01. Osman Aytaç - Ters 02. Osman Aytaç - Bitti Bitti (Bu Aşk Bitti) 03. Osman Aytaç - Kör Müsün Nesin 04. Osman Aytaç - Bir Kuş Olsam (Uçsam Uçsam) 05. Osman Aytaç - Tatlı Rüzgardın Estin 06. Osman Aytaç - Söyleme 07. Osman Aytaç - Yine Sensiz Yine Yalnız 08. Osman Aytaç - Parlayan Yıldızlar 09. Osman Aytaç - Hayatım Senin 10. Osman Aytaç - Gözünün Rengini Sorma Bilemem
[2010] Osman Aytaç - Dünya Denizi (Albüm)
01. Osman Aytaç - Bilmem Neden 02. Osman Aytaç - Dünya Denizi 03. Osman Aytaç - Öyle Sarhoş Olsam Ki 04. Osman Aytaç - Trafik 05. Osman Aytaç - Kar 06. Osman Aytaç - Öldürme Beni 07. Osman Aytaç - Güzel İstanbul'um 08. Osman Aytaç - Deli Kadınım 09. Osman Aytaç - Küçük Meleğim 10. Osman Aytaç - Veda
[2012] Osman Aytaç - Olmazsa Olmasın (Albüm)
01. Osman Aytaç - Hayatım Senin.flac 02. Osman Aytaç - Olmazsa Olmasın.flac 03. Osman Aytaç - Görmeyen Gözlerim (Kör Olsun).flac 04. Osman Aytaç - Gözünün Rengini Sorma Bilemem.flac 05. Osman Aytaç - Ne Oldu.flac 06. Osman Aytaç - Rüzgarın Sesi.flac 07. Osman Aytaç - Yetmez Sözler.flac 08. Osman Aytaç - Sokak Çocuğu.flac 09. Osman Aytaç - Örümcek.flac
[2015] Osman Aytaç - Kör Müsün Nesin (EP) Flac
01. Osman Aytaç - Örümcek 02. Osman Aytaç - İstanbulum Benim 03. Osman Aytaç - Kör Müsün Nesin 04. Osman Aytaç - Bitti Bitti (Bu Aşk Bitti) 05. Osman Aytaç - Küçücük Dünyamız (Ne Kadar Büyüktü)
[2019] Osman Aytaç - Zamanı Tutabilsem (Albüm) Flac