[2017] Server Uraz - Yılan Hikayesi (Full Albüm) Flac
01. Server Uraz - Akbaba Ziyafeti 02. Server Uraz - Biri Bizi Gözetliyor 03. Server Uraz - Olmaz.m4a 04. Server Uraz - Zaman Geldi (feat. Tankurt Manas) 05. Server Uraz - Sürüyorum (feat. Fery) 06. Server Uraz - Yan Yana (feat. Sansar Salvo) 07. Server Uraz - Ben Senin 08. Server Uraz - Son Derece İyi (feat. Joker) 09. Server Uraz - Kime Ne (feat. Beta Berk Bayındır) 10. Server Uraz - Elim Pis (feat. Fery & Cegıd) 11. Server Uraz - Anonim 12. Server Uraz - Yok Olmadan (feat. Deniz Gürzumar) 13. Server Uraz - Baharında
[2018] Server Uraz - 52 Hertz (Albüm) Flac
01. Server Uraz - Ayarımı Bozma. 02. Server Uraz - Koma 03. Server Uraz - Kırmızı Işık 04. Server Uraz - İçine At (feat. Anıl Piyancı) 05. Server Uraz - Cansu 06. Server Uraz - Sana Söz (feat. Dehhan & Selim Muran) 07. Server Uraz - Cina-i Şebeke (feat. Ceg & Fery) 08. Server Uraz - Bana Masal Anlatma 09. Server Uraz - Mokoko 10. Server Uraz - Bilinmez 11. Server Uraz - Paradoks 12. Server Uraz - Sobe (feat. Beta) 13. Server Uraz - Teo
[2019] Server Uraz - Parmaklıklar Ardında (Albüm) Flac
01. Server Uraz - Melek Şeytanın Tarafında 02. Server Uraz - Köpek Öldüren 03. Server Uraz - Akbaba Ziyafeti (Furkan Karakılıç & Anthy Remix) 04. Server Uraz - Ayarımı Bozma (Can Ayanoğlu Remix) 05. Server Uraz, Kılıç - Leylim Ley 06. Server Uraz - Parmaklıklar Ardında