Yenialbum | Data: Воскресенье, 18.06.2017, 11:07 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2017] Neşet Abalıoğlu - Anlayan Hani (Albüm) Flac
01. Neşet Abalıoğlu - Anlayan Hani 02. Neşet Abalıoğlu - Hayat Bir Gün 03. Neşet Abalıoğlu - Ömür Dediğin (Cam Kesiği) 04. Neşet Abalıoğlu - Ceylan 05. Neşet Abalıoğlu - Suna Boylum 06. Neşet Abalıoğlu - Dallarımı Kırdılar 07. Neşet Abalıoğlu - Tümsek 08. Neşet Abalıoğlu - Sensiz Yaşıyorum 09. Neşet Abalıoğlu - Nolaydı Yar 10. Neşet Abalıoğlu - Sevdiceğim Geleceksen Gel Gayrı 11. Neşet Abalıoğlu - Bir Gecede Sen Düşün 12. Neşet Abalıoğlu - Soykana Kalsın
[2018] Neşet Abalıoğlu - Can Ciyer Muhabbeti 3 (Albüm) Flac
01. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Ela Gözlerini sevdiğim dilber 02. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Akşamdan mı geçtin 03. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Kimse Bilmez Yürekteki Yarayı 04. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Develi 05. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Rast geldim Bir Kaşları Kemane 06. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Kesik Çayır 07. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Aman Dünya Ne Dar İmiş 08. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Bize Gam Çektirdi 09. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Her Ana Doğurmaz 10. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Giden Ay Tutulur mu 11. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Çorap Milinen Olur 12. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Aslım Paktır 13. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Ben Yanarım 14. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Nice Met Edeyim 15. Neşet Abalıoğlu, Kamil Abalıoğlu, Erol Çöke - Şad Ol
[2018] Neşet Abalıoğlu - Dem Sürelim (Albüm) Flac
01. Neşet Abalıoğlu - İpekli Yorgan 02. Neşet Abalıoğlu - Bir Çift Turna 03. Neşet Abalıoğlu - Bre Ağalar 04. Neşet Abalıoğlu - Hunat Mahallesi / Tokat Yaylası 05. Neşet Abalıoğlu - Giyindim Kuşandım 06. Neşet Abalıoğlu - Hasta Düştüm 07. Neşet Abalıoğlu - Yorma Beni 08. Neşet Abalıoğlu - Emir Dağı 09. Neşet Abalıoğlu - Gel Ağlatma 10. Neşet Abalıoğlu - İncir Ağacı
[2018] Neşet Abalıoğlu - Köyüm (Albüm) Flac
01. Neşet Abalıoğlu - Anam Ağlar 02. Neşet Abalıoğlu - Kal Güle Güle 03. Neşet Abalıoğlu - Al Gonca Gül 04. Neşet Abalıoğlu - Solmuş Bahçesinde / Şad Olup Gülmüyor 05. Neşet Abalıoğlu - Hastane Önünde İnci Ağacı 06. Neşet Abalıoğlu - Usandım 07. Neşet Abalıoğlu - Edalı Gelin 08. Neşet Abalıoğlu - Köyüm 09. Neşet Abalıoğlu - Kalbimde Sızlayan 10. Neşet Abalıoğlu - Kesik Çayır
[2019] Neşet Abalıoğlu - Kime Güveneceksin (Single) Flac
01. Neşet Abalıoğlu - Kime Güveneceksin
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
.
|
|
|
|