Kaldi Yuregim.mp3 Murat Yamandir - Solgun Menekse.mp3
Nurcanım - Sarı Çiçeğim Sarı [2013] (Full Albüm) Nurcanim - Aya Meme Bacenim (Hemsince).mp3 Nurcanim - Bana Serhos Deyiler.mp3 Nurcanim - Guya Evleniyiduk.mp3 Nurcanim - Lerin Oge Ellegum (Hemsince).mp3 Nurcanim - Sari Cicegim Sari.mp3 Nurcanim - Yarumi Gordunuzmi.mp3 Nurcanim - Yol.mp3
Trio Mara - Deri & Behind The Doors [2013] (Full Albüm) Trio Mara - Berivane - Feat. Hussein Zahawy.mp3 Trio Mara - Desmala Min - Feat. Hussein Zahawy.mp3 Trio Mara - Ere Nina - Feat. Hussein Zahawy.mp3 Trio Mara - Gula Min.mp3 Trio Mara - Leyle Xane.mp3 Trio Mara - Nazdar.mp3 Trio Mara - Qumrike.mp3 Trio Mara - Romani - Feat. Hussein Zahawy.mp3 Trio Mara - Samirane - Feat. Hussein Zahawy.mp3 Trio Mara - Tesiya Min.mp3 Trio Mara - Vane Kora.mp3
Uğur Zafer Yıldız - Hazırım [2013] (Full Albüm) Ugur Zafer Yildiz - Ask Bizim Icin.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Ayrilik.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Bilme Sev Ne Olur.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Ey Ozgurluk.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Hadi Git.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Hazirim.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Korkma.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Paylasmamiz.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Sevdim.mp3 Ugur Zafer Yildiz - Varsin Olsun.mp3
Ustadan Çırağa Aşık Gülabi & Ali Rıza - Kısmet Bizi Atmış Gurbet Ellere [2013] Ali Riza - Bilen Var Mi.mp3 Ali Riza - Gor Bakalim.mp3 Ali Riza - Hep Sen Varsin.mp3 Ali Riza - Kanma Gonul.mp3 Ali Riza - Nankor Kedi.mp3 Ali Riza - Uyan Be.mp3 Ali Riza - Yakan Sensin.mp3 Ali Riza - Yok Bundan Sonra.mp3 Asik Gulabi - Ali Riza - Kismet Beni Atmis Gurbet Ellere.mp3 Asik Gulabi - Derde Dustum Vefasiz Elinden.mp3 Asik Gulabi - Donem (Gurbet Ele Gidip Gelmezsem).mp3 Asik Gulabi - Ela Gozlu Benli Guzel.mp3 Asik Gulabi - Ey Muhur Gozlum.mp3 Asik Gulabi - Garip Gonlum Sad Olmuyor (UH).mp3 Asik Gulabi - Zalim Yar.mp3
Yusuf Ardıçlar - Bilseydim [2013] (Full Albüm) Yusuf Ardiclar - Bilseydim.mp3 Yusuf Ardiclar - Boylemiydi.mp3 Yusuf Ardiclar - Cigdem.mp3 Yusuf Ardiclar - Dert Oldu.mp3 Yusuf Ardiclar - Kara Kiz.mp3 Yusuf Ardiclar - Kurban Turkiyem.mp3 Yusuf Ardiclar - Muradin Olayim.mp3 Yusuf Ardiclar - Sende Yanasin.mp3 Yusuf Ardiclar - Sensin.mp3 Yusuf Ardiclar - Yangin Yeri.mp3