istanbul Şarkıları [2020] Albüm Flac
| |
Yenialbum | Data: Пятница, 21.10.2016, 04:13 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2020] İstanbul Şarkıları (Full Albüm) Flac
01. Melihat Gülses - Şarkılar Seni Söyler Dillerde Nağme Adın 02. Agora Meyhanesi - Nesrin Sipahi 03. Serkan Cagri - Adanin Yesil Camlari 04. Müzeyyen Senar - Benim Yarim Gelişinden Bellidir 05. Tolga Çandar - Karanfil Oylum Oylum 06. Filiz Şatıroğlu - Boğaziçi Şen Gönüller Yatağı 07. Necmi Rıza Ahıskan - Bu Kış Hanım İstanbul'a Taşında 08. Koray Safkan - Ah Güzel İstanbul 09. Seçil Heper - Sazlar Çalınır 10. Nefes - Biz Çamlıca'nın Üç Gülüyüz 11. Zeki Müren - Nihavend Çifte Sofyan Şarkı 'gel Güzelim Çamlıca'ya Bu Gece' 12. Muazzez Ersoy - Yemenimde Hare Var 13. Melihat Gülses - Darıldın Mı Gülüm Bana 14. Ergin Kızılay - Sallasana Sallasana Mendilini 15. Melihat Gülses - Ada Sahillerinde Bekliyorum 16. Ergin Kızılay - Sandalım Geliyor Varda 17. Safiye Ayla - Aksaray'dan Geçer İken Çevirdiler Yolumu 18. Filiz Şatıroğlu - İstanbul'dan Üsküdar'a Yol Gider 19. Mustafa Ertürk - Yangın Olur Biz Yangına Gideriz 20. Nilgün İşgüden - Fındıklı Bizim Yolumuz 21. Soner Soyer - Telgrafın Tellerine 22. Filiz Şatıroğlu - Sarıyer'in Ortasında Var Bir Çeşme 23. Hülya Sözer - Yemenimin Oyası 24. Ergin Kızılay - Kadifeden Kesesi 25. Sahin Gültekin - Şu Gelen Atlı Mıdır 26. Ergin Kızılay - Gemilerde Talim Var 27. Orhan Saygıcı - İstanbul'da Boğaziçi'nde Bir Fakir Orhan Veli'yim 28. Serhat Sarpel - Düriyemin Güğümleri Kalaylı 29. Serap Mutlu Akbulut - Alıverin Bağlamamı Çalayım 30. Selçuk Aygan - Sûy-i Kağıthâne'de Mecnûn-misâl 31. Çiğdem Yarkın - Çıkalım Sayd-ı Şikare 32. Aytac Ergen - Mehtaba Güzel Olur 33. Alper Ayorak - Kız Kulesi 34. Tuğçe Becerikli - İstanbul'a Gel 35. Gül Yazıcı - Gel Seninle 36. Rıfat Bey - Gittim İstanbul'a 37. Alper Ayorak - Muntazır Teşrifine Hazır Kayık 38. Turan Saka - Çamlar Arasında Süzülürken Mehtap 39. Kirpi Bülent - Katibim (Kadın Vocal) 40. Kısmet Kandıralı - Kız Sen İstanbul'un Neresindensin 41. Ergin Kızılay - Beyoğlu'nda Gezersin 42. Emel Sayın - Dün Göztepenin 43. Adnan Yavuzer - Adalardan Bir Yar Gelir Bizlere (Hicaz) 44. Zekai Tunca - Biz Heybelide 45. Ergin Kızılay - Beyoğlu'nda Gezersin 46. Emel Sayın - Çerağan Vakti 47. Serhat Sarpel - Çek Küreği Güzelim Uzanalım Göksu'ya 48. Emel Sayın - Beykoz Konakları 49. Çaresaz - Küçüksu'da Gördüm Seni 50. Münir Nurettin Selçuk - Aziz İstanbul
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|
General | Data: Воскресенье, 10.05.2020, 23:03 | Mesaj # 2 |
Albay General
Grup: Admin
Status: Ofline
| istanbul Şarkıları [2020] Albüm Flac (Nette İlk...)
|
|
|
|
|