Yenialbum | Data: Воскресенье, 20.09.2015, 02:09 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Destanlaşan Türküler, Albümleri, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir,
Destanlaşan Türküler 1 (Albüm) Flac
01. Zara - Bir Firtina Tuttu Bizi 02. İskender Ulus - Hekimoglu 03. Yücel Öner - Asiye 04. Zara - Elif Dedim Be Dedim 05. Celal Bakar - Kirklar Daginin Düzü 06. Erol Köker - Çökertme 07. Celal Bakar - Hasan Dağı 08. Zara - Hastahane Önünde Incir Ağacı 09. Orhan Hakalmaz - Gönlüm Ataslara Yandi Gidiyor 10. Ali Can - Izmirin Kavaklari
Destanlaşan Türküler 2 (Albüm) Flac
01. Ekrem Düzgünoğlu - Halil İbrahim 02. Erol Köker - Acem Kız 03. Aysun Gültekin - Eledim Eledim 04. Celal Bakar - El Vurup Yaremi İncitme Tabip 05. Erol Köker - Çanakkale İçinde 06. Nimet Bülbül - Arda Boylarında 07. Zara - Telgrafın Tellerine 08. Ekrem Düzgünoğlu - Çalın Davulları 09. Neslinay Çınar - Al Fadimem 10. Erol Köker - Bugün Ayın Işığı 11. Erol Köker - Başındaki Yazmayı 12. Orhan Hakalmaz - Dersini Almış Da Ediyor Ezber 13. İbrahim Erkal - Tutam Yar Elinden
Destanlaşan Türküler 3 (Albüm) Flac
01. Ekrem Düzgünoğlu, Gaye Aksu - Tanrıdan Diledim 02. Turan Ulus - Fincanın Etrafı 03. Ugur Lok - Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber 04. Zara - Değmen Benim Gamlı Yaslı Gönlüme 05. Orhan Hakalmaz - İki Keklik 06. İbrahim Erkal - Sarı Gelin 07. Ekrem Düzgünoğlu - Çamlığın Başında Tüter Tütün 08. Siyahal - Ne Feryat Edersin Divane Bülbül 09. Murat Yildiz - Zeytin Yaprağı Yeşil 10. Müslüm Gürses - Altın Hızma 11. İsmail Türüt - Vona (Ordu nun Işıkları) 12. Ekrem Düzgünoğlu - Beyaz Giyme Toz Olur 13. Koro, İskender Ulus - Yüksek Yüksek Tepelere
Destanlaşan Türküler 4 (Albüm) Flac
01. Ekrem Düzgünoğlu - Gesi Bağları 02. Zara, Ekrem Düzgünoğlu - Sabahın Seherinde 03. İbrahim Erkal, Gaye Aksu - Bülbülüm Altın Kafeste 04. İskender Ulus - Ağlama Yar Ağlama 05. Zara - Keklik Gibi 06. Koro, Erol Köker, Zeynep Atagür - Sendeki Kaşlar 07. Ekrem Düzgünoğlu - Yeşil Ayna 08. Orhan Hakalmaz - Çekemedim Akça Kızın Göçünü 09. Elvan Erbaşı - Kırmızı Gül Demet Demet 10. Orhan Hakalmaz - Baga Gel Bostan Gel 11. Olcay Köker - Yeşil Ördek Gibi Daldım Göllere 12. Elvan Erbaşı - Dağlar Dağladı Beni
Destanlaşan Türküler 5 (Albüm) Flac
01. Deniz Toprak - Gül Kuruttum 02. İsmail Türüt - Dursun Kaptan 03. Orhan Hakalmaz - Ahirim Sensin 04. Zara - Mapushane İçinde 05. İzzet Altınmeşe, Belkıs Akkale - Kara Toprak 06. Faruk Yılmaz - Mavro dan Aldım 07. Siyahal, Melahat Birdal - Agliyorum (Enstrumantal) 08. İskender Ulus - Kerpiç Kerpiç Üstüne Kurdum Binayı 09. Deniz Toprak - Yeşil Yaprak Arasında 10. Turan Ulus - Adaletin Bu mu Dünya 11. Belkıs Akkale - Havada Bulut Yok 12. Zara - Çemberimde Gül Oya 13. Gaye Aksu - Neredesin Sen 14. İskender Ulus - Sevda Yüklü Kervanlar
Destanlaşan Türküler 6 (Albüm) Flac
01. Müslüm Gürses - Bir Tel Çektim Mardin'den 02. Zara - Ben Bir Yakup İdim 03. Ali Yılmaz - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır 04. Celal Bakar - Evlerinin Önü Mersin 05. Ali Yılmaz - Karahisar Kalesi 06. Erol Köker - Ah Bir Ataş Ver 07. Gaye Aksu - Hüseynik ten Çıktım Seher Yoluna 08. Oktay Ertugrul - Pencereden Bir Taş Geldi (Mamoş) 09. Hüseyin Balcı - Hayde Gidelum Hayde 10. Gülay Özer - Allı Turnam 11. Orhan Hakalmaz - Çarşambayı Sel Aldı 12. Aysun Gültekin - Geçti Dost Kervanı (Şu Karşı Yaylada ) 13. Celal Bakar - El Vurup Yaremi İncitme Tabip
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|