[2024] Çeşitli Sanatçılar - Abdallar'a Kalan (Albüm) Flac
01. Birol Ertaş - Kara Kaderlim _ Dertli Anam 02. Veli Ertaş - Yağmur Yağdı Bulandı Hava 03. Nusret Taşan - Gökyüzünde Bölük Bölük Turnalar 04. Yunus Deveci - Bıraktın Yalnız 05. Gürsel Çulha - Aldın Aklımı Bir Bakışta 06. Abidin Taşan - Bugün Ayın Işığı 07. Duran Taşan - Neşet Ertaş'a Ağıt 08. Sabahattin Çöke - Potpori_ Kızılırmak _ Menekşe Koymuşlar Gülün Adını 09. Barış İçten - Cennette İnsan 10. Mert Göçer - Neredesin Sen 11. Çetin İçten - Cahildim Dünyanın Rengine Kandım _ Ahirim Sensin 12. Harun Culha - Sen Benimsin Ben Seninim 13. Sahir Ertaş - Yolcu 14. Çetin İçten - Avşar Elleri 15. Uğur Ertürk - Yare Gidem 16. Mustafa Ertürk - Neredesin Sen 17. İrfan Ertaş - Benim Yurdum _ İsterim ki Bu Dünyada Hiç Kimse Cahil Kalmasın 18. Cahit Garip - Ahu Gözlerini Sevdiğim Dilber 19. Burhan Ertaş - Bir Yaratmış Allah Tüm İnsanları 20. Fırat Akyol - Nerde Ne Arıyon 21. Abidin Taşan - Sefa Geldin Dost Bağının Bülbülü 22. Yunus Deveci - Kova Kova İndirdiler Yazıya 23. Harun Barin - Bizim Elden Geçti M'Ola Obalar 24. Duran Taşan - Beni Görmek İçin Gelme 25. Hacı Köksal - Sen Benimsin Ben Seninim 26. Abidin Taşan - Dinek Dağı Yeni Geldim Gurbetten _ Dinek Dağı 27. Arif Ertürk - Ne Yaşamış Ne Yaşıyor Ne Yaşar 28. Erzade Culha - Ben Gidiyorum Emanetin Allah'a 29. Fırat Akyol - Kar mı Yağmış Yüce Dağlar Başına 30. Mert Göçer - Bir Yaratmış Allah Tüm İnsanları 31. Ümit Karakuş - Potpori_ Aydost Deyince _ Taşan Geliyor _ Gel Sevelim _ Badı Sabah Oyun Havası 32. Şenol Ertuğrul - Perişan Hallerim _ Gitme 33. Barış İçten - Nerde Ne Arıyon 34. Uğur Ertürk - Dane Dane Benleri Var 35. Çetin İçten - Vay Vay Dünya 36. Birol Taşan - Değirmene Taş Koydum _ Değirmenin Bendine 37. Feyzullah Ertaş - Ağ Ellerin Sala Sala Gelen Yar 38. Gürsel Çulha - Gine Haber Gelmiş Dostun Elinden 39. Can Cakmak - Yine mi Gurbet Ele Düştü Yolumuz 40. Duran Taşan - Gönlüme Sultan Eyledim 41. Çetin İçten - Bağışla Sevdiğim 42. Muharrem Köksal - Benim Yurdum _ İsterim ki Bu Dünyada Hiç Kimse Cahil Kalmasın 43. Sahir Ertaş - Potpori_ Kozan Dağı _ Sallan Boyuna Bakayım _ Bahçe Duvarından Aştım 44. Bektaş Cöke - Hapishanelere Güneş Doğmuyor 45. Birol Taşan - Ben Gidiyorum Emanetin Allah'a 46. Can Şanlı - Neredesin Sen