Yenialbum | Data: Вторник, 07.05.2013, 10:37 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Çeşitli (33 full albüm) Albüm: "Mayıs Ayı" (Bölüm 1) Yıl: 2013 Genre: Türk Format: Mp3 - 192 kbps 44100 KHz Parça sayı: 278 Dosya boyutu: 1.55 GB Abidin Özşahin - Duy Beni [2013] Full Albüm İndir Abidin Özşahin - Aman Aman.mp3 Abidin Özşahin - Bebegim.mp3 Abidin Özşahin - Bu Kader Benim.mp3 Abidin Özşahin - Deger Misin.mp3 Abidin Özşahin - Duy Beni.mp3 Abidin Özşahin - Istanbul.mp3 Abidin Özşahin - Kaos.mp3 Abidin Özşahin - Kop Gel.mp3 Abidin Özşahin - Savasma Sevis.mp3
Adnan Fırat - Benim Hayatım [2013] Full Albüm İndir Adnan Firat - Benim Hayatim.mp3 Adnan Firat - Eksi Bir (-1).mp3 Adnan Firat - Faili Bende.mp3 Adnan Firat - Geceye Inciler Dizdim.mp3 Adnan Firat - Geceye Inciler Dizdim (Akustik Versiyon).mp3 Adnan Firat - Olay Olay.mp3 Adnan Firat - Sahibem.mp3 Adnan Firat - Tatile Cikalim.mp3 Adnan Firat - Unut Beni.mp3
Ahmet Özgül - Troy Turkish Folk Music (2013) Full Albüm İndir Ahmet Özgül - Allı Gelin.mp3 Ahmet Özgül - Balıkesir Yolunda.mp3 Ahmet Özgül - Bir Taş Attım Alıca.mp3 Ahmet Özgül - Delhadır Başındayım.mp3 Ahmet Özgül - Edremitin Gelini.mp3 Ahmet Özgül - İğnem Düştü.mp3 Ahmet Özgül - Karanfilin Moruna.mp3 Ahmet Özgül - Kırmızı Buğday.mp3 Ahmet Özgül - Konya Divan Ayağı.mp3 Ahmet Özgül - Şu İzmirden.mp3
Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Dört Kapı 2013 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Ali Diye Ali Diye.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Azmi Rah Eyledin Gurbet Elleri.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Dertli Olmayanlar Derde Yanar Mi.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - El Bana Neyler.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Erenler Cemi.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Iptida Dunyaya.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Nere Cikar Bu Yolum.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Sen Gideli Girdim Yasa.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Sorun Beni.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Ucmadan Gel Gel.mp3 Ali Rıza Erdoğan & Nesrin Ulusu - Yanarim Yanarim.mp3
Ali Tan - Perdeler (2013) Full Albüm İndir Ali Tan - Bayâti Taksim.mp3 Ali Tan - Hicaz Taksim.mp3 Ali Tan - Hisar Taksim.mp3 Ali Tan - Hüseynî Taksim.mp3 Ali Tan - Hüzzam Taksim.mp3 Ali Tan - Karcığar Taksim.mp3 Ali Tan - Nihavend Taksim.mp3 Ali Tan - Perdeler.mp3 Ali Tan - Sabâ Taksim.mp3 Ali Tan - Şedaraban Taksim.mp3 Ali Tan - Segâh Taksim.mp3 Ali Tan - Şevkefzâ Taksim.mp3 Ali Tan - Sultaniyegâh Taksim.mp3 Ali Tan - Sûzidil Taksim.mp3
Ayfer Er & Yılmaz Morgül - Aşk Benden Sorulur (2013) Single Ayfer Er & Yılmaz Morgül - Ask Benden Sorulur.mp3
Aytaç Polat - Payidar [2013] Full Albüm İndir Aytaç Polat - Aşıkların Bağı.mp3 Aytaç Polat - Dünya Bir Eğersiz At.mp3 Aytaç Polat - Erzincan.mp3 Aytaç Polat - Giderim.mp3 Aytaç Polat - Halaylar.mp3 Aytaç Polat - İçmişem Sarhoşum.mp3 Aytaç Polat - Kurban Olduğum.mp3 Aytaç Polat - Olaydım Yar.mp3 Aytaç Polat - Sevda Boşumuş.mp3 Aytaç Polat - Yazık Ettiniz.mp3 Aytaç Polat - Zamanı Geldi.mp3
Barlas - Öyle Yaşıyorum İşte 2013 Full Albüm İndir Barlas - Aşk 1 dir 2 si Olmaz.mp3 Barlas - Ben Vazgeçtim.mp3 Barlas - Bittim Artık.mp3 Barlas - Eflatuni.mp3 Barlas - İkimizin Hikayesi.mp3 Barlas - Kördüğüm.mp3 Barlas - Körolası.mp3 Barlas - Koşa Koşa.mp3 Barlas - Öyle Yaşıyorum İşte.mp3 Barlas - Yakamoz.mp3
Bülent Yetiş - Mor Kız (2013) Single Bülent Yetiş - Mor Kız.mp3
Cengiz Fırat - Türkiye'me Helal Olsun 2013 (single) Cengiz Fırat - Türkiye'me Helal Olsun.mp3
Çeşitli Sanatçılar - Romantik Komedi 2 Full Albüm İndir AjdaPekkan - Yakar Gecerim.mp3 Cesitli Sanatcilar - Oryantal Ruzgari Oriental Wind.mp3 Elif Alabeyoglu - Boom Chaka.mp3 Ercuneyt Ozdemir - Get Up.mp3 Ercuneyt Ozdemir - Hayat Var.mp3 Ercuneyt Ozdemir - InThe Sky.mp3 Orhan Gencebay - Hatasiz Kul Olmaz.mp3 Ozan ColakoglufeatTarkan - Ask Gitti Bizden.mp3 Pamir Saracoglu - Loosing My Mind.mp3 Ragga Oktay - Sweet Baby.mp3 Sebnem Keskin - Storyof Love.mp3 Yalin - Ben Bilmem.mp3
Deniz Deman - Beje [2013] Full Albüm İndir Deniz Deman - Amnono.mp3 Deniz Deman - Azad Dibim.mp3 Deniz Deman - Beje.mp3 Deniz Deman - Berxem Lori.mp3 Deniz Deman - Bese Dile Min.mp3 Deniz Deman - Coxo.mp3 Deniz Deman - Kurko Dino.mp3 Deniz Deman - Kuro Nina.mp3 Deniz Deman - Sekena.mp3 Deniz Deman - Tu Li Kuyi.mp3 Deniz Deman - Welat Serine.mp3 Deniz Deman - Zeman.mp3
Deniz Vardaryıldızı - Asalet [2013] Single Deniz Vardaryıldızı - Asalet.mp3
Emre Kaya - Joytürk Akustik (2013) Full Albüm İndir Emre Kaya - İlizyon.mp3 Emre Kaya - Kader.mp3 Emre Kaya - Rüya.mp3 Emre Kaya - Sana Güvenmiyorum.mp3 Emre Kaya - Teşekkür Ederim.mp3 Emre Kaya - Toz.mp3
Erdem Özgen - Susma (2013) Maxi Single Erdem Özgen - Kir Cicegim.mp3 Erdem Özgen - Kir Cicegim (Remix).mp3 Erdem Özgen - Ruhum Sana Asik.mp3 Erdem Özgen - Sen Iste Yeter.mp3 Erdem Özgen - Susma.mp3
Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Kır Çiçeği (2013) Full Albüm İndir Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Agaclarin Ustunde.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Aksam Sefasi.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Baharda Yeni Acmis.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Basak Sarisi Saclar.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Bekliyorum Gelmiyorsun.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Ben Istemedim Ki Hic.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Cicek Dalda Acarmis.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Deli Gonul.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Denizdeki Dalgalar.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Gulistanda Guller Soldu.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Kahirlarla Yasiyorum.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Kalbini Kimseye Acma Neolur.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Kivir Kivir Saclarin.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Sensin Gonlumde Sevgim.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Soyle.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Umit Verdi Sevindim.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Yalnizligi SenIstedin.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Yesil Yesil Bakan.mp3 Erhan Bayladı & Hande Aydınlık - Yillar Cok Yorgunum.mp3
Gökcan Aktepe - Ayrılık Esintisi (2013) Full Albüm İndir Gökcan Aktepe - Ayrilik Esintisi.mp3 Gökcan Aktepe - Onsuz Olamam.mp3 Gökcan Aktepe - Sevmem.mp3 Gökcan Aktepe - Surunesin.mp3 Gökcan Aktepe - Unut Derler.mp3 Gökcan Aktepe - Yikilasin Sen.mp3
Hayalhan - Reklam Girdi Araya (2013) Full Albüm İndir Hayalhan - Ben Birtek Seni Sevdim.mp3 Hayalhan - Hasretin Ağır Geldi.mp3 Hayalhan - Karadeniz Rüzgarı.mp3 Hayalhan - Karayemiş.mp3 Hayalhan - Köyüm Geldi Akıma.mp3 Hayalhan - Mesajlar.mp3 Hayalhan - Reklam Girdi Araya.mp3 Hayalhan - Yaktı Beni Sevdalık.mp3
Hülya - Ego [2013] Full Albüm İndir Hulya - Butter Stone.mp3 Hulya - Ego.mp3 Hulya - Hu.mp3 Hulya - I Can't Stop Loving You.mp3 Hulya - I'm So Close To You.mp3 Hulya - Integration Song.mp3 Hulya - Nenni.mp3 Hulya - Part Of Light.mp3 Hulya - Sozum Huzur.mp3 Hulya - Voice From The Far.mp3
İlkay Akkaya - Umut Eksiksiz (2013) Full Albüm İndir İlkay Akkaya - Ahparig.mp3 İlkay Akkaya - Bir Gul.mp3 İlkay Akkaya - Bu Sessizlik Oldurur.mp3 İlkay Akkaya - Bulbul.mp3 İlkay Akkaya - Ceylan.mp3 İlkay Akkaya - Gidiyorum.mp3 İlkay Akkaya - Kula Roboski.mp3 İlkay Akkaya - Marti.mp3 İlkay Akkaya - Olagan Bir Gun.mp3 İlkay Akkaya - Ozledim Seni.mp3 İlkay Akkaya - Sokaklar Bizimdir.mp3 İlkay Akkaya - Terazi Var Tarti Var.mp3 İlkay Akkaya - Yoklugunda.mp3
iPhonedo - En Sevdiğim Do (2013) Full Albüm İndir iPhonedo - Aa Apple.mp3 iPhonedo - AntinKuntinler.mp3 iPhonedo - Bodrum.mp3 iPhonedo - iOS Kurdum Dostlar.mp3 iPhonedo - iPad Dört.mp3 iPhonedo - iPad Fifi.mp3 iPhonedo - iPod Torç.mp3 iPhonedo - Kalbini Kırmak İstemem.mp3 iPhonedo - Kezban Sana Poke Attım.mp3 iPhonedo - Korsan, Sana Bir Korsam.mp3 iPhonedo - Meme.mp3 iPhonedo - Piller.mp3 iPhonedo - Retinalı MekidiBukudu.mp3 iPhonedo - sadPanda.mp3 iPhonedo - Üç Kere Beş Kere.mp3
Kıraç - Beddua - Single (2013) Kıraç - Beddua.mp3
Melek İrdem - Yeni Hayatıma Hoş Geldin Single [2013] Melek Irdem - Cop.mp3 Melek Irdem - Dur.mp3
Nevid Müsmir - Ağış 2013 Full Albüm İndir Nevid Müsmir - Aşığam.mp3 Nevid Müsmir - Bilir Vallahi Billahi.mp3 Nevid Müsmir - Ezeli Canımız.mp3 Nevid Müsmir - Gadasını Aldığım.mp3 Nevid Müsmir - Müdebbir Ve Şeyda.mp3 Nevid Müsmir - Muphem.mp3 Nevid Müsmir - Şükriyye.mp3 Nevid Müsmir - Tarep.mp3 Nevid Müsmir - Yakut-i Kan-i Vahdet (Birlik Makamı).mp3 Nevid Müsmir - Yine Geldim.mp3
Ömer Faruk Belviranlı - İlahi Ses (2013) Full Albüm İndir Ömer Faruk Belviranlı - Dilkeşha Veran Cuma Selası.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Gülbang.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Hicaz Çift Ezan.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Hicaz ilahi - Ah Nice Bir Uyursun.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Kamet.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Mihrabiye.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Nihavend Ezan.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Nihavend ilahi - Yarabbi Aşkın Ver Bana Efendim.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Rast Ezan.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Rast ilahi - intisabım Ta Ezeldendir.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Saba Cenaze Selası.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Saba Ezanı.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Saba ilahi - Seyreyleyip Yandım Mah Cemalini.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Salaten Tüncina.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Salavat.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Segah Ezan.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Segah ilahi - Ey Allahım Beni Senden Ayırma.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Tesbihat.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Uşşak Ezan.mp3 Ömer Faruk Belviranlı - Uşşak ilahi - Bu Aklı Fikri ile.mp3
Replikas - EP 1 & Dadaruhi [2013] Full Albüm İndir Replikas - Dadaruhi Replikas - Bir Bağlam Roka.mp3 Replikas - Deli Halayı.mp3 Replikas - Hacıyatmaz.mp3 Replikas - Haydi Bir Ses Duy.mp3 Replikas - Karabasan.mp3 Replikas - Kemir Beni.mp3 Replikas - Keşif.mp3 Replikas - Kör Taşın Kıyısında.mp3 Replikas - Nokta.mp3 Replikas - Ömür Sayacı.mp3 Replikas - Ş.mp3 Replikas - Tabu.mp3 Replikas - Yaş Elli.mp3 Replikas - EP. No 1 (2013) Replikas - Altyn Köl.mp3 Replikas - Berlin.mp3 Replikas - Bonn.mp3 Replikas - Eskişehir.mp3 Replikas - İstanbul.mp3 Replikas - Kyzyl.mp3 Replikas - Ljublyana.mp3 Replikas - Köledoyuran Replikas - Acayip Korkak Birisiyim.mp3 Replikas - Akis.mp3 Replikas - Çekirge Dansı.mp3 Replikas - Fakir.mp3 Replikas - Gulyabani Müzik.mp3 Replikas - Hiç Ölü Zenci Yok.mp3 Replikas - Kûh.mp3 Replikas - Leylek.mp3 Replikas - Seyyah.mp3 Replikas - Yandım Çavuş.mp3 Replikas - Yol.mp3
Sırmalı - Gençlik Rüyası [2013] Full Albüm İndir Sırmalı - Ah Bir Ataş Ver.mp3 Sırmalı - D Sole Mio.mp3 Sırmalı - Gözlerindeki Cennet.mp3 Sırmalı - İlk Aşkımsın.mp3 Sırmalı - Kimim Ben.mp3 Sırmalı - Şansız Mevsim.mp3 Sırmalı - Senden Vazgeçtim.mp3 Sırmalı - Seni Beklemez Zaman.mp3 Sırmalı - Sevgi Yolu.mp3 Sırmalı - Yalgızam.mp3
Süleyman Yardım - Dönüşüm - ®evolution [2013] Full Albüm İndir Süleyman Yardım - Buluşma.mp3 Süleyman Yardım - Club.mp3 Süleyman Yardım - Duru.mp3 Süleyman Yardım - Kayıp Gözyaşları.mp3 Süleyman Yardım - Meleklerin Aşkı.mp3 Süleyman Yardım - Ölümsüzlük-Aşk.mp3 Süleyman Yardım - Özgürlük.mp3 Süleyman Yardım - Süleyman.mp3 Süleyman Yardım - Tibet’ten Tac-Mahal’e.mp3
Taylan Ülger - Selam Ver Geç (2013) Single Taylan Ülger - Selam Ver Geç.mp3
Tozan Alkan - Uçurumlar Arasında (2013) Full Albüm İndir Tozan Alkan - Aşık Der Ki.mp3 Tozan Alkan - Döne Döne.mp3 Tozan Alkan - Feyzullah.mp3 Tozan Alkan - Gözyaşları Da Çiçek Açar.mp3 Tozan Alkan - İki Turna.mp3 Tozan Alkan - İlhan Türküsü.mp3 Tozan Alkan - Söze Geç Kalan Çocuk.mp3 Tozan Alkan - Uçurumlar Arasında.mp3 Tozan Alkan - Umut Gelme Zamansız.mp3
Zeliha Sunal - Aldatıldık (2013) Single Zeliha Sunal - Aldatıldık.mp3
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net
|
|
|
|