Kalite_Kralı | Data: Пятница, 25.11.2016, 19:58 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2016] Mustafa Yaşamış - Yalnız Adam Arabesk (Albüm) Flac
01. Mustafa Yaşamış - Yalnız Adam 02. Mustafa Yaşamış, Müslüm Gürses - Aşk Böyledir 03. Mustafa Yaşamış - Sen De Sev 04. Mustafa Yaşamış - Yürüyorum Sahilde 05. Mustafa Yaşamış - Sen Neredeysen Ben Oradayım 06. Mustafa Yaşamış - Patlat Bir Şarkı 07. Mustafa Yaşamış - Yalnız Adam (Enstrümantal) 08. Mustafa Yaşamış - Aşk Böyledir (Enstrümantal) 09. Mustafa Yaşamış - Sen De Sev (Enstrümantal) 10. Mustafa Yaşamış - Yürüyorum Sahilde (Enstrümantal) 11. Mustafa Yaşamış - Sen Neredeysen Ben Oradayım (Enstrümantal) 12. Mustafa Yaşamış - Patlat Bir Şarkı (Enstrümantal)
[2018] Mustafa Yaşamış - Gırtlağa Kadar Borç Var (Albüm)
01. Mustafa Yaşamış - Gırtlağa Kadar Borç Var 02. Mustafa Yaşamış - Bak Şansıma 03. Mustafa Yaşamış - Baltayı Taşa Vurdun 04. Mustafa Yaşamış - Kandıramazsın Beni 05. Mustafa Yaşamış - Hadi Bana Eyvallah 06. Mustafa Yaşamış - Gıdı Gıdı Yapma 07. Mustafa Yaşamış - Evlenmek İstiyorum 08. Mustafa Yaşamış - Şapkamı Ters Giydirdin 09. Mustafa Yaşamış - Seni Beklerim 10. Mustafa Yaşamış - Silemedin Mi 11. Mustafa Yaşamış - Gırtlağa Kadar Borç Var (Remix) 12. Mustafa Yaşamış - Hadi Bana Eyvallah (Remix)
[2019] Mustafa Yaşamış - Vazgeç Gönlüm (EP) Flac
01. Mustafa Yaşamış, Müslüm Gürses - Vay Nerdesin 02. Mustafa Yaşamış - Vazgeç Gönlüm 03. Mustafa Yaşamış - Mutluluklar Dilerim
DOWNLOAD - Tubobit
DOWNLOAD - Uploaded
.
|
|
|
|