Yenialbum | Data: Вторник, 07.10.2014, 08:47 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2007] Harman, Vol. 1 (Albüm) Flac +
01. Hacı Taşan - Sürüler İçinde 02. Sevda Alpay - Seher Vakti Çaldım Yarin Kapısını 03. Muzaffer Akgün - Kara Bahtım Kem Talihim 04. Cemile Cevher Çiçek,Hasan Tunç - Divane Aşık Gibi Dolaşırım Yollarda 05. Aziz Senses - O Kara Gözlerine Kurban Olam 06. Ahmet Gazi Ayhan - Yarim İstanbulu Mesken Mi Tuttun 07. Fatma Türkan - Tarlaya Ektim Soğan 08. Ali Ekber Cicek - Hazin Hazin Ağlar Gönül (Yolumuz Gurbete Düştü) 09. Nurettin Dadaloğlu - Gülüm Seni Alır Dağa Kaçarım 10. Aliye Akkılıç - Bir Çift Durna Gördüm Gökte Vızılar 11. Aşık Veysel - Gönül Sana Nasihatım Var 12. Muharrem Ertas - Ağ Ellerin Sala Sala Gelen Yar 13. Muazzez Türüng - Geçti Dost Kervanı 14. Bedia Akartürk - Dağlar Dağladı Beni 15. Rıza Tonyalı - Ustan Da Kim İdi Şeker Oğlan
[2008] Harman, Vol. 2 (Albüm) Flac +
01. Picoglu Osman - Giresun Eşref Bey Şarkısı 02. Nezahat Bayram - Kara Tren Gelmez Mi Ola 03. Aliye Akkılıç - Dedim Kaşın Zülfikar Mı_Yoh Yoh 04. Nurettin Dadaloğlu - Nasıl Da Yar Diyem 05. Ali Ekber Cicek - Vay Dünya 06. Hacı Taşan - Allı Turnam 07. Muzaffer Akgün - Keklit'in Altı Bağlar 08. Cemile Cevher Çiçek,Hasan Tunç - Ey Fadime 09. Sevda Alpay - Dane Dane Benleri Var 10. Aziz Senses - Ela Geyik 11. Bedia Akartürk - Aslan Mustafam 12. Fatma Türkan Yamacı - Kahveciler 13. Ahmet Gazi Ayhan - Bad-I Sabah 14. Muazzez Türüng - Değirmenin Bendine 15. Rıza Konyalı - Çubuk Telden Bağlama
[2009] Harman, Vol. 3 (Albüm) Flac +
01. Aziz Senses - Gökyüzünde Tüten Olsam 02. Hacı Taşan - Bugün Ayın Işığı 03. Picoglu Osman - Giresun Karşılaması 04. Aliye Akkılıç - A Kızım Sana Potin Alayım Mı 05. Nurettin Dadaloğlu - Gül Dalına Konmuş 06. Ali Ekber Cicek - Güzel Dosttan Bize Bir Dolu Geldi 07. Nezahat Bayram - Şu Kışlanın Kapısına 08. Bedia Akartürk - Elmaların Yongası 09. Şemsi Yastıman - Kerpiç Kerpiç Üstüne 10. Fatma Türkan Yamacı - Eşim Aman Aman 11. Maçkalı Hasan Tunç - Yüce Dağ Başında 12. Haydar Ağbaba - Bir O Yanda Bir Bu Yanda 13. Muazzez Türüng - Dağlar Kızı Reyhan 14. Muharrem Ertas - Gönül Ne Gezersin Seyran Yerinde 15. Rıza Konyalı - Konya Bağları
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|