[1997] Hüseyin Güneş - Alır Birgün - Laco (Albüm) Flac
01. Hüseyin Güneş - Oy Dağlar.flac 02. Hüseyin Güneş - Heval.flac 03. Hüseyin Güneş - Gel Dersime.flac 04. Hüseyin Güneş - Sevdam.flac 05. Hüseyin Güneş - Memleketim.flac 06. Hüseyin Güneş - Koçgiri.flac 07. Hüseyin Güneş - Dağlar Kıymayın.flac 08. Hüseyin Güneş - Alıp Birgün.flac 09. Hüseyin Güneş - Laco.flac 10. Hüseyin Güneş - Biye Biye.flac 11. Hüseyin Güneş - Arıx.flac 12. Hüseyin Güneş - Tica Sani.flac
[1998] Hüseyin Güneş - Al Da Uç Yüreğini (Albüm) Flac
01. Hüseyin Güneş - Bir Haber.flac 02. Hüseyin Güneş - Bana Medet Senden Olur Efendim.flac 03. Hüseyin Güneş - Dağlar.flac 04. Hüseyin Güneş - Dağlara Salın Beni.flac 05. Hüseyin Güneş - Yiğit Yiğide Benzermiş.flac 06. Hüseyin Güneş - Al Da Uç Yüreğini.flac 07. Hüseyin Güneş - Ay Işığında Göründüm.flac 08. Hüseyin Güneş - Hamburg.flac 09. Hüseyin Güneş - Sefa Geldin.flac 10. Hüseyin Güneş - Taştın Yine Deli Gönül.flac 11. Hüseyin Güneş - Ülkem.flac 12. Hüseyin Güneş - Bulut Kat Kat Olmuş.flac
[2007] Hüseyin Güneş - Bu Kentlerin Kıyısında (Flac Albüm) Flac
01. Hüseyin Güneş - Bu Kentlerin Kıyısında.flac 02. Hüseyin Güneş - Dön Gel.flac 03. Hüseyin Güneş - İlk Yaz Geldi.flac 04. Hüseyin Güneş - Beni Götürsünler.flac 05. Hüseyin Güneş - Bu Dert Beni Ağlatır.flac 06. Hüseyin Güneş - Dağ Çiçeğim.flac 07. Hüseyin Güneş - Kiminsin Sen.flac 08. Hüseyin Güneş - Hey Dost.flac 09. Hüseyin Güneş - Unutamadım.flac 10. Hüseyin Güneş - Sıladan Bir Haber.flac 11. Hüseyin Güneş - Nazlı Dilber.flac 12. Hüseyin Güneş - Vay Beni.flac
[2013] Hüseyin Güneş - Zerifa Mı (Albüm) Flac
01. Hüseyin Güneş - Zerifa Mı.flac 02. Hüseyin Güneş - Amed.flac 03. Hüseyin Güneş - Bra Dersimo.flac 04. Hüseyin Güneş - Zerya Mına Bele.flac 05. Hüseyin Güneş - Yare.flac 06. Hüseyin Güneş - Meke.flac 07. Hüseyin Güneş - Çhepe Mıno Wıle Chewt.flac
[2016] Hüseyin Güneş - Bewayir (Albüm) Flac
01. Hüseyin Güneş - Tenga To Mıre Bero.flac 02. Hüseyin Güneş - Eşli.flac 03. Hüseyin Güneş - Xozati Perskenay.flac 04. Hüseyin Güneş - Gulê.flac 05. Hüseyin Güneş - Her Sabah.flac 06. Hüseyin Güneş - Yarê (U.H.).flac 07. Hüseyin Güneş - Kengere Were Wayi.flac 08. Hüseyin Güneş - Bêzar.flac 09. Hüseyin Güneş - Git.flac 10. Hüseyin Güneş - Erê Yarê.flac 11. Hüseyin Güneş - Çalı Benim.flac 12. Hüseyin Güneş - Memedê Mı.flac