[2013] Çeşitli Sanatçılar - Seksenler (Full Albüm) HQ
01. Burcu Güven - Geçmişin Kanatları 02. Şoray Uzun - Okul Yolu 03. Özlem Türkad - Olmaz Olsun 04. İlker Ayrık - Alışmak Sevmekten Zor 05. Serhat Kılıç - Tövbe 06. Begüm Öner, Berat Yenilmez, Ceyhun Ersoy - Şu Dereler Şu Düzler 07. Onur Dilber - Sen Aslındanda Güzelsin 08. Rasim Öztekin - Ay Karanlık 09. Suzan Kardeş - Sıcak Sımsıcaksın 10. Vural Çelik - Dönemezsin Sen 11. Ayşe Tolga - Çaresizim 12. Aydın Sarman - Boşu Boşuna 13. Hakan Bulut - Çocuk Gözler 14. H.Bülent Çidem - Unutma Beni 15. Burcu Güven - Istanbul Sabahları 16. H.Ali Konuk - Sunam 17. Yasemin Conka - Eski Sevgili 18. Burcu Güven - Yeter Ki 19. H.Bülent Çidem - Arkadaş
[2014] Aydın Sarman & Burcu Güven - Seksenler Enstrümantal Albüm (HQ)
01. Funda Göde - İstanbul Sabahları 02. Burcu Güven & Aydın Sarman - Laylara Lay Lay (Jenerik) 03. Burcu Güven & Aydın Sarman - Geçen Ömre Serenat 04. Burcu Güven - Hüzün Bir Tünel 05. Aydın Sarman - Mahalle Neşesi 06. Aydın Sarman - Şenlik 07. Burcu Güven - Güzel Günler Göreceğiz 08. Aydın Sarman - Güneşimi Kaybettim 09. Burcu Güven & Aydın Sarman - Kalbim Senin 10. Aydın Sarman - Vukuat Var 11. Aydın Sarman - Yakar Geçer 12. Burcu Güven - Aşk Benim Neyime 13. Aydın Sarman - İhtilal (Savaş) 14. Aydın Sarman - Atam 15. Aydın Sarman - Aşktan da Öte 16. Aydın Sarman - Şu Dereler Şu Düzler (Bombili Bom)
[2014] Mandıra Filozofu (Orijinal Film Müzikleri) (Albüm) Flac
01. Burcu Güven - Mandıra Filozofu'nun Bahçesi 02. Aydın Sarman - Ben İçinde Ben 03. Burcu Güven - Naz 04. Aydın Sarman - Hesaplaşma 05. Aydın Sarman - Gün ve Masumiyet %26 Big Boss 06. Aydın Sarman - Dönüşüm 07. Aydın Sarman - Düğün Zamanı 08. Aydın Sarman - Yürüyelim Gari 09. Aydın Sarman - Soruların Dansı 10. Burcu Güven - Mandıra Filozofu'nun Bahçesi 2 11. Burcu Güven - Salına Salına 12. Burcu Güven - Kopta Gel 13. Eser Eyüboğlu - Benim Adım Mandıra Filozofu 14. Burcu Güven - Karşıyım 15. Bülent Çidem - Dinleyiverin Gari
[2017] Aydın Sarman - Susmayan Şarkılar (Full Albüm) Flac
01. Aydın Sarman - Sonu Yok 02. Aydın Sarman - Koştur Koştur 03. Aydın Sarman - Derdim Kendimle 04. Aydın Sarman - Yetmiyor 05. Aydın Sarman - Seyir
[2018] Aydın Sarman - Gecenin Bir Yarısı (Single) Flac
01. Aydın Sarman - Gecenin Bir Yarısı
[2018] Aydın Sarman & Burcu Güven - The Power of Clarinet (Albüm) Flac
01. Aydın Sarman - Hüzne Dönüş 02. Aydın Sarman - Aşktan da Öte 03. Burcu Güven - Anlayabilsen 04. Aydın Sarman - Güneşimi Kaybettim 05. Burcu Güven - Çiçekler Üşürken 06. Burcu Güven - Ayrılırken Bakışın 07. Burcu Güven - Kızım Benim 08. Aydın Sarman - Acıda Güzeldir 09. Burcu Güven - Bir Yastıkta Beraber 10. Aydın Sarman - Fidayda 11. Aydın Sarman - Harmandalı 12. Aydın Sarman - Misket
[2018] Aydın Sarman - Classical Kemenche (Albüm) Flac
01. Aydın Sarman - Dıp Dap Dap (Sax) 02. Aydın Sarman - Dıp Dap Dap (Vox) 03. Aydın Sarman - The Arrivel of The Prince 04. Aydın Sarman - Pamuk Prens (Country) 05. Aydın Sarman - Romans 06. Aydın Sarman - Tarantella 07. Aydın Sarman - Tarantella (Cover) 08. Aydın Sarman - Tarantella (Mandolin) 09. Aydın Sarman - Tarantella (Slow)
[2019] Aydın Sarman - Mayıs Kraliçesi (Orijinal Dizi Müzikleri) Albüm Flac