Ajda Pekkan feat. Ozan Çolakoğlu - Ara Sıcak Remixes (2013)
Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak.mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Catwork Remix Engineers).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Cihat Ugurel Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Cue Mores Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (David Saboy Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Emrah Is Faruk Sabanci Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Erdinc Erdogdu mix feat. Dj XXXL).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Murat Uyar Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Mustafa Yildirim Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Nurettin Colak Levent Lodos Remix).mp3 Ajda Pekkan feat Ozan Colakoglu - Ara Sicak (Seckin Ozer Remix).mp3
Aydan Erbaş - Özlem Yüklü Gemiler (2013)
Aydan Erbaş - Aşkım.mp3 Aydan Erbaş - Aşkını Neden Gizledin.mp3 Aydan Erbaş - Gittiginde Anladim.mp3 Aydan Erbaş - Her Zaman Sen.mp3 Aydan Erbaş - Huzun Es Ruzgar Es.mp3 Aydan Erbaş - KanunTaksim.mp3 Aydan Erbaş - Ozlem Yuklu Gemiler.mp3 Aydan Erbaş - Sen Bana Yarsın.mp3 Aydan Erbaş - Sen Benim Biricik Gulumdun.mp3 Aydan Erbaş - Sen Uzakta Bir Yildiz.mp3 Aydan Erbaş - Seni Dilerim.mp3 Aydan Erbaş - Seni Nasil Ozledim.mp3 Aydan Erbaş - Üzüldügün şeye Bak.mp3 Aydan Erbaş - Vazgeç Yarım.mp3 Aydan Erbaş - Zillide Masa.mp3
Bilal - Kardeşim Sen Özgürsün [2013] (Single)
Bilal - Kardesim Sen Ozgursun.mp3
Cemal Kadir Kaya - Yar Olamadan [2013]
Cemal Kadir Kaya - Ah Gamzelim.mp3 Cemal Kadir Kaya - Dokunmayin Aglarim.mp3 Cemal Kadir Kaya - Eski Gunler.mp3 Cemal Kadir Kaya - Gonul Hirsizi.mp3 Cemal Kadir Kaya - Horon.mp3 Cemal Kadir Kaya - Kara Deniz.mp3 Cemal Kadir Kaya - Mal Davasi.mp3 Cemal Kadir Kaya - Ozenti Belasi.mp3 Cemal Kadir Kaya - Pulim.mp3 Cemal Kadir Kaya - Yar Olmadan.mp3 Cemal Kadir Kaya - Yolun Yarisi.mp3 Cemal Kadir Kaya - Yoremin Kizlari.mp3
Derviş Yusuf Okçu - Benim Derdim Deste Deste [2013]
Dervis Yusuf Okcu - Aglar Yakup Aglar.mp3 Dervis Yusuf Okcu - Alemlere Rahmet Sensin.mp3 Dervis Yusuf Okcu - Benim Derdim Deste Deste.mp3 Dervis Yusuf Okcu - Evliyalar Ehlen ve Sehlen Merhaba.mp3 Dervis Yusuf Okcu - Muhammede Muhammede.mp3 Dervis Yusuf Okcu - Sefaat Ya Resulallah.mp3
Fairuz Derin Bulut - Babana Anlatma.mp3 Fairuz Derin Bulut - Baglar.mp3 Fairuz Derin Bulut - Bensiz Ask.mp3 Fairuz Derin Bulut - Gusabel.mp3 Fairuz Derin Bulut - Kirli Kirpi.mp3 Fairuz Derin Bulut - Patlantis.mp3 Fairuz Derin Bulut - Set Me Free.mp3 Fairuz Derin Bulut - Tabana Kuvvet.mp3 Fairuz Derin Bulut - Zalim.mp3 Fairuz Derin Bulut - Zerk-i Ziyan.mp3
Gökhan Tan - Aşk [2013] (Maxi Single)
Gökhan Tan - Aşkperest.mp3 Gökhan Tan - Gül Deme Bana.mp3 Gökhan Tan - Istanbul.mp3 Gökhan Tan - Pisi Pisi.mp3 Gökhan Tan - Pisi Pisi (Remix).mp3
Grup Mevlana - Yeşil Kubbe [2013]
Grup Mevlana - Dunya Yalan.mp3 Grup Mevlana - Hayran Ciddo Seyh Imam.mp3 Grup Mevlana - Hayril Berriye.mp3 Grup Mevlana - Mevlana.mp3 Grup Mevlana - Mevlid-i Resulillah.mp3 Grup Mevlana - Mirac.mp3 Grup Mevlana - Sallallah-u Ala Muhammed.mp3 Grup Mevlana - Yesil Kubbe.mp3
Grup Vuslat - Diren Direniştir Zafer [2013] (Single)
Kinamiz Var - Adana ciftetellisi.mp3 Kinamiz Var - Azize.mp3 Kinamiz Var - Bizim Mahalle.mp3 Kinamiz Var - Eli Zilli.mp3 Kinamiz Var - Hicaz Ciftetelli.mp3 Kinamiz Var - Kadifeden Kesesi.mp3 Kinamiz Var - Lingo Lingo Siseler.mp3 Kinamiz Var - Lorke Lorke.mp3 Kinamiz Var - Malatya Malatya.mp3 Kinamiz Var - Misget.mp3 Kinamiz Var - Silifke.mp3 Kinamiz Var - Sut ICtim.mp3
Köylü - Ben Bu Hale Düşecek Adam Mıyım [2013]
Koylu - Baslik Vermem.mp3 Koylu - Ben Bu Elde Duramam.mp3 Koylu - Boyle Miydi Ahtimiz.mp3 Koylu - Bu Hale Dusecek Adam Miyim.mp3 Koylu - Cafer.mp3 Koylu - Eridimi Beydaginin Karlari.mp3 Koylu - Gulum.mp3 Koylu - Kuskunum Ben O Yar Ile.mp3 Koylu - Mi Güneye.mp3 Koylu - Muhannet.mp3 Koylu - Oy Ben Nidem.mp3 Koylu - Poturge Guzeli.mp3 Koylu - Sensiz Yasanmiyor.mp3 Koylu - Sevdiklerim Sende Sakli Poturge.mp3 Koylu - Zalim Kaderim.mp3
Mehmet Eryiğit - Bıktım [2013]
Mehmet Eryigit - Babam.mp3 Mehmet Eryigit - Biktim.mp3 Mehmet Eryigit - Bir Yastikta Basimiz.mp3 Mehmet Eryigit - Bulamadim Izini.mp3 Mehmet Eryigit - Can Yarim.mp3 Mehmet Eryigit - Cici Kiz.mp3 Mehmet Eryigit - Gulum.mp3 Mehmet Eryigit - Kara Kiz.mp3 Mehmet Eryigit - Tam Nikah Kiyilirken.mp3 Mehmet Eryigit - Uc Gunluk Gelinmis.mp3 Mehmet Eryigit - Yaram Derin.mp3 Mehmet Eryigit - Yillar Nankor.mp3
Murat Kesen - Pismanim.mp3 Murat Kesen - Vur Basini.mp3 Murat Kesen - Vurup Gittin.mp3
Necati Özdemir - Can Yoldaşı & Yoldaş İsterim [2013]
Necati Ozdemir - Aman Ha Aman.mp3 Necati Ozdemir - Bana Seni Gerek Seni.mp3 Necati Ozdemir - Dertliyim Kederliyim.mp3 Necati Ozdemir - Gecti Giden Zaman.mp3 Necati Ozdemir - Geldim Buralara.mp3 Necati Ozdemir - Gunahim Ne.mp3 Necati Ozdemir - Korkutuyor.mp3 Necati Ozdemir - Sor Yavas Yavas.mp3 Necati Ozdemir - Yagmur Yagar.mp3 Necati Ozdemir - Yarim Etmem.mp3 Necati Ozdemir - Yoldas Isterim.mp3
Nigari İlahiler [2013] (2 CD)
Nigari İlahiler 1
Ahmet Bilen - Sana Bir Soz Demezem.mp3 Ahmet Bilen - Yad-i Ruhsarın ile.mp3 Enstrumantal - Kanun Taksimi.mp3 Enstrumantal - Tanbur Taksimi.mp3 Enstrumantal - Ud Taksimi.mp3 Fatih Koca - Avare Gezer Gonlum.mp3 Osman Akbas - Bulbul Gul-u Gulsenden.mp3 Osman Akbas - Cananimi Ver.mp3 Osman Akbas - Divane Gonlumun.mp3 Osman Akbas - Elhamdulillah.mp3 Osman Akbas - Men Asik-i Sevdadayim.mp3 Osman Akbas - Ne Gorur Sol Ehli Huda.mp3 Osman Akbas - Yar Ile Agyari Gorup.mp3
Nigari İlahiler 2
Ahmet Bilen - Dostan-I Ahmeda-i Sevmek.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Allaha-i Muhammeda-i.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Elhamdulillah.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Nice Aglamayim Etmeyim Feryad.mp3 Ahmet Hakki Turabi - Sana Ahmeda-mi Diyem.mp3 Enstrumantal - Kanun Taksimi.mp3 Enstrumantal - Klasik Kemence Taksimi.mp3 Enstrumantal - Ney Taksimi.mp3 Enstrumantal - Ney Taksimi 1.mp3 Enstrumantal - Tanbur Taksimi.mp3 Enstrumantal - Ud Taksim.mp3 Fatih Koca - Elhamdulillah.mp3 Fatih Koca - Ey Habib-i Kibriya.mp3 Hadi Duran - Penahimdir Benim.mp3 Hadi Duran - Var Bir Derdim.mp3
Niran Ünsal - Performanslar (2013)
Niran Ünsal - Ağlama Anne.mp3 Niran Ünsal - Aklım Hep Sende.mp3 Niran Ünsal - Ayrılık Ateşten Bir Ok.mp3 Niran Ünsal - Babuba.mp3 Niran Ünsal - Babuba2.mp3 Niran Ünsal - Ben Yine Kendimle.mp3 Niran Ünsal - Beni Sana Bağlayan Gözlerinin Rengidir.mp3 Niran Ünsal - Delikanlım.mp3 Niran Ünsal - Dertleri Zevk Edindim.mp3 Niran Ünsal - Dertli Yoldaş.mp3 Niran Ünsal - Efem.mp3 Niran Ünsal - Farzet.mp3 Niran Ünsal - Firuze.mp3 Niran Ünsal - Geceler.mp3 Niran Ünsal - Gidemem.mp3 Niran Ünsal - Gönül Hancı.mp3 Niran Ünsal - Hangimiz Sevmedik.mp3 Niran Ünsal - Hangimiz Sevmedik2.mp3 Niran Ünsal - Herşey Yalan.mp3 Niran Ünsal - Kafama Sıkar Giderim.mp3 Niran Ünsal - Kapın Her Çalındıkça.mp3 Niran Ünsal - Kulağımdan Gitmiyor Ninni Sesin.mp3 Niran Ünsal - Nasip Değilmiş.mp3 Niran Ünsal - Sefalar Getirdiniz & Çile Bülbülüm.mp3 Niran Ünsal - Sen Söyle.mp3 Niran Ünsal - Tövbekar.mp3 Niran Ünsal - Vazgeçtim.mp3 Niran Ünsal Ft. Ahmet Koç - Beni Hatırla.mp3 Niran Ünsal Ft. Deniz Seki - Zülüf.mp3 Niran Ünsal Ft. Haktan - Nasip Değilmiş.mp3 Niran Ünsal Ft. Işın Karaca - Vazgeçtim.mp3 Niran Ünsal Ft. Murat Yeter - Acı.mp3 Niran Ünsal Ft. Nida Ünsal - Tanrı istemezse.mp3 Niran Ünsal Ft. Sibel Can - Ben Ne Zaman Büyüdüm Anne.mp3 Niran Ünsal Ft. Yavuz Bingöl - Dünya Arsızın Fırsat Pirsizin.mp3 Niran Ünsal Ft. Yıldız Tilbe - Gökyüzü .mp3
Ömer Şefkatli - Şehadetle Sevindiler [2013]
Omer Sefkatli - Anadolu Genclik.mp3 Omer Sefkatli - Irkcilik.mp3 Omer Sefkatli - Islam Birligi.mp3 Omer Sefkatli - Li Medini.mp3 Omer Sefkatli - Me Ti Hezkir.mp3 Omer Sefkatli - Megri Megri.mp3 Omer Sefkatli - Raya Kurano Sunnet Meterkni.mp3 Omer Sefkatli - Resulume Selamlar Var.mp3 Omer Sefkatli - Sehadetle Sevindiler.mp3 Omer Sefkatli - Yana Yana Yaniyorum.mp3 Omer Sefkatli - Yolumuz Sehadete.mp3
Orhan Türk - Hatem-ül Enbiya [2013]
Orhan Turk - Agla Gozlerim.mp3 Orhan Turk - Caresizim.mp3 Orhan Turk - Eli Rabe (Ali Uyan).mp3 Orhan Turk - Geylani.mp3 Orhan Turk - Gul Ahmede.mp3 Orhan Turk - Hatem-Ul Enbiya.mp3 Orhan Turk - Kerbela.mp3 Orhan Turk - Kiyamet Gunu.mp3 Orhan Turk - Medinem.mp3 Orhan Turk - Uhud Dagi.mp3
Seda Kara - Ankara Güzelse Sebebi Sensin [2013] (Single)
Seda Kara - Ankara Guzelse Sebebi Sensin.mp3
Selimiyeli Mustafa - Milli Duygular [2013]
Selimiyeli Mustafa - Eyup Sultan.mp3 Selimiyeli Mustafa - Gel Hele Ayet Anla.mp3 Selimiyeli Mustafa - Gel Menzile.mp3 Selimiyeli Mustafa - Gozyasi.mp3 Selimiyeli Mustafa - Ismail Aga Yapisi.mp3 Selimiyeli Mustafa - Kalsa Dunya Muhammede Kalir.mp3 Selimiyeli Mustafa - Mehmetcik.mp3 Selimiyeli Mustafa - Milli Duygular.mp3 Selimiyeli Mustafa - Seni Seviyorum Allahim.mp3 Selimiyeli Mustafa - Tovbe.mp3