Adnan Yılmaz - O Zaman Ara Beni - Ay Işığım (2013) Full Albüm İndir
Adnan Yılmaz - Ay Isigim.mp3 Adnan Yılmaz - Balon.mp3 Adnan Yılmaz - Bulut Dagi.mp3 Adnan Yılmaz - Buyuk Kaptan (Erkan Ocakli Anisina).mp3 Adnan Yılmaz - Hergun Olsa Kadirga.mp3 Adnan Yılmaz - Kibris Alev Kayası.mp3 Adnan Yılmaz - Neyini Özleyeyim.mp3 Adnan Yılmaz - O Zaman Ara Beni.mp3 Adnan Yılmaz - Sari Idı Mari Idi.mp3 Adnan Yılmaz - Yetimim.mp3
Ahmet Özhan - Son Nebi [2013] Full Albüm İndir
Ahmet Ozhan - Alemi Sen Kendinin Kulu Kolesi Sanma.mp3 Ahmet Ozhan - Askin Kuluyuz Mevleviyiz Biz.mp3 Ahmet Ozhan - Birlik Olalim.mp3 Ahmet Ozhan - Can Bula Cananini.mp3 Ahmet Ozhan - Es Selam Ey Ahmedi Muhtar Olan Son Nebi.mp3 Ahmet Ozhan - Ey Gonul Bakma Cihane.mp3 Ahmet Ozhan - Maksadi Asiklarin.mp3 Ahmet Ozhan - Sehitlerin Ser Cesmesi.mp3 Ahmet Ozhan - Senden Gelir Cevru Cefa.mp3 Ahmet Ozhan - Senden Meded Senden Meded.mp3 Ahmet Ozhan - Zahid Bizi Tan Eyleme.mp3
Ahval-i Mahfer - Hüzün Odam [2013] Full Albüm İndir
Ahval-i Mahfer - Gecmisin Esareti.mp3 Ahval-i Mahfer - Huzun Odam.mp3 Ahval-i Mahfer - Kalp Seyirde.mp3 Ahval-i Mahfer - Olmek Icin Erken (Part 2).mp3 Ahval-i Mahfer - Refham.mp3 Ahval-i Mahfer - Sen.mp3 Ahval-i Mahfer - Yoklugunun Bereketi (feat Ayvaz).mp3 Ahval-i Mahfer & Ayvaz - Bi Care.mp3 Ahval-i Mahfer & Ayvaz - Hayata Dair (feat Fibula).mp3
Alev Öztürk - Geçer Aylar [2013] Full Albüm İndir
Alev Ozturk - Beni Oldurdun.mp3 Alev Ozturk - Daglar Maralim.mp3 Alev Ozturk - Gecer Aylar.mp3 Alev Ozturk - Gelmedi Deyin.mp3 Alev Ozturk - Gidiyorum Arguvandan.mp3 Alev Ozturk - Goleli Gelin.mp3 Alev Ozturk - Mektup (UH).mp3 Alev Ozturk - Ogul.mp3 Alev Ozturk - Olumu Gor.mp3 Alev Ozturk - Sallan Ardahanlim.mp3 Alev Ozturk - Seher Yeli.mp3 Alev Ozturk - Yasemen.mp3
Ali Dağcı - Yaşamaya Geldim Ben Bu Dünyaya [2013] Full Albüm İndir
Ali Dagci - Aglama Bosuna.mp3 Ali Dagci - Anam Anam (U.H).mp3 Ali Dagci - Antepin Baklavasi.mp3 Ali Dagci - Bir Gun Olup Gidecegim.mp3 Ali Dagci - Canim Gulum Diye Diye.mp3 Ali Dagci - Guzel.mp3 Ali Dagci - Musabeylinin Yeline Kurban.mp3 Ali Dagci - Of Of (Ali Dagci Havasi).mp3 Ali Dagci - Silemedim.mp3 Ali Dagci - Sof Dagi.mp3 Ali Dagci - Su Gurbetin Daglarinda Dumandir (U.H).mp3 Ali Dagci - Yasamaya Geldim Ben Bu Dunyaya.mp3
Ankaralı Ayşe Dinçer - Nakış Nakış [2013] Full Albüm İndir
Aygül Erce - Acıya Şarkılar [2013] Full Albüm İndir
Aygul Erce - Annem Kurtar Beni.mp3 Aygul Erce - Benim Sana Verecek Bir Oglum Yok Pasa.mp3 Aygul Erce - Bir Goz De Sen Ol.mp3 Aygul Erce - Daye Min Bifiltine.mp3 Aygul Erce - Duh Bi Sev Di Xewna Min De.mp3 Aygul Erce - Dun Gece Seyrim Icinde.mp3 Aygul Erce - Ev Bu Cend Erdhej Wisa.mp3 Aygul Erce - Ez Ci Bibejim.mp3 Aygul Erce - Helbesta Qelemziriceke Sikesti.mp3 Aygul Erce - Hey Dinyaya Derewin.mp3 Aygul Erce - Kac Deprem Bu Boyle.mp3 Aygul Erce - Kirik Bir Kursun Kalemin Siiri.mp3 Aygul Erce - Kureki Ku Ez Bidim Te Tune Pasa.mp3 Aygul Erce - Nesini Soyleyim.mp3 Aygul Erce - Pusi.mp3 Aygul Erce - Qulingino.mp3 Aygul Erce - Tu Ji Bibe Cavek.mp3 Aygul Erce - Turnalar.mp3 Aygul Erce - Yuru Bre Yalan Dunya.mp3
Barış Bilgili - Barış Adlı Çocuk (2013) Full Albüm İndir
Barış Bilgili - Baharı Getirsin.mp3 Barış Bilgili - Bugün Doganlar İcin.mp3 Barış Bilgili - Gitme.mp3 Barış Bilgili - Gun Gelir.mp3 Barış Bilgili - Sarar Yine.mp3 Barış Bilgili - Sende.mp3 Barış Bilgili - Sil Bastan.mp3 Barış Bilgili - Sip Diye.mp3 Barış Bilgili - Tiridine.mp3 Barış Bilgili - Yikilsamda.mp3 Barış Bilgili - Zor Günler.mp3
Berkant Dural - Eren Sandal - Bize İnan (Single) [2013]
Dj Oktay Kan - Kara Cali (Dj Oktay Kan Remix).mp3 Dj Oktay Kan - Melekem - Kavur Baliklari (Dj Oktay).mp3 Oktay Caliskan Kahan Candan - Damat Halayi (Oktay Kan Remix) Groo.mp3 Oktay Caliskan Kahan Candan - Hayde.mp3
Grup Gundoğarken - Mest Of (2013) Full Albüm İndir
Grup Gundoğarken - Ankaradan Abim Geldi.mp3 Grup Gundoğarken - Bahar Oldum.mp3 Grup Gundoğarken - Beni Aldatma.mp3 Grup Gundoğarken - Bir Yaz Daha.mp3 Grup Gundoğarken - Gibi Gibiyim.mp3 Grup Gundoğarken - Hayallerimi Birak.mp3 Grup Gundoğarken - Ruzgar.mp3 Grup Gundoğarken - Sarmas Dolas.mp3 Grup Gundoğarken - Sen Benim Sarkilarimsin.mp3 Grup Gundoğarken - Yaz Bulutlari.mp3 Grup Gundoğarken - Yildizlar Da Isterim.mp3 Grup Gundoğarken - Yol Aldim Sevdalardan.mp3
Grup Sema - Beytullah (2013) Full Albüm İndir
Grup Sema - Aşka Dılan.mp3 Grup Sema - Ay Dahi Güneş Dahi.mp3 Grup Sema - Beytullah.mp3 Grup Sema - Ey Benim Sevgili Mevlam.mp3 Grup Sema - Fatimun Binti Resul.mp3 Grup Sema - Hasretliyim Muhammed`e.mp3 Grup Sema - Mevlayı Tı Mevlayı.mp3 Grup Sema - Rüyamda Kabeyi Gördüm.mp3 Grup Sema - Salli ve Sellim.mp3 Grup Sema - Şehid-i Kerbela.mp3 Grup Sema - Yar ismail.mp3
Gülüzar Akkuş - Berfin Ana [2013] Full Albüm İndir
İlkay Armen - Sözler Yetmez (2013) Full Albüm İndir
İlkay Armen - Bahar Pembe Beyaz Olur.mp3 İlkay Armen - Canandan Uzak Kaldi Gonul.mp3 İlkay Armen - Gecti Hayal Icinde Bunca Yil Bir Gun.mp3 İlkay Armen - Giden Genclige (Umudum Heyecanim).mp3 İlkay Armen - Husranla Gonul Hep Inler.mp3 İlkay Armen - Mini Mini Nihavend Pesrev.mp3 İlkay Armen - Ne Zaman Sevdimse.mp3 İlkay Armen - Neden Yaktin Ne Istedin.mp3 İlkay Armen - Sen Nisansin Daha Ben Sari Eylul.mp3 İlkay Armen - Sorma.mp3 İlkay Armen - Sozler Yetmez.mp3
İnan Tat - Turkey Anatolia 2 (2013) Full Albüm İndir
İnan Tat - Azize.mp3 İnan Tat - Erzurumda Çevirdiler Yolumu.mp3 İnan Tat - Fikrimin İnce Gülü.mp3 İnan Tat - Hayalperest.mp3 İnan Tat - Kaleden İndim Bu Gün.mp3 İnan Tat - Keder.mp3 İnan Tat - Mevlam Birçok Dert Vermiş.mp3 İnan Tat - Naz.mp3 İnan Tat - Rüya Alemi.mp3 İnan Tat - Şu Karşıki Dağda Lambalar Yanar.mp3 İnan Tat - Suya Gider Allı Gelin Has Gelin.mp3 İnan Tat - Turnam Gidersen Mardine.mp3 İnan Tat - Üç Mevsim.mp3
Malatyalı Aşık Hanefi Ünver - Anadolunun Saklı Türküleri [2013]
Hanefi Unver - Araya Araya Ben Yerimi Bulurum.mp3 Hanefi Unver - Asker Oldum Silam Tuter Gozumde.mp3 Hanefi Unver - Askerime Kursun Sikan Eller Kirilmali.mp3 Hanefi Unver - Bu Cani Bizim Gibi Gormuyorlar.mp3 Hanefi Unver - Bu Topraga Can Dane Dane.mp3 Hanefi Unver - Bu Vatan Benim Vatanim.mp3 Hanefi Unver - Cal Korkma.mp3 Hanefi Unver - Kapilarinda Kuyu Var.mp3 Hanefi Unver - Kimi Olusune Mezar Bulamaz.mp3 Hanefi Unver - Leylei Kadirde Dogmusum.mp3 Hanefi Unver - Murat Sizlar.mp3 Hanefi Unver - Yari Davet Ettim Bu Tatli Cana.mp3 Hanefi Unver - Yine Bahar Geldi Costu Dereler.mp3
Nevzat Karakış - Havalar Kırık ve Uzun [2013] Full Albüm İndir
Nevzat Karakis - Bir Nazenin Bana Gel Gel Eyledi.mp3 Nevzat Karakis - Gonul Dosta Gider.mp3 Nevzat Karakis - Gumus Ibrik.mp3 Nevzat Karakis - Karanfil Halay Havasi.mp3 Nevzat Karakis - Lamba Da Sisesiz Yanmaz Mi.mp3 Nevzat Karakis - Potinomu Cektim Kicima.mp3 Nevzat Karakis - Salinarak Gelen Dilber.mp3 Nevzat Karakis - Su Karsiki Dagda Lambalar Yanar.mp3 Nevzat Karakis - Yaprak Gazellendi.mp3
Nezahat Bayram - Türk Halk Müziği Arşivi 1950-60 Gesi Bağları [2013]
Nezahat Bayram - Bulbulu Tuttum Gule Bagladim.mp3 Nezahat Bayram - Cubugum Yok.mp3 Nezahat Bayram - Gesi Baglari.mp3 Nezahat Bayram - Her Gece Ruyamda Sensin.mp3 Nezahat Bayram - Indim Yarin Bahcesine.mp3 Nezahat Bayram - Kahpe Felek Sana Nettim.mp3 Nezahat Bayram - Kar Etmez Ahim.mp3 Nezahat Bayram - Kara Dut Parmak Gibi.mp3 Nezahat Bayram - Kara Tren Gelmez Mola.mp3 Nezahat Bayram - Kerkuke Dustu Yolum.mp3 Nezahat Bayram - Kirpiklerin Ok Mudur.mp3 Nezahat Bayram - Kiz Fadime.mp3 Nezahat Bayram - Kiz Sevdigin Var Mi.mp3 Nezahat Bayram - Olursa Olsun.mp3
Nuriye Arslan - Dertler Sarmış [2013] Full Albüm İndir
Nuriye Arslan - Armud Agacina Yaslanmiyasin.mp3 Nuriye Arslan - Ben Oleyim Ben Oleyim.mp3 Nuriye Arslan - Miro.mp3 Nuriye Arslan - Nesine Guveneyim Bu Felegin.mp3
Selva Erdener - Nereye Aşkım [2013] Full Albüm İndir