Türkçe Full Albümler, Diskografiler indir » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Unutulmaz Aşk Şarkıları [2014] Albüm Flac (Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir) |
|
Unutulmaz Aşk Şarkıları [2014] Albüm Flac
| |
Yenialbum | Data: Вторник, 18.03.2014, 17:23 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2014] Unutulmaz Aşk Şarkıları (Albüm) Flac
Çesitli Sanatçılar
01. Sertab Erener - Sevdam Ağlıyor 02. Çelik - Veda Etmem 03. Ebru Gündes - Demir Attım 04. Zerrin Özer - Kıyamam 05. Levent Yüksel - Medcezir 06. Yıldız Tilbe - Delikanlım 07. Nilüfer - Unut Gitsin 08. Rafet El Roman - Seni Seviyorum 09. Kerim Tekin - Kar Beyaz 10. Yeşim Salkım - Deli Mavi 11. Ajda Pekkan - Bir Günah Gibi 12. Fatih Erkoç - Ellerim Bomboş 13. Harun Kolçak - Gitme Seviyorum 14. Ayşegül Aldinç - Beni Hatırla 15. Serdar Ortaç - Yaz Yağmuru 16. Mazhar Alanson - Yandım 17. Tanju Okan - Yağmurla Gelen Düşler 18. Alpay - Eylül'de Gel Demiştim 19. İzel - Ah Yandım
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
Türkçe Full Albümler, Diskografiler indir » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Unutulmaz Aşk Şarkıları [2014] Albüm Flac (Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir) |
|
|
| |
| |
|