Güldeste Uzun Havalardan Seçmeler, Çeşitli Sanatçılar, Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir,
[2011] Güldeste Uzun Havalardan Seçmeler 1 (Albüm) Flac
CD1
01. Mükerrem Kemertaş - Huma Kuşu 02. Okyay Kösegil - Bala Sarhoş 03. Ali Ekber Cicek - Mektup Selam Söyle 04. Seyfettin Sucu - Bir Dalda İki Payam 05. Nida Tüfekçi - Yatıvermiş Kargalının Özüne 06. Halit Arapoğlu - Geze Geze Yüreğime Dert Oldu 07. Aziz Senses - Ala Geyik Gibi Boyum Sallarsın 08. Neriman Altındağ Tüfekçi - Kelkit'in Altı Bağlar 09. Hüsamettin Subaşı - Giderim Van'a Doğru 10. Turan Karabulut - Yine Cüda Düştüm Nazlı Yarimden 11. Atakan Çelik - Her Seher Her Sabah Gel Geç Buradan 12. Hacer Buluş - Manavgat Yolları Sade Mermerden 13. Ömer San - Kalkın Durnalar Vandan Çekilin 14. Ümit Tokcan - Ben Bir Garip Bülbül İdim-Ova Garibi
CD2
01. Nezahat Bayram - Erzurum Dağları Kar Ile Boran 02. Mükerrem Kemertaş - Kalemi Kaşta Koydun 03. Aziz Senses - Ne Karaymış Şu Alnımın Yazısı 04. Zülküf Altan - Uyan Yar 05. Ramazan Şenses - Ogul Bugün Daldalanım Dalım Yok 06. Neriman Altındağ Tüfekçi - Baba Bugün Dağlar Yeşil Boyandı 07. Arif Meşhur - Ben De Bu Dünyaya Geldim Geleli 08. Mehmet Özbek - Gülüm Di Gel Men Seni Seveli 09. Mustafa Keser - Bir Kara Kaş Bir Kara Göz Sende Var 10. Aliye Akkılıç - Kement Attın Koydun Beni Tuzağa 11. Mehmet Çalmaşır - Yaz Gelende Çıkam Yayla Senin Başına 12. Hale Gür - Ali Beyim De Taş Başında Oturur 13. Turan Engin - Ağ Deveyi Katerlemiş Gidiyor 14. Ahmet Gazi Ayhan - Şekerdağı
CD3
01. Neriman Altındağ Tüfekçi - Diyarbekir Dolar Şimdi 02. Kubilay Dökmetaş - Asrı Gurbet Harap Etmiş Köyümü 03. Raci Alkır - Ağla Gönül 04. Nurettin Çamlıdağ - Küçükten Görmedim Ana Kucağı 05. Nezahat Bayram - Giderim Giderim Yolum Yan Gelir 06. Ali Ekber Cicek - Şu Yüce Dağları Duman Kaplamış 07. Muharrem Ertas - Bir Kuzu Da Taş Dibinde Meliyor 08. Turan Engin - Gül Dalına Konmuş Bülbül Yavrusu 09. Selahattin Erorhan - Duman Duman Olmuş Karşıki Dağlar 10. Talip Özkan - Adını Sevdiğim Avşar Beyleri 11. Ümit Tokcan - Bizim Elden Geçti M'ola Obalar 12. Muzaffer Akgün - Ankara'da Yedim Taze Meyvayı 13. Nuri Sesigüzel - Sarı Sabahlık Da Yakışmaz Mı Güzele 14. Mükerrem Kemertaş - Yeşil Kurbağalar Öter Göllerde
[2011] Güldeste Uzun Havalardan Seçmeler 2 (Albüm) Flac
01. Ali Can - Pencereden Kar Geliyor 02. Aynur Gürkan - Dertliyim Garibim Hastadır Gönlüm 03. Erkan Sürmen - Garip Senin Bu Sözlerin Hakka Yaramaz 04. Abdurrahman Kızılay - Dede Gene Yüz Aydır 05. Hasan Özel - Çıkam Yüce Dağların Başına 06. Muharrem Ertas - Yine Göç Eyledi de Avşar Elleri 07. Muzaffer Ertürk - Bülbül Güle mi Geldin 08. Münevver Özdemir - Hüsnün Senin Ey Dilber Nadide Kamer mi 09. İzzet Altınmeşe - Ben Bir Kılıçoğluyam Muhabbette Yerim Var 10. Recep Kaymak - Kar mı Yağmış Diyarbakırı’ın Dağına 11. Ahmet Sezgin - Kara Bahtım Kem Talihim 12. Ibrahim Can - Gene Geldi Yaz Başları 13. Mehmet Seske - Evlerinin Önü Kaya Deliği 14. Nurettin Dadaloğlu - Leylam Kalk Gidelim Yolumuz Irak 15. Enver Demirbağ - Gamze Deler