Uzun Yol Türküleri, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Çeşitli Sanatçılar, Albüm, indir,
[2011] Uzun Yol Türküleri, Vol. 1 (Albüm) Flac +
01. Yavuz Bingöl - Beyaz Giyme 02. Yıldız Tilbe - Metris 03. Onur Akın - Eğin Türküsü 04. Hüseyin T - Bilemedim 05. Gülay - Alma Attım Yuvarlandı 06. Berdan Mardini - Kime Kin Ettin 07. Ender Balkır - Yüksek Minarede Kandiller Yanar 08. Hakan Yeşilyurt - Ben Sana Yandım Gelin 09. Nilüfer Sarıtaş - Bülbül Ağlar Gül Ağlar 10. Oğuz Aksaç - Ağlama Yar 11. Seyfi Yerlikaya - Turnam Gidersen Mardine 12. Koro - Sen Bir Ceylan Olsan 13. Yıldız Tilbe - Gel Gör Beni Aşk Neyledi
[2011] Uzun Yol Türküleri, Vol. 2 (Albüm) Flac +
01. Yavuz Bingöl - Telli Turnam 02. Sabahat Akkiraz - Pahalılık Ateş Gömlek 03. Yılmaz Erdoğan - Ben Yandım (Şiir) 04. Kubat - Sarhoş 05. Gülay - Sezenler Olmuş 06. Yaşar - Az Bana Gönder 07. Deniz Seki - Zülüf 08. Mustafa Özarslan - Eylen Yolcum 09. Tayfun Talipoğlu - Eskiyen Yüzümün Yeni Gülümseyişi (Şiir) 10. Sevcan Orhan - Gurbeti Benmi Yarattım 11. Hilmi Yarayıcı - Memleketim Ve Sen 12. Ender Balkır - Kar mı Yağmış Şu Harputun Başına 13. Seyfi Yerlikaya - Geçer Aylar 14. İhsan Güvenç - Açma Zülüflerin 15. Seydi - Ben Melamet Hırkasını (Haydar) 16. Koro - Hızır Paşa
[2011] Uzun Yol Türküleri, Vol. 3 (Albüm) Flac
01. Zülfü Livaneli - Gökkuşağı Gönder Bana 02. Musa Eroglu - Hasret Bitiren Yollar 03. Suavi - Evlerinin Önü Mersin 04. Güler Duman - İncidir 05. Sevcan Orhan - Düşürdün Aşkın Narına 06. Oguz Aksaç - Nasip Olsa 07. Özlem Özdil - Gam Yeme Gönül 08. Selçuk Balcı - Ayrılık Yurduna Sürgün 09. Özge Öz Erdoğan - Güldaniyem 10. Ender Balkır - Kar Etmez Ahım 11. Mesut Akusta - Anlar 12. Seyfi Yerlikaya - Hozalı Gelin 13. Deniz Toprak - Yaranmaz Aşık 14. Buse Katılmış - Hani Yaylam 15. Melza Burcu İnce - Eziz Dostum 16. Bahadır Sağlam - Bahçada Yeşil Çınar 17. Başak Tatlıbal - Ey Erenler 18. Zeynel Demir - Seyyah Olup Şu Alemi Gezerim 19. Seyfi Yerlikaya - Dağlar Dağımdır Benim
[2017] Uzun Yol Türküleri, Vol. 1 (Albüm) Flac
01. Ercan Söğüt - Şu Yalan Dünyaya 02. Naci Zorlu - Karabahtım 03. Mustafa Açıkses - Ben Nasıl Edem 04. Ercan Söğüt - Dağlar Kışimiş 05. Hamit Taşçı - Bir Dost Bulamadım 06. Dünyası Güzel - Erzincanım 07. Necim Olgun - Dağlar Oy 08. Cemal Teoman - Mektebin Bacaları 09. Hamit Taşçı - Derdim Çoktur Hangisine Yanayım 10. Mehmet Suna - Yaz Beni Beni