Yenialbum | Data: Среда, 12.08.2015, 17:45 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2014] Pir Sultan Abdal'dan Aşık Veysel'e / Bin Yılın Türküleri Box Set
CD1
01. Mehmet Erenler - Bir Bulut Kaynıyor Sivas Elinden (Sivas) 02. Aşık Gülabi - Daglar Aglar Pir Sultan Deyi (Sivas) 03. Muhlis Akarsu - Açılın Kapılar Şaha Gidelim (Sivas) 04. Dursun Uçar - Haydar Haydar 05. Nuri Yücel - Duydum Dost Yaralanmış (Sivas) 06. Kamil Özdemir - Kırmızı Gül Demet Demet (Erzurum) 07. Aşık Veysel - Geldi Bahar Geçti Yazım / Sunam (Sivas) 08. Mehmet Erenler - Bir Çift Turna Gördüm (Yozgat / Akmağdeni) 09. Aşık Gülabi - Dön Gel Bir Tanem (Çorum).flac 10. Muhlis Akarsu - Kara Tren Yol Alıyor Cürekten (Arguvan) 11. Mehmet Erenler - Gün Akşam Oldu (Sivas)
CD2
01. Muzaffer Akgün - Kara Bahtım Kem Talihim (Adana) 02. Muzaffer Akgün - Kelkitin Altı Bağlar (Gümüşhane / Kelkit) 03. Muzaffer Akgün - Küçükten Görmedim Ana Kucağı (Kayseri) 04. Muzaffer Akgün - Beyaz Giyme Toz Olur (Bolu) 05. Muzaffer Akgün - Erzurum Dağları (Malatya) 06. Muzaffer Akgün - Tanrıdan Diledim (Erzincan) 07. Muzaffer Akgün - Keklik Gibi Kanadımı Süzmedim (Erzincan) 08. Muzaffer Akgün - Uçun Kuşlar Uçun İzmir'e Dogru (İzmir) 09. Muzaffer Akgün - Fırat Kenarında Yüzen Kayıklar (Elazıg / Malatya) 10. Muzaffer Akgün - Çadır Kurdum Gurbet Elin Düzüne (Şanlıurfa) 11. Muzaffer Akgün - Ay Karanlık Bulamadım Yolumu (Gaziantep) 12. Muzaffer Akgün - Şu Uzun Gecenin Gecesi Olsam (Çorum) 13. Muzaffer Akgün - Harman Yeri Sürseler (Şanlıurfa)
CD3
01. Nuri Yücel - Uzun İnce Bir Yoldayım 02. Nuri Yücel - Ömür Denen Tozlu Yolda 03. Nuri Yücel - Duydum Dost Yaralanmış 04. Nuri Yücel - Hoş Geldiniz Erenler 05. Nuri Yücel - O Çekiyor Bu Çekiyor 06. Nuri Yücel - Bu Nasıl Sevdaymış 07. Nuri Yücel - Yar Bulamadım (Egdirme Kaşını) 08. Nuri Yücel - Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 09. Nuri Yücel - Fırat Türküsü (Şu Fıratın Suyu Akar) 10. Nuri Yücel - Ben Bende Degilem Bugün 11. Nuri Yücel - Gülmedi Talihim 12. Nuri Yücel - Gülom (Dalgın Dalgın) 13. Nuri Yücel - Sarı Sabahlıkta Yakışmaz Mı Güzele (Nedeyim) 14. Nuri Yücel - Gel Gidelim Uzaklara Sevdiğim
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|