Sanatçı: Çeşitli (29 Albüm) Albüm: "Ekim Ayı" (Bölüm 2) Yıl: 2013 Genre: Türkçe Format: Mp3 - 192 Kbps 44100 KHz Parça sayı: 289 Dosya boyutu: 1.53 GB (Tek Link İndir)
Abdullah Gelgec - Gülen Turkuler [2013]
Abdullah Gelgec - Azap.mp3 Abdullah Gelgec - Bilir.mp3 Abdullah Gelgec - Efendim.mp3 Abdullah Gelgec - Gece.mp3 Abdullah Gelgec - Gecer.mp3 Abdullah Gelgec - Gonul.mp3 Abdullah Gelgec - Her Yerde Seni Ararim.mp3 Abdullah Gelgec - Insan.mp3 Abdullah Gelgec - Mazi.mp3 Abdullah Gelgec - Var Olma Sevinci.mp3
Aşkın Nur Yengi - Akustikhane & Performans Evi [2013]
Aşkın Nur Yenği - Ayrı Gayri.mp3 Askin Nur Yengi - Bir Zaman Hatasi.mp3 Aşkın Nur Yenği - Elveda.mp3 Askin Nur Yengi - Hadi Git.mp3 Askin Nur Yengi - Karanfil.mp3 Askin Nur Yengi - Sevgiliye.mp3 Aşkın Nur Yenği - Susma.mp3 Aşkın Nur Yengi - Unzile (Sezen Aksu Cover).mp3 Askin Nur Yengi - Yalanci Bahar.mp3 Askin Nur Yengi - Zehir Gibisin.mp3
Aslı Güngör - Enerji [2013]
Aslı Güngör - Adi Bende.mp3 Aslı Güngör - Adi Bende (Uk Club House Mix).mp3 Aslı Güngör - Aşkın Anahtarı.mp3 Aslı Güngör - Aşkın Anahtarı (Deep Magıc Mix).mp3 Aslı Güngör - Bende Ask Bitmez.mp3 Aslı Güngör - Ihanet.mp3 Aslı Güngör - Olmak Ya Da Olmamak.mp3 Aslı Güngör - Soylenmemis Sozler (Progressive House Mix).mp3 Aslı Güngör - Yüksek Gerilim.mp3 Aslı Güngör - Yüksek Gerilim (Funky Club Mix).mp3
Aydın Özden - Yoksun Sen & Without You By My Side [2013]
Aydın Özden - Aşk.mp3 Aydin Ozden - Bekletme Gel.mp3 Aydin Ozden - Hayal.mp3 Aydin Ozden - Huzun.mp3 Aydin Ozden - Karadenizin Iki Kiyisi.mp3 Aydin Ozden - Karnaval.mp3 Aydın Özden - Masal.mp3 Aydın Özden - Şaka.mp3 Aydin Ozden - Sir Gibi.mp3 Aydin Ozden - Sonsuz Masal.mp3 Aydin Ozden - Soz Bitti.mp3 Aydin Ozden - Umut Hic Bitmesin.mp3 Aydin Ozden - Yoksun Sen.mp3 Aydın Özden - Zor Günler.mp3
Aytekin Ataş - Suskunlar [2013] (Orijinal Dizi Müzikleri)
Aytekin Atas - Close To Death.mp3 Aytekin Atas - Destiny Calls.mp3 Aytekin Ataş - Dream Of.mp3 Aytekin Atas - Forgettable.mp3 Aytekin Ataş - Gitsende.mp3 Aytekin Atas - Gymnopedie No.1.mp3 Aytekin Atas - Kuyudibi.mp3 Aytekin Ataş - Like A Child.mp3 Aytekin Atas - Menuet In A Minor.mp3 Aytekin Atas - Move On.mp3 Aytekin Atas - My Turn.mp3 Aytekin Ataş - Once Upon A Time.mp3 Aytekin Atas - Peripetie.mp3 Aytekin Ataş - Red Line.mp3 Aytekin Atas - Requiem For A Child.mp3 Aytekin Ataş - Revenge.mp3 Aytekin Ataş - Stranger.mp3 Aytekin Atas - Sunny Days.mp3 Aytekin Atas - Suskunlar.mp3
Burak Aziz - Ask Yalan Soyluyor.mp3 Burak Aziz - Bu Nasil Ask.mp3 Burak Aziz - Cok Pardon.mp3 Burak Aziz - Havalim.mp3 Burak Aziz - Icim Rahat.mp3 Burak Aziz - Mutlu Yillar Sevgilim.mp3 Burak Aziz - Nazar Degmesin.mp3 Burak Aziz - Sanal Dunya.mp3 Burak Aziz - Yagmur.mp3 Burak Aziz - Zalim Daglar.mp3
Burak Kut - Sevginin Her Hali [2013] (Maxi Single)
Burak Kut - Be Deli.mp3 Burak Kut - Hani.mp3 Burak Kut - Kalbim Bos.mp3 Burak Kut - Ver Allah.mp3
Can Bonomo - Love Me Back [2013] (Single) Can Bonomo - Love Me Back.mp3 Can Bonomo - Love Me Back (Karaoke Versiyon).mp3
Çeşitli Sanatçılar - Ankara Muhabbet Geceleri [2013] Adnan Kucukerdem - Al Yarim Buda Sana.mp3 Adnan Kucukerdem - Karanfilin Moruna.mp3 Adnan Kucukerdem - Menevse Koymuslar.mp3 Adnan Kucukerdem - Pinar Senin.mp3 Adnan Kucukerdem - Pinarin Basinda.mp3 Alemci Murat - Cimdalli.mp3 Alemci Murat - Deli Olurum Ben.mp3 Alemci Murat - Erik Dali.mp3 Alemci Murat - Riza.mp3 Ismail Ozel - Azdi Bu Kari.mp3 Ismail Ozel - Bahceye Ektim Cilek.mp3 Ismail Ozel - Sekeroglan.mp3 Ismail Ozel - Sen Cok Farklisin.mp3 Ismail Ozel - Yoksa Dusersin.mp3 Umut Cakir - Arama Beni.mp3 Umut Cakir - Halimenin Asiklari.mp3 Umut Cakir - Olumune Sevdim.mp3 Umut Cakir - Sen Cambazsin.mp3
Derin Esmer - 3 Zeybek & Bir 2013 (2 CD) Derin Esmer - 3 Zeybek [2013] (Single)
Derin Esmer - Cakici.mp3 Derin Esmer - Isparta Zeybek.mp3 Derin Esmer - Sogudun Erenleri.mp3
Derin Esmer - Bir [2013]
Derin Esmer - Askin Rengi.mp3 Derin Esmer - Cocuk Gibi.mp3 Derin Esmer - Gercek Hayat (Album V.2).mp3 Derin Esmer - Icindeki Sesler.mp3 Derin Esmer - Kirk.mp3 Derin Esmer - Kopma.mp3 Derin Esmer - Olmadi.mp3 Derin Esmer - Olumu Beklerken.mp3
Ensar Tunç - Aşk Kokulu Kadın [2013]
Ensar Tunc - Arayacaksin.mp3 Ensar Tunc - Ask Kokulu Kadin.mp3 Ensar Tunc - Ayrilik Saati.mp3 Ensar Tunc - Sen De Bir Masalmissin.mp3 Ensar Tunc - Seni Cok Seviyorum.mp3
Hazar - Bir Kizil Efkar.mp3 Hazar - Hasretin Adresi.mp3 Hazar - Kapiyi Arala.mp3 Hazar - Sevmeyi Dene.mp3 Hazar - Simdi Gitme.mp3 Hazar - Yakayim Mi Istanbulu.mp3 Hazar - Zarardayim Biliyorum.mp3
Hüseyin Kağıt - Böyle Olsun İstemezdim [2013]
Huseyin Kagit - Amma Batar Amma Cikar.mp3 Huseyin Kagit - Ankara Kazan Biz Kepce.mp3 Huseyin Kagit - Antepden Otedir Marasin Yolu.mp3 Huseyin Kagit - Bahtim Ayni Duruyor.mp3 Huseyin Kagit - Bildigin Gibi Degil.mp3 Huseyin Kagit - Boyle Olsun Istemezdim.mp3 Huseyin Kagit - Bu Teker Fazla Gitmez.mp3 Huseyin Kagit - Eden Ettigin Bulur.mp3 Huseyin Kagit - Elfida.mp3 Huseyin Kagit - Kederde Gulecekmis.mp3 Huseyin Kagit - Mendilden Bohca Olmaz (Zurnaci).mp3 Huseyin Kagit - Sen Ne Dersen O Olur.mp3 Huseyin Kagit - Yine Gel Tamam Mi.mp3 Huseyin Kagit - Zalime Selam Soyleyin Gelsin.mp3 Huseyin Kagit - Zaman Ayni.mp3
Huzur Veren Nağmeler - Peşrev ve Semailer [2013]
Huzur Veren Nagmeler - Acem Kurdi Pesrevi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Acemasiran Pesrev.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Acemkurdi Saz Semaisi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Acemsiran Saz Semaisi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Ferah Feza Pesrevi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Ferah Feza Saz Semaisi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Hicaz Humayun Pesrevi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Hicaz Semayun Saz Semaisi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Kurdili Hicazkar Pesrevi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Kurdili Hicazkar Saz Semaisi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Muhayyer Kurdi Pesrevli.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Nihavend Pesrevi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Nihavend Saz Semaisi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Sultan-i Yegah Pesrevi.mp3 Huzur Veren Nagmeler - Sultan-i Yegah Saz Semaisi.mp3
Huzur Veren Nağmeler - Sufi (2013)
01. Donandı Her Yer Kandiller İle.mp3 02. Ey Aşıkan.mp3 03. Şuride Vü Şeyda Kılan.mp3 04. Dağlar İle Taşlar İle.mp3 05. Gelin Gidelim Allah Yoluna.mp3 06. Gönül Hayran Oluptur.mp3 07. Ravzana Çün Yüz Süren.mp3 08. Mestane-i Aşkım Ben Ayamadım (Nikriz İlahi).mp3 09. Salat-ı Ummiye.mp3 10. Ey Enbiyalar Serveri.mp3
Kandıralı Kemani Cemal ve Arkadaşları Keman İle Süper Oyun Havaları - 4 - Bursa Perişan Çiftetellisi [2013]
Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Aksaray Ciftetellisi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Ates Dansi Ciftetellisi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Bahriye Ciftetelli.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Bursa Ciftetelli ( Perisan ).mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Col Dansi Arap Oyun Havasi).mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Colde Sabah.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Kazanci Pazari.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Kocaeli Oyun Havasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Salon Ciftetellisi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Tokat Sarmasi.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Trakya Romen.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Yarim Izmir.mp3 Kandirali Kemani Cemal ve Arkadaslari - Yayla Ciftetellisi.mp3
Kaval Name - Kaval Name [2013]
Kaval Name - Andantino.mp3 Kaval Name - Aşknüma.mp3 Kaval Name - Gaia.mp3 Kaval Name - Kaval Name.mp3 Kaval Name - Kütahya'nın Pınarları.mp3 Kaval Name - Leandros.mp3 Kaval Name - Meni Attın Aygız.mp3 Kaval Name - Sensizlik.mp3 Kaval Name - Tango Luna.mp3 Kaval Name - Tcai Shukaire Bulgary.mp3
Kaynak Gültekin - Rıhtımda Bir Yalnız Adam [2013] (Single)
Mehmet Erdurucan - Dara Dustum.mp3 Mehmet Erdurucan - Getir Berber.mp3 Mehmet Erdurucan - Hazan Vurdu.mp3 Mehmet Erdurucan - Komur Gozlum.mp3 Mehmet Erdurucan - Manya Colu.mp3 Mehmet Erdurucan - Pinarin Basinda.mp3 Mehmet Erdurucan - Sari Mavi Cicegim.mp3 Mehmet Erdurucan - Sille.mp3 Mehmet Erdurucan - Vay Bundan Sonra.mp3 Mehmet Erdurucan - Yaliniz.mp3 Mehmet Erdurucan - Zor Olur Gardas.mp3
Orhan Canayakin - Al Yarim Buda Sana.mp3 Orhan Canayakin - Ankarada Alemde.mp3 Orhan Canayakin - Bu Film.mp3 Orhan Canayakin - Cevirmeye Girersin.mp3 Orhan Canayakin - Ellik.mp3 Orhan Canayakin - Feride.mp3 Orhan Canayakin - Gozunun Yesiline.mp3 Orhan Canayakin - Istanbul Cok Guzel.mp3 Orhan Canayakin - Name Gelin.mp3 Orhan Canayakin - Ogretemedim.mp3 Orhan Canayakin - Parmakliklar Ardinda.mp3 Orhan Canayakin - Yuzun Yok Senin.mp3
Sanem Aydın - Kaderin Cilvesi [2013] (Single)
Sanem Aydin - Kaderin Cilvesi.mp3
Vasilis Saleas - Travelling The World [2013]
Bailando En El Agua - Christos Rantis.mp3 Concierto De Aranjuez - Li Beirut (Fairouz).mp3 Dust In The Wind - Kansas.mp3 Inci Tanem - Tarkan.mp3 Libertango - Astor Piazzola.mp3 Nocturne - Secret Garden.mp3 Orobroy - David Pena Dorantes.mp3 Sari Odalar - Sezen Aksu.mp3 The Show Must Go On - Queen.mp3 Ventura Highway - America.mp3 What A Wonderful World - Louis Armstrong.mp3
Yaşar Çorbacıoğlu & Engin Orta - Yaylaya Doğru [2013]
Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Ahmedum.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Ask ile Sevda Ile.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Bakarsin Bir Gun Gelir.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Biraz Turku Soyliyelim.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Gelin Agiti ( Eski Cano ).mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Gurbet Benim Duragim.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Hayde Gidelim Hayde.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Hodecur Basinda.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Kal Gel Hele.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Oy Hemsin Guzel Hemsin.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Vant Horonu Forasi.mp3 Yasar Corbacioglu & Engin Orta - Yaylaya Dogru ( Siir).mp3