Ali Yalcin - Bunu Bilesin.mp3 Ali Yalcin - Cal Zulfikarim.mp3 Ali Yalcin - Camsihina Vardim (UH).mp3 Ali Yalcin - Donmezmisin Yar.mp3 Ali Yalcin - Geri Ver Omrumu.mp3 Ali Yalcin - Gonul Hirsizi.mp3 Ali Yalcin - Gul Oyna.mp3 Ali Yalcin - Hele Meryem.mp3 Ali Yalcin - Hizmalim.mp3 Ali Yalcin - Oy Gardas Gardas.mp3 Ali Yalcin - Oy Guzelim.mp3 Ali Yalcin - Postaci.mp3 Ali Yalcin - Sevdim Ben Seni.mp3 Ali Yalcin - Sivas Yolu Duz Olur.mp3 Ali Yalcin - Turku Gozlum.mp3 Ali Yalcin - Yar Sana Olurum.mp3
Arteks – Devran-i Huzun 2013
Arteks - Aşkın Büyüsü.mp3 Arteks - Başladı ve Bitti.mp3 Arteks - Devran-ı Hüzün.mp3 Arteks - Git Bu Gece.mp3 Arteks - Kan Çanağı.mp3 Arteks - Kanadı Kırık.mp3 Arteks - Merhaba ve Hoşçakal.mp3 Arteks - Sende Gidersen.mp3 Arteks - Yalan Değil.mp3
Bülent Cenkci - Askin Kirini Sildim.mp3 Bülent Cenkci - Egmeli Yavrum.mp3 Bülent Cenkci - Egmeli Yavrum Club Mix.mp3 Bülent Cenkci - Hayat Adil Mi Sanki.mp3 Bülent Cenkci - Her Askta Kirik Dokuk.mp3 Bülent Cenkci - Hic Sevilmedim.mp3 Bülent Cenkci - Kadehte Zula.mp3 Bülent Cenkci - Ne Varsa O.mp3 Bülent Cenkci - Odada Kirmizi Duvarlar.mp3 Bülent Cenkci - Zor Gecen Yillari Bana Sor.mp3
Cem Belevi - Bilmezsin (2013)
Cem Belevi - Aşk İçin Savaşmalı.mp3 Cem Belevi - Bilmezsin.mp3 Cem Belevi - Biz Olsak.mp3 Cem Belevi - Gece Bitecek.mp3 Cem Belevi - Günaydın Sevgilim.mp3 Cem Belevi - Senaryo.mp3 Cem Belevi - Serserin Oldum.mp3 Cem Belevi - Yağmur.mp3
Cengiz & Engin Sağlam – Yıldızların Öyküsü (2013)
Cengiz Engin Saglam - Ah Dersimde Yoklugun.mp3 Cengiz Engin Saglam - Bizim Gencler Yilmaz Yilmaz.mp3 Cengiz Engin Saglam - Dur Etme.mp3 Cengiz Engin Saglam - Gulseren.mp3 Cengiz Engin Saglam - Gurbet Kuslari.mp3 Cengiz Engin Saglam - Guvenme Ey Dostum.mp3 Cengiz Engin Saglam - Hele Yare.mp3 Cengiz Engin Saglam - Kurulsun Halayimiz.mp3 Cengiz Engin Saglam - Nerdesin.mp3 Cengiz Engin Saglam - Sevdin Gonul.mp3 Cengiz Engin Saglam - Yildizim.mp3
Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Ben Dergahtan Ayrılamam.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Bizde Sevgi Saygı Var.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Cera Yena Yena.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Derdim Çok Benim.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Dikeni Gül Edemezsin.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Gel Gidelim Erzincana.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Geldimi Alır Götürür.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Gurbete Geldim Geleli.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Ya Hüseyin Senin için.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Yaranı Kendin Sar.mp3 Erzincanlı Aşık Ali Tosun - Yoluna Kurban Olurum.mp3
Grup İstasyon - Aldattin Dunya.mp3 Grup İstasyon - Eyvah.mp3 Grup İstasyon - Gormedim Ki.mp3 Grup İstasyon - Karanlik.mp3 Grup İstasyon - Nerdesin Kadinim.mp3 Grup İstasyon - Sende Yandin.mp3 Grup İstasyon - Sst Urkutme Insanlari.mp3 Grup İstasyon - Vazgectik.mp3
Grup Tillo - Kuddisi Divanı (2013)
Grup Tillo - Aşıkam Yare.mp3 Grup Tillo - Aşıkı Yezdan.mp3 Grup Tillo - Cürmüm ile Geldim Sana.mp3 Grup Tillo - Dost Bağı.mp3 Grup Tillo - Gel Halkai Tevhide.mp3 Grup Tillo - Gel Sürelim Dem.mp3 Grup Tillo - Gönül Sana Demedim Mi.mp3 Grup Tillo - Hak Aşıkı.mp3 Grup Tillo - Hoca Efendi.mp3 Grup Tillo - Kuddusiyem.mp3 Grup Tillo - La ilahe illallah.mp3 Grup Tillo - Mestu Heyranım.mp3 Grup Tillo - Noldu Bu Gönlüm.mp3 Grup Tillo - Tevhid Erenlerin Yoludur.mp3 Grup Tillo - Zikir içinde Padişah.mp3
Karmate – Zeni (2013)
Karmate - EV ay Beni.mp3 Karmate - Gurbetluk.mp3 Karmate - Hemsinli.mp3 Karmate - Iki Yuzuk Bir Nisan.mp3 Karmate - Kara Deniz.mp3 Karmate - Lusi Birapa.mp3 Karmate - Mezira (Gelin Cikartma).mp3 Karmate - Oy Araba.mp3 Karmate - Oy Nani.mp3 Karmate - Pazar Hemsin.mp3 Karmate - Saranta Mila.mp3 Karmate - Yaktum Sigarami.mp3
Murat Anlar - Garip Ümmetin.mp3 Murat Anlar - Gönlümün Varısın.mp3 Murat Anlar - Güllerin Efendisi.mp3 Murat Anlar - Hz. Bilal.mp3 Murat Anlar - Hz. Hamza.mp3 Murat Anlar - Kurban Olam.mp3 Murat Anlar - Medine Gülleri.mp3 Murat Anlar - Ya Nebi Selamu Aleyk.mp3 Murat Anlar - Ya Resulallah.mp3 Murat Anlar - Yak Beni Allah.mp3
Mustafa Şafak - Mezere (2013)
Mustafa Safak - Alamadim Bir Haber.mp3 Mustafa Safak - Ayna Attim Cayira.mp3 Mustafa Safak - Aysemin Cemberini.mp3 Mustafa Safak - Duman Geldi Kapatti.mp3 Mustafa Safak - Kadirga Dedikleri.mp3 Mustafa Safak - Kimse Derdimi Bilmez.mp3 Mustafa Safak - Reyha.mp3 Mustafa Safak - Saclarinin Tokasi.mp3 Mustafa Safak - Sana Sevda Olali.mp3 Mustafa Safak - Sararir Yapraklarim.mp3 Mustafa Safak - Sirip.mp3 Mustafa Safak - Testiyi Koydum Suya.mp3 Mustafa Safak - Yalvar Dudaklarima.mp3 Mustafa Safak - Yol Vermezki Geceyim.mp3
Mutlu – Anlamsız Düşlerim (2013)
Mutlu - Anlamsiz Duslerim.mp3 Mutlu - Askin Halleri.mp3 Mutlu - Evet De.mp3 Mutlu - Gecmeyen Zaman.mp3 Mutlu - Pervane.mp3 Mutlu - Seni Eller Mi Aldi.mp3 Mutlu - Seni Eller Mi Aldi (Akustik Versiyo).mp3 Mutlu - Seyrediyim Seni Ben.mp3 Mutlu - Yaktim Gemileri.mp3 Mutlu - Zirve.mp3
Pul - Bugun Olmaz.mp3 Pul - Daimi Tekil Sahis.mp3 Pul - Gitme.mp3 Pul - Hayal.mp3 Pul - Kuculttugum Hayaller.mp3 Pul - Sana Sarkilar Yazdim.mp3 Pul - Sansli Suclu.mp3 Pul - Yanlis Hikaye.mp3 Pul - Yeniden.mp3 Pul - Yorulmadan.mp3
Ramazan Karakuzu - Ben Yarime Gideceğim (2013)
Ramazan Karakuzu - Ben Oleyim.mp3 Ramazan Karakuzu - Ben Yarime Gidecegim.mp3 Ramazan Karakuzu - Benim Babam.mp3 Ramazan Karakuzu - Diyarbakir Diyarim.mp3 Ramazan Karakuzu - Feryadimi Feryadimi.mp3 Ramazan Karakuzu - Halim Zor Benim.mp3 Ramazan Karakuzu - Malatya Turkusu.mp3 Ramazan Karakuzu - Mapushane Senden Biktim Usanndim.mp3 Ramazan Karakuzu - Oy Daglar.mp3 Ramazan Karakuzu - Yesillim.mp3 Ramazan Karakuzu - Zillinin Kizi Fadime.mp3 Ramazan Karakuzu - Zor Gelir.mp3