Dilde Telde Anadolu - Albümleri
| |
Yenialbum | Data: Четверг, 17.10.2013, 18:43 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Dilde Telde Anadolu, Albümleri, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Albüm, indir,
Ankara Türküleri
01. Nurullah Akcayir - Yuce Dag Basinda Yagan Kar Idim 02. Emel Tascioglu - Bulbule Su Verdim Altin Tasinan 03. Necmettin Palaci - Ankara Divan Ayagi 04. Necmettin Palaci - Atim Araptir Benim 05. Nurullah Akcayir - Seker Oglan 06. Hasan Ozel - Indim Koc Babayi Tavaf Eyledim 07. Rifat Balaban - Alim Gitme Pazara 08. Emel Tascioglu - Ankarada Yedim Taze Meyvayi 09. Necmettin Palaci - Sabai 10. Hasan Ozel - Altin Yuzuk Yaptirdim-Karanfil Eker Misin 11. Emel Tascioglu - Fidayda
Asker Türküleri, Mektup ve Maniler
01. Nurullah Akcayir - Kara Cadir Is Mi Tutar 02. Emine Ata - Bir Of Ceksem Karsiki Daglar Yikilir 03. Ali Demirhan - Bir Mektup Yazdirdim 04. Meliha Guney - Su Kislanin Kapisina 05. Yusuf Bayribey - Kislalar Doldu Bugun 06. TUBIL Halk Oyunlari Dernegi - Cezayir 07. Nurullah Akcayir - Karli Daglar-Eledim Eledim 08. Emine Ata - Asker Oldum Vatana (Zalifim) 09. Ali Demirhan - Asker Oldum Giydim Yelek 10. Meliha Guney - Asker Yolu Beklerim 11. Koro - Asker Olup Vatana Hizmet Eylerem Men
Barak Havaları
01. Nurullah Akcayir - Kara Cadir Is Mi Tutar 02. Emine Ata - Bir Of Ceksem Karsiki Daglar Yikilir 03. Ali Demirhan - Bir Mektup Yazdirdim 04. Meliha Guney - Su Kislanin Kapisina 05. Yusuf Bayribey - Kislalar Doldu Bugun 06. TUBIL Halk Oyunlari Dernegi - Cezayir 07. Nurullah Akcayir - Karli Daglar-Eledim Eledim 08. Emine Ata - Asker Oldum Vatana (Zalifim) 09. Ali Demirhan - Asker Oldum Giydim Yelek
Bayramlar
01. Nurullah Akcayir - Bugun Bayram Gunu Derler 02. Emel Tascioglu - Gurbet Ellerinde Garip Olanlar-Gurbeti Mesken Mi Tuttun 03. Cavit Tebrizli - Bayram Gelir Elime Elimize 04. Tugrul San - Karahisar Kalesi 05. Emel Tascioglu - Geceler Yarim Oldu 06. Bayram Koca - Kaside 07. Cavit Tebrizli - Nazlana Nazlana 08. Asik Imami - Bayraminiz Kutlu Olsun (Dogaclama) 09. Tugrul San - Giresun Karsilamasi
Bedia Akartürk
01. Nurullah Akcayir - Tasa Verdim Yanimi 02. Bedia Akarturk - Kahpe Felek Sana Nettim Neyledim 03. Bedia Akarturk - Zahidem 04. Bedia Akarturk-Nurullah Akcayir - Gezsem de Dunyanin Dort Bucagini 05. Bedia Akarturk - Serif Hanim 06. Bozkir Kasik Ekibi - Kozanoglu 07. Bozkir Kasik Ekibi - Kabak 08. Bedia Akarturk - Bulbul Kasidesi 09. Bedia Akarturk - Kenardan Geceyim Yol Sizin Olsun
Belkis Akkale
01. Nurullah Akcayir - Yazimi Kisa Cevirdin 02. Belkis Akkale - Daglar Seni Delik Delik Delerim 03. Belkis Akkale - Bu Dunyanin Devranina 04. Belkis Akkale - Gel Tabip Sar Bu Yarayi 05. Belkis Akkale - Hangi Dagin Ardindasin-Siyah Saclarin 06. Belkis Akkale - Siyah Percemini Dokmus Yuzune-Cumbullu 07. Belkis Akkale - Nar Agaci-Kibar Kiz-Bu Kala Dasli Kala
Bozlaklar
01. Nurullah Akcayir - Acem Kizi 02. Gulsen Kutlu - Basim Alip Ciksam Bir Yuce Daga 03. Mesut Dagli - Nerde Kaldi Vatanimiz 04. Mesut Dagli - Divane Gonlum 05. Aydin Cekic - Yarin Yaylasina Seyrana Vardim 06. Gulsen Kutlu - Derdimin Ortagi-Ben Bugun Yarimden 07. Bahri Ilhan - Efendi Koyunden - Sunayi da Deli Gonul 08. Gulsen Kutlu - Bilemedim Kiymetini Kadrini 09. Koro - Tatli Dile Guler Yuze
Erzurum Türküleri
01. Nurullah Akcayir - Hani Yaylam Hani Senin Ezelin 02. Semra Algul - Tutam Yar Elinden 03. Gurkan Ozpeker - Dun Gece Yar Hanesinde 04. Nurullah Akcayir - Ben Razi Degilem 05. Ibrahim Erkal - Sari Gelin 06. Haluk Dadas - Dadas Olduk (Siir) 07. Esav Erzurum Bar Ekibi - Halk Oyunlari 08. Gurkan Ozpeker - Huma Kusu-Geydigin Aldir 09. Ibrahim Erkal - Seyreyle Guzel 10. Koro - Hele Dadas Hos Musan
Gurbet Havaları
01. Nurullah Akcayir - Ellerini Ozup Menden 02. Bircan Pullukcuoglu - Hasret Dustu Gonlume 03. Makbule Kaya - Ummunun Agidi 04. Nese Dilekcioglu - Gurbette Omrum Gececek 05. Riza Yagiz-Mehmet Bedel - Dolan Gel Sevdigim 06. Bircan Pullukcuoglu - Ham Meyvaydim 07. Perihan Dogan - Yine Bayram Geldi 08. Nese Dilekcioglu - Bir Yigit Gurbete Gitse 09. Makbule Kaya - Hadi Gari Sen de Gel
Ilahi - Deyis - Semah
01. Nurullah Akcayir - Seyreyle Guzel Kudret-i Mevlam Neler Eyler 02. Ismail Cosar - Geldi Gecti Omrum Benim 03. Sabahat Aslan - Ilahi Dostun Bagina 04. Suleyman Yildiz - Turna Semahi 05. Nurullah Akcayir - Gafil Gezme Saskin 06. Ismail Cosar - Canakkale Sehitlerine 07. Sabahat Aslan - Bir Gercege Bel Bagladim Erenler 08. Suleyman Yildiz - Medet Allah (Duaz) 09. Koro - Daha Senden Gayri Asik Mi Yoktur
Kahramanlık Türküleri
01. Mehter Takimi - Ihtiyatlar Silah Catmis 02. Nurullah Akcayir - Koroglu Solagi 03. Erol Koker - Mert Dayanir Namert Kacar 04. Ali Haydar Gul - Genc Osman 05. Erol Koker - Atina Binmis de Elinde Dizgin 06. Koro - Potpori 07. Erol Koker - Kirimdan Gelirim Adim da Sinandir 08. Ali Haydar Gul - Kiziroglu 09. Mehter Takimi - Marslar
Karadeniz
01. Nurullah Akcayir - Karadir Kaslarin Ferman Yazdirir 02. Bulent Aslan - Yol Havasi-Potpori 03. Sener Gok - Karsilama-Kol Havasi 04. Ali Riza Gundogdu - Ova Garibi 05. Yasemin Yildiz - Anam Beni Vay Beni 06. Osman Efendioglu - Atisma 07. Remzi Bekar - Tulum Solo 08. Bulent Aslan-Remzi Bekar - Hemsinin Yaylalari 09. Nurullah Akcayir - Ciktim Dagin Basina 10. Ali Riza Gundogdu - Sokak Basi Meyhane
Kına Türküleri
01. Nurullah Akcayir - Emir Dagi Birbirine Ulanir 02. Dilek Karadag - Ag Elime Mor Kinalar Yaktilar 03. Ali Ibicek - Asagidan Gelir Hozali Gelin 04. Dilek Karadag - Pazarda Bal Var Gelinim 05. Koro - Kinayi Getir Aney 06. Nurullah Akcayir - Kopruden Gecti Gelin 07. Nurullah Akcayir - Sekeroglan 08. Ali Ibicek - Gelin Oldum Karabukun Eline-Haydin Gidek Toyuna
Sevda Türküleri
01. Nurullah Akcayir - Seher Yeli Nazli Yare 02. Elvan Sevim - Ey Sevdigim Sana Sikayetim Var 03. Zeynep Cihan - Sevda Gitmiyor Serde 04. Ibrahim Can - Oy Benim Sevdicegim 05. Koro - Tutam Yar Elinden Tutam 06. Kul Nuri-Zeki Erdali - Sevda Olmasa 07. Elvan Sevim - Bagisla Sevdigim Hakki Seversen 08. Koro - Guzelligin On Paretmez 09. Zeynep Cihan - Yandi Bagrim Yandi Askin Elinden 10. Ibrahim Can - Duman Aldi Daglara 11. Tubil Halk Oyunlari Dernegi - Horon
Türküler
01. Nurullah Akcayir - Badi Sabah Selam Soyle 02. Aysun Gultekin - Yandi Canim Tende 03. Asim Kuzuluk - Seni Seven Sevmesini Bilmemis 04. Ekrem Celebi - ine Goc Eyledi Avsar Elleri 05. Hamit Cine - Serenler 06. Mustafa Ozcan - Kahpe Genclik Geldi de Gecti 07. Mustafa Ozcan - Kerimoglu Zeybegi 08. Milas Kizilagac Koyu Yoresel Halk Oyunlari Ekibi - Mugla Zeybegi 09. Coskun Gok - Soguk Soguk Akayi 10. Rasim Koroglu - Gelin-Kaynana Savasi (Siir) 11. Gulsen Kutlu - Muhur Gozlum 12. Yildiz Tezcan - Nedendir de Suna Boylum Nedendir 13. Koro - Mavilim Maviselim
Yıldız Tezcan
01. Nurullah Akcayir - Asan Bilir Karli Dagin Ardini 02. Yildiz Tezcan - Dumanli Dumanli Oy Bizim Eller 03. Yildiz Tezcan - Halina Bak 04. Zafer Albayrak - Hastane Onunde Incir Agaci 05. Hulya Yildiz - Sevda Olmasaydi 06. Yildiz Tezcan - Erzurum Daglari Kar ile Boran 07. Koro - Hele Dadas Hos Musan
Zehra Bilir
01. Nurullah Akcayir - Kime Kin Ettin de Giydin Allari 02. Sunum 03. Semra Bagci Asan - Elin Vurma Kalbimdeki Yaraya 04. Soylesi 05. Hayal Has - Al Almayi Daldan Al 06. Soylesi 07. Koro - Mevlam Bircok Dert Vermis 08. Soylesi 09. Semra Bagci Asan - Kalenin Bayir Duzu 10. Soylesi 11. Hayal Has - Kapinin Onunde Onluk Dikiyi 12. Soylesi 13. Koro - Cicekten Harman Olmaz
Zeybekler
01. Nurullah Akcayir - Su Yuce Daglarin Kari Eridi 02. Sabahattin Gulumser - Kerimoglu Zeybegi 03. Tugba Ger - Serenler 04. Hale Gur - Al Yazmam Dalda Kaldi 05. Necmettin Palaci - Ankara Zeybegi 06. Hayri Dev - Uc Telli ile Coban Turkusu 07. Sabahattin Gulumser - Osmanimin Mendili Saman Sarisi 08. Tugba Ger - Yine Yesillendi Acipayam Yollari 09. Mehmet Topcu - Kerimoglu Zeybegi 10. Hale Gur - Armut Agaci (Semah) 11. Ankara Kulturunu Yasatma Dernegi - Sari Zeybek
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
|