[1986] Serbülent Sultan - Gönül Kapım Açıktır / Senin Yüzünden (Albüm) Flac
01. Serbülent Sultan - Gönül Kapım Açıktır 02. Serbülent Sultan - Olanlar Oldu Geçti 03. Serbülent Sultan - Sesimde Şarkısı Aşkın 04. Serbülent Sultan - Söyleme Bilmesinler 05. Serbülent Sultan - Sende Git 06. Serbülent Sultan - Onun Nikahı Bende 07. Serbülent Sultan - Peşrev Allahım Duy Sesimi 08. Serbülent Sultan - Sustur Allahım 09. Serbülent Sultan - Şikayetim Var 10. Serbülent Sultan - Anladım Daha Dolmamış 11. Serbülent Sultan - Dönme Bana Sevgilim 12. Serbülent Sultan - Gideceğim Gurbet Eldir
[1987] Serbülent Sultan - Canımın Parçası (Albüm) Flac
01. Serbülent Sultan - Vurdum Duymaz 02. Serbülent Sultan - Ağlayan Gözlerim 03. Serbülent Sultan - Tanrım Var Benim 04. Serbülent Sultan - insan Bir Gül Bırakır 05. Serbülent Sultan - Aşkımız Gizli Kalsın 06. Serbülent Sultan - Alın Beni Geceler 07. Serbülent Sultan - Ağlamak Geliyor İçimden 08. Serbülent Sultan - Kovma Beni 09. Serbülent Sultan - Canımın Parçası 10. Serbülent Sultan - Kadehi Şişeyi Kırarım 11. Serbülent Sultan - Sen Sözden Anlamazmısın 12. Serbülent Sultan - Kader Diyemezsin 13. Serbülent Sultan - Ya Onu Sev Ya Beni 14. Serbülent Sultan - Elin Neyine Gerek
[2018] Serbülent Sultan - Yıllar Ne Çabuk Geçti (Albüm) Flac