General | Data: Суббота, 11.05.2019, 17:43 | Mesaj # 1 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| Hekimler Söylüyor [2019] Full Albüm / Flac
CD1
01. Özlem Kaya - Gel Sen Bize Akşam 02. Buket Peker - Kimseye Etmem Şikayet 03. Seher Tanıdık - Vücud İkliminin Sultanı 04. Mediha Bostancı Kahraman - Olmaz İlaç Sine-ı Sad 05. Demet Acar - Yunus Gibi.flac 06. Ebru Şimşek - Gözlerimden Yüzün 07. Pınar Yozgatlı Karagülle - Ey But-ı Nev Eda 08. Lale Yoldaş Zengin - Kapıldım Gidiyorum 09. Ruksan Çopuroğlu - Kırmızı Gülün Ali Var 10. Yeşim Telci Kıyım - Denizde Aşkam 11. Neslihan Hatice Sütpideler Köksal - Hatırla Ey Peri 12. Damla Sarıgüney - Yıldızların Altında 13. Elvan Bayraktar - Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın 14. Ayça Tuzcu - Fikrimin İnce Gülü 15. Hülya Güç - Ayva Çiçek Açmış 16. Gül Babacan Abanonu - Siyah Ebrulerin Duruben 17. Hatice Gamze Demirdağ - Yangın Olur Biz Yangına 18. Emel Memetoğlu - Düriyemin Güğümleri
CD2
01. Emel Taşcıoğlu - Bir Dalda İki Elma 02. Hatice Gamze Demirdağ - Edremit'in Gelini 03. Ayça Tuzcu - Arda Boylarında 04. Sibel Çakır Sarı - Sen Bir Aysın 05. Neşe Güveneroğlu Üstün - Ela Gözlüm 06. Ayça Özkan Tan - Gesi Bağları 07. Seçil Kapar Yavaşi - Yandırdın Kalbimi 08. Gülay Şengel - Akşam Olur Karanlığa 09. Gülfidan Elaldı Karadeniz - Gelin Gelin 10. Âzer Aras Uluğ - Iğdır'ın Al Alması 11. Neslihan Hatice Sütpideler Köksal - Feraye 12. Ayşegül Uryan Karabay - İki Dağın Arasında 13. Nefise Akdemir - Gurbette Ömrüm Geçecek 14. Özlem Kaya - El Çek Tabip 15. Nazlı Akman Görgün - Arpa Buğday Daneler 16. Kanarya Samancı - Sarı Gelin.mp3 17. Merve Aybal - Ben Yürürüm Yane Yane 18. Hülya Güç - Kahveyi Kavururlar
DOWNLOAD - Turboot
DOWNLOAD - Uploaded
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|