[2011] Hüseyin Korkankorkmaz - Firkat-ı Zevâl (Full Albüm) Flac
01. Hüseyin Korkankorkmaz - Tabip Sen Sorma Derdimi 02. Hüseyin Korkankorkmaz - Rah-ı Hakikat 03. Hüseyin Korkankorkmaz - Nazoş 04. Hüseyin Korkankorkmaz - Ahd-ı İman 05. Hüseyin Korkankorkmaz - Duaz-ı İmam 06. Hüseyin Korkankorkmaz - Aşk Sevdası Geldi Coştum 07. Hüseyin Korkankorkmaz - Geçti Gönül Baharımız Yazımız 08. Hüseyin Korkankorkmaz - İsmimi Cismimi 09. Hüseyin Korkankorkmaz - Şah Hüseyin 10. Hüseyin Korkankorkmaz - Zarar Eyler
[2015] Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Pir İle Talip (Albüm) Flac
01. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Pir İle Talip 02. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Fethiye Semahı (Ali Yar) 03. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Ateş İle Ülfet Olmaz 04. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Minnet Eyledikçe Aksine Döner 05. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Vahdetname 06. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Demi Demi 07. Hüseyin Korkankorkmaz & Sercan Öztürk - Kim Bilir
[2015] Hüseyin Korkankormaz - Demdir (Albüm)
01. Hüseyin Korkankormaz - Ey Çeşm-i Muhabbet 02. Hüseyin Korkankormaz - Muhabbet Açılsın 03. Hüseyin Korkankormaz - Deli Misin Divane Mi 04. Hüseyin Korkankormaz - Dört Mevsim 05. Hüseyin Korkankormaz - Garip Haldeyim 06. Hüseyin Korkankormaz - Gel Dost 07. Hüseyin Korkankormaz - Gider Bektaş'a 08. Hüseyin Korkankormaz - Atamadım Sevdamı 09. Hüseyin Korkankormaz - Hasret Denizi 10. Hüseyin Korkankormaz - Gecenin Işığı (Enstrümantal) 11. Hüseyin Korkankormaz - Bu Tepe 12. Hüseyin Korkankormaz - Lamekan İlinde 13. Hüseyin Korkankormaz - Ben Melanet Hırkasını 14. Hüseyin Korkankormaz - Hasan Dağı
[2018] Hüseyin Korkankormaz - Arayış (Full Albüm) 320 Kbps
01. Hüseyin Korkankormaz - Arayıp Gezerken 02. Hüseyin Korkankormaz - İncinme Gönül 03. Hüseyin Korkankormaz - Gönül Çalmazsan Aşkın Sazını 04. Hüseyin Korkankormaz - Güldür Gül. 05. Hüseyin Korkankormaz - Hayyam (Rubailer) 06. Hüseyin Korkankormaz - Gir Melamet Mülküne 07. Hüseyin Korkankormaz - Şu Diyar-ı Gurbet 08. Hüseyin Korkankormaz - Semah 09. Hüseyin Korkankormaz - İnsan Pazarı 10. Hüseyin Korkankormaz - Haberdar 11. Hüseyin Korkankormaz - Kırtıl Semahı 12. Hüseyin Korkankormaz - Dosta Açış (Enstrumental) 13. Hüseyin Korkankormaz - Gel (Bonus Track) .