Türkçe Full Albümler, Diskografiler indir » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Yılbaşı Eğlencesi - Albümleri (Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir) |
|
Yılbaşı Eğlencesi - Albümleri
| |
Yenialbum | Data: Среда, 14.12.2016, 15:02 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2016] Çeşitli Sanatçılar - Yılbaşı Eğlencesi (Albüm) Flac
01. Tambur Hicaz Taksim - Tambur Hicaz Taksim 02. Bahadır Özüşen - Beni Gönlüne Alsan 03. Gülgün Hoşses - Gece Gözlüm 04. Cevat Turan, Bülent Cenkci, Bertan Coşar - Ay Bizim Olmalı 05. Mustafa Ozkent - Bir İhtimal Daha Var 06. Ümmiye - Kabahat Seni Sevende 07. Adnan Çakır - Senin Adın Yalan Olsun 08. Pınar Eliçe - Müsaade Etmiyorum 09. Semih Koç - Aşk Kitabı 10. Murat Akman - Kanun Hicazkar Fasıl 11. Nejat Alp - Hızır Gibi Bir Kuş Olsam 12. Ümmiye - Yanıyormu Yeşil Köşkün Lambası 13. Atilla Atasoy - Ayrılık Rüzgarı 14. Bahadır Özüşen - Cansuyum 15. Cevat Turan - Geç Kalınmış Bir Bahar 16. Mustafa Ozkent - Söyleyemem Derdimi 17. Gülgün Hoşses - Bir Ataş 18. Gülgün Hoşses - Kalk Gidelim 19. Bahadır Özüşen - Elmalı Yar 20. Esra Okan - Kızılcıklar Oldumu
[2017] Yılbaşı Eğlencesi (Albüm) Flac
01. Murat Akman - Keman Hicaz Taksim 02. Devrim Erden - Tanrım 03. Bahadır Özüşen - Felek 04. Muazzez Ersoy - Gönül Penceresinden 05. Semih Koç - Tapılacak Kadın 06. Gönül Akkor - Apansız Uyanırsan 07. Ekin - Saçlarıma Karlar Yağdırdın 08. Cevat Turan - Ey İstanbul 09. Mustafa Özkent - Avuçlarımda Hala (Enstrumantal) 10. Bahadır Özüşen - Yalan Falcı 11. Esra Okan - Bu Ateşi Sen Yaktın 12. Erol Ermetal - Sarhoş Masaları 13. Muazzez Ersoy - Rüzgar 14. İbrahim Mustafa - Kader Yürür 15. Gülgün Hoşses - Rüzgar Kırdı Dalımı 16. Adnan Çakır - Kıyamam Sana 17. Aysun Kaya - Bahçada Yeşil Çınar 18. Mustafa Özkent - Ağlar Gezerim Sahili (Enstrumantal) 19. Öncü - Kanun Nihavend Taksim 20. Atilla Atasoy - Büyüleyen Gözlerinle 21. Nejat Alp - Çekemiyorlar 22. Ekin Akkaş - Osman Aga 23. Pınar Eliçe - Helvacı 24. Ayvacı - Almanyalı 25. AySel - Hey Onbeşli 26. Kaan Erten - İp Attım
[2018] Yılbaşı Eğlencesi (Albüm) Flac
01. Mustafa Özkent - Bir İhtimal Daha Var 02. Murat Akman - Kanun'la Özledim Kürdili Hicazkar Taksim 03. Bahadır Özüşen - Beni Gönlüne Alsan 04. Çiğdem Özcan - Bülbülüm Altın Kafeste 05. Bülent Cenkci - Hayatlar İnce Saz 06. Muazzez Ersoy - Aşkım Aşkım 07. Nejat Alp - Bakkal Defteri 08. Devrim Erden - Geceyi Kaçırdın 09. Atilla Atasoy - Unuttun Beni Zalim 10. Ümmüye - Kabahat Seni Sevende 11. Gönül Akkor - Aşk Fırtınası 12. Gülgün Hoşses - Aşkı Kim İcat Etti 13. Aysun Kaya - Seni Sevmeyen Ölsün 14. Zeliha Sunal - Gönlümün Sultanısın 15. Mustafa Özkent - Kapıldım Gidiyorum 16. Aysel - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 17. Muazzez Ersoy - Mevlana.flac 18. Ferah Sezer - Divane Aşık.flac 19. Çiğdem Özcan - Deniz Üstü Köpürür 20. Zeliha Sunal - Erkekleri Tanıyın 21. Sümer Ezğü - Hop Diri Diri Dat Diri 22. Eşref - Süpürgesi Yoncadan 23. Naide Polat - Şeker Oğlan 24. Adnan Çakır - Yazmaları Oyalı
DOWNLOAD - Turbobit
.
|
|
|
|
Türkçe Full Albümler, Diskografiler indir » Türkçe Yeni Full Flac, Mp3 Albümler indir » Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Mp3 indir, Diskografi, Flac indir, » Çeşitli Sanatçılar » Yılbaşı Eğlencesi - Albümleri (Müzikleri, Şarkıları, Mp3, Flac, Albüm, indir) |
|
|
| |
| |
|