Yenialbum | Data: Суббота, 18.02.2017, 22:06 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Albüm: Nev'eser Faslı (Full Albüm) + Digital Booklet Yıl: 2017 Türü: Türkçe / Sanat Müziği Format: Mp3 320 Kbps & Flac Lossless Audio ! Parça Sayı: 17
01. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Giriş Ney Taksim.flac 02. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Peşrev.flac 03. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser I. Beste - Bir peridir cehre.flac 04. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Nakış II. Beste - Sensin cefâperstim.flac 05. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Ağırsemâî - Ne sümbülden.flac 06. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Şarkı - Gönlüm yine.flac 07. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Şarkı - Beni zâlim çöle gönderdi.flac 08. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Ud Taksim.flac 09. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Şarkı - Gerçek bu ki.flac 10. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Kanun Taksim.flac 11. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Fantezi - Uçan Halı.flac 12. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Yürüksemâî - Mıtrıb, kerem et.flac 13. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nev'eser Sazsemâîsi.flac 14. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nihâvend Kemençe-Cello Geçiş Taksim.flac 15. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nihâvend Fantezi - Sararıyor narçiçeği umutlar.flac 16. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nihâvend Kanun Taksim.flac 17. Selma Sağbaş, Cinuçen Tanrıkorur - Nihâvend Fantezi - Bilmiyorum.flac .
DOWNLOAD - Uploaded.net
DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Turbobit.net
|
|
|
|