General | Data: Понедельник, 12.11.2018, 12:42 | Mesaj # 1 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2018] Muhlis Berberoğlu - Anadolu'da Bozlaklar ve Çeşitlemeler (3CD Albüm) Flac
01. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Ağ Gelin Sürmelim.flac 02. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Ankara'da Yedim Taze Meyvayı.flac 03. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Aynalı Köşk (Şarkışla Türküsü).flac 04. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Ben De Şu Dünyaya Geldim Geleli.flac 05. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Ben Ölürsem Karaları Bağlama.flac 06. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Bir Of Çeksem Karşıki Dağlar Yıkılır.flac 07. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Bütün Dünya Senin Olsun.flac 08. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Çıkayıdım Yüce Dağlar Başına.flac 09. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Gayrı Dayanamam Ben Bu Hasrete.flac 10. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Güzel Ne Güzel Olmuşsun.flac 11. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Her Ne Zaman Görsem Seni Everek Dağı.flac 12. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - İlk Akşamdan Yüklediler Göçümü.flac 13. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - İnce Duman Çöktü Çukurovaya.flac 14. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Manisanın Üzümü.flac 15. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Sarı Yazma.flac 16. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Şeker Dağı.flac 17. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Ümmü Kız.flac 18. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Yağmur Yağdı Da Bulandı Hava.flac 19. Muhlis Berberoğlu, Fatma Aydogan - Yattım Gurbet Elde Gam Yastığına.flac 20. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Al Yazmanın Oyası.flac 21. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Bu Pınar Eşme Pınar.flac 22. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Bugün Yardan Haber Geldi.flac 23. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Eğildim Bir Dolu İçtim.flac 24. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersen.flac 25. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Küstürdüm Barışamam.flac 26. Muhlis Berberoğlu, Erdem Oral - Yıldız Akşamdan Doğarsın.flac 27. Muhlis Berberoğlu, Gülay Arslan - Ah Çekip Aleme Eylerim Feryat.flac 28. Muhlis Berberoğlu, Gülay Arslan - Aşıklar Giderler.flac 29. Muhlis Berberoğlu, Gülay Arslan - Gafil Gezme Şaşkın.flac 30. Muhlis Berberoğlu, Gülay Arslan - Yara Beni Yara Beni.flac 31. Muhlis Berberoğlu, Gülay Arslan - Yasemen.flac
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Turbobit
Muhlis Berberoğlu - Anadolu'da Bozlaklar ve Çeşitlemeler [2018] Albüm / Flac
|
|
|
|