01. Gülay - Geçti Dost Kervanım 02. Yusuf Hayaloglu - Bu Yıl Bu Dağların Karı Erimez 03. Emre Saltik - Yüre Bre Hızır Paşa 04. Arzu - Dostum Dostum 05. Ali Ekber Çiçek - Derdim Çoktur Hangisine Yanayım 06. Güler Duman - Şu Yalan Dünyaya Geldim Geleli 07. Yusuf Hayaloglu - Ne Fayda 08. Kivircik Ali - Ilgıl Ilgıt Eser Seher Yelleri 09. Gülcihan Koç - Ali'yim Ben Ali Ben 10. Hüseyin Turan - Sivas Ellerinde Sazım Çalınır
Müzikleri, Şarkıları, Mp3 indir, Albümleri, Flac indir, [2013] Pir Sultan Dostları 2 (Albüm) Flac
01. Oğuz Boran - Kanlı Zalim 02. Türkü - Hudey Hudey 03. Hakan Yeşilyurt - Yola Boyun Veren Gelsin 04. Yıldız Tilbe - Nasıl Yar Diyeyim 05. Uğur Karataş - Dönen Dönsün Ben Dönmezem 06. Grup Halimiz Ahvalimiz - Gafil Gezme Şaşkın 07. Aynur Haşhaş - Geçti Dost Kervanı (Şu Karşı Yaylada) 08. Oğuz Boran - Açılın Kapılar Şaha Gidelim 09. Nazlı Öksüz - Çeke Çeke 10. Mustafa Özarslan - Gurbet Elde Bir Hal Geldi Başıma 11. Belkıs Akkale - Bir Güzelin Aşığıyım Erenler
[2013] Pir Sultan Dostları 3 (Albüm) Flac
01. Özgür Demirhan - Beni Görüp Yüzün Öte Dönderme 02. Ayfer Vardar - Karşıda Görünen Ne Güzel Dağlar 03. Aydın Yıldız - Derman Eyle 04. Seher Şimşek - Dün Gece Seyrimde 05. Muharrem Aslan - Gam Elinden 06. Cengiz Demir - Seyran Eyledim 07. Özgür Çerikçi - Gelmiş İken Bir Habercik Sorayım 08. Özge Öz - Seher Vakti Kalkan Kervan 09. Serhad Raşa - Durmağa Geldim 10. Kartuğ - Ey Benim Divane Gönlüm