Yenialbum | Data: Среда, 16.11.2016, 21:39 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Albüm: 30 Slow Hits 2016 (Albüm) Hi-Fi Yıl: 2016 Türü: Türkçe / Pop Format: MP3 & Flac Lossless Audio ! Parça Sayı: 30
01. Ajda Pekkan - Yakarım Canını (Slow Versiyon).flac 02. Ayşegül Aldinç - Durum Leyla (feat. Gökhan Türkmen).flac 03. Betül Demir - Helalleşemedik.flac 04. Burcu Güneş - Yakın Mesafe.flac 05. Cem Belevi - Yollarım Olsa (feat. Enbe Orkestrası).flac 06. Demet Akalın - Ya Sana Bir Şey Olursa.flac 07. Emre Aydın - Buralar Yalan.flac 08. Emre Kaya - Esaret (Slow Versiyon).flac 09. Enbe Orkestrasi - Bilir Mi (feat. Feride Hilal Akın).flac 10. Funda Arar - Hoşgeldin.flac 11. Gülşen - Ellerinden Öper.flac 12. Han Çelikcan - Sonsuza Kadar.flac 13. İlyas Yalçıntaş - İçimdeki Duman.flac 14. Kalben - Haydi Söyle.flac 15. Kubat - Al Ömrümü.flac 16. Mor ve Ötesi - Anlatamıyorum.flac 17. Murat Boz - Gün Ağardı.flac 18. Murat Dalkılıç - Zalim Efendi.flac 19. Mustafa Ceceli - Hüsran.flac 20. Mustafa Sandal - İstanbul.flac 21. Nilufer - Elimden Gelen Bu Kadardı.flac 22. Nükleer Başlıklı Kız - Beni Hatırla.flac 23. Oğuzhan Koç - Bulutlara Esir Olduk.flac 24. Ravi İncigöz - Canım.flac 25. Sertab Erener - Tesadüf Aşk.flac 26. Simge - Yankı.flac 27. Ümit Besen - Islak Mendil (feat. Cem Adrian).flac 28. Volkan Konak - Ben Denizde Bir Gemi.flac 29. Zakkum - Dile Kolay Kalbe Değil.flac 30. Ziynet Sali - Adeta Müebbet.flac
. DOWNLOAD - Uploaded.net
DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Turbobit.net
|
|
|
|