Yenialbum | Data: Пятница, 17.03.2017, 01:59 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2011] Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Dönüş Yolu (Albüm) Flac
01. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Rüya 02. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Dönüş Yolu 03. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Hafik Ağırlaması 04. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Elma Attım Yuvarlandı 05. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Bir Sandığım Vardır 06. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Başı Pare Pare Dumanlı Dağlar 07. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Uzak 08. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Nazende 09. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Bahçede Güller Açmış 10. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Uzundere Barı - Dere Akar Bulanık 11. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Issız 12. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Bir İncecik Duman Tüter 13. Coşkun Karademir feat. Emirhan Kartal & Hatice Doğan Sevinç - Halk Ezgisi
[2013] Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Sırdaşk (Full Albüm) Flac
01. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Çektiğim Cevri Cefalar 02. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Ey Yezid 03. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Dost Ne İçin Beni Zar İncidirsin 04. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Efendim 05. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Böyle Kem Zamanda 06. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Hasan Hüseyin Aşkına 07. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Lamekan Elinde - Devriyye 08. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Gönül Kanat Açtı 09. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Zamane Cahili 10. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Bu Dervişlik Bir Dilektir 11. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Ali ile Muhammed Aşkına
[2014] Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Kerbela (Albüm) Flac
CD1
01. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Erenler Hünkarı 02. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Gündüz Hayalimde Gece Düşümde 03. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Erkan Ogur - Ah Hüseyin Deyu 04. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Ayfer Vardar - Kerbela'da Uçan Dertli Turnalar 05. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Hasan Hüseyin Aşkına 06. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Bugün Matem Günü Geldi 07. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Kerbela'nın Aşkına 08. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Pir İmam Hüseyin 09. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Cengiz Özkan - Ali İle Muhammed'in Aşkına 10. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal - Allah Eyvallah
CD2
01. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 1 02. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 2 03. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 3 04. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 4 05. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 5 06. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 2 07. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 2 08. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 2 09. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 2 10. Coşkun Karademir, Emirhan Kartal, Mustafa Avkıran - Kerbela 2
[2015] Emirhan Kartal - Aşk Söyletir (Full Albüm) Flac
01. Emirhan Kartal - Küstüm Şu Aleme 02. Emirhan Kartal - Sabah Güneşi Doğmuş 03. Emirhan Kartal - Vefasız 04. Emirhan Kartal - Bitlis te Beş Minare 05. Emirhan Kartal - Male Male 06. Emirhan Kartal - Bahçaya Gel ki Görüm 07. Emirhan Kartal - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 08. Emirhan Kartal - Çarşamba yı Sel Aldı 09. Emirhan Kartal - Ne Güzel Yaratmış Seni Yaradan 10. Emirhan Kartal - Kırmızı Gül Demet Demet 11. Emirhan Kartal - Kirpiğin Kaşına Değdiği Zaman 12. Emirhan Kartal - Gönül Sana Nasihatım 13. Emirhan Kartal - Nasıl Methedeyim Sevdiğim Seni 14. Emirhan Kartal - Bu Tepe Pullu Tepe 15. Emirhan Kartal - Güzelliğin On Para Etmez 16. Emirhan Kartal - Kirpiklerini Ok Eyle 17. Emirhan Kartal - Bu Dünyada Üç Şey Vardır
[2017] Emirhan Kartal - Aşk Dinletir (Full Albüm) Flac
01. Emirhan Kartal - Sen Bir Ceylan Olsan.flac 02. Emirhan Kartal - Beyaz Gül Kırmızı Gül.flac 03. Emirhan Kartal - Oy Oy Emine.flac 04. Emirhan Kartal - Odam Kireç Tutmuyor.flac 05. Emirhan Kartal - Bir Mumdur İki Mumdur.flac 06. Emirhan Kartal - Yara Beni.flac 07. Emirhan Kartal - Ben Seni Niye Seçemedim.flac 08. Emirhan Kartal - Lolo Siye Heyran Ola.flac 09. Emirhan Kartal - Maden Dağı Dumandır.flac 10. Emirhan Kartal - Sevda Olmasaydı.flac 11. Emirhan Kartal - Oy Akşamlar.flac 12. Emirhan Kartal - Derman Sendedir.flac 13. Emirhan Kartal - Bak İşine Sarışınım.flac 14. Emirhan Kartal - Gönül Senin Elinden (feat. Ugur Arslan).flac 15. Emirhan Kartal - Çimene Bak Çimene.flac
[2018] Emirhan Kartal - Veysel'e Hasret (EP) Flac
01. Emirhan Kartal - Uzun İnce Bir Yoldayım.flac 02. Emirhan Kartal - Güzelliğin On Para Etmez.flac 03. Emirhan Kartal - Kara Toprak.flac 04. Emirhan Kartal - Beni Hor Görme Gardaşım.flac
[2018] Emirhan Kartal - Yare Sitem (Albüm) Flac
01. Emirhan Kartal - Çiçekten Harman Olmaz 02. Emirhan Kartal - Elif Allah Dost Eyleyen 03. Emirhan Kartal - Ela Gözlerini Sevdiğim Dilber 04. Emirhan Kartal - Zeynep Bu Güzellik Var mı Soyunda 05. Emirhan Kartal - Kara Tren Gelmez M'ola 06. Emirhan Kartal - Çiğdem Der ki Ben Alayım 07. Emirhan Kartal - Keklik idim Vurdular
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
General | Data: Пятница, 23.11.2018, 15:04 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Emirhan Kartal - Albümleri / Diskografi 2018 (Nette İlk...)
|
|
|
|