Yenialbum | Data: Воскресенье, 24.06.2018, 08:49 | Mesaj # 1 |
 Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2011] Gürkan Özpeker - Gürkan Özpeker (Full Albüm)

01. Gürkan Özpeker - Aşkın Ezeli Aşıka İlhamı Hüdadır 02. Gürkan Özpeker - Görmedim Alemde Bir Benzerin Ey Güzel 03. Gürkan Özpeker - Kadem Bastı Gönül Tahtı (Divan) 04. Gürkan Özpeker - Güzeller Bezenmiş Toya Giderler 05. Gürkan Özpeker - Erzurum’da Bir Kuş Var.mp3 06. Gürkan Özpeker - Eledim Eledim Höllük Eledim 07. Gürkan Özpeker - Gine Bugün Yaralandım.mp3 08. Gürkan Özpeker - Bir Hışmınan Geldi Geçti (Kiziroğlu) 09. Gürkan Özpeker - Konma Bülbül Konma Nergiz Dalına 10. Gürkan Özpeker - Kar mı Yağmış Şu Harput’un Başına 11. Gürkan Özpeker - Gel Benim Gelin Yârim 12. Gürkan Özpeker - Erzurum’un Dağında 13. Gürkan Özpeker - Kalkın Durnam Kalkın Van’dan Sökülün 14. Gürkan Özpeker - Sular Başından Bulanır 15. Gürkan Özpeker - Gelmişem Otağına Oyadam Seni 16. Gürkan Özpeker - Bu Dağda Ceyren Gezer 17. Gürkan Özpeker - Dağlara Çen Düşende (Bu Gala Daşlı Gala) 18. Gürkan Özpeker - Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere 19. Gürkan Özpeker - Ana Meni Yaz Ağla
[2018] Gürkan Özpeker - Yadigâr (Full Albüm) Flac

01. Gürkan Özpeker - Hani Yaylam 02. Gürkan Özpeker - Mavi Yelek 03. Gürkan Özpeker - Geydiğim Aldır 04. Gürkan Özpeker - Ne Feryad Edersin 05. Gürkan Özpeker - Yürüyorum Dikenlerin Üstünde 06. Gürkan Özpeker - Bir Of Çeksem 07. Gürkan Özpeker - Beyaz Gül Kırmızı Gül 08. Gürkan Özpeker - Yeşil Başlı Telli Turnam 09. Gürkan Özpeker - Garip Bir Kuştu Gönlüm 10. Gürkan Özpeker - Nemrud'un Kızı 11. Gürkan Özpeker - Anteb'in Kalesine 12. Gürkan Özpeker - Garagile 13. Gürkan Özpeker - Yanıram Eşgine 14. Gürkan Özpeker - Pınar Başından Bulanır 15. Gürkan Özpeker - Kavurma Koydum Tasa 16. Gürkan Özpeker - Hele Dadaş Hoşmusan

DOWNLOAD - Turboot
 DOWNLOAD - Uploaded
 Available to users only
|
|
|
|