Yenialbum | Data: Вторник, 07.03.2017, 01:32 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Albüm: Aşk'ın Kadın Hali (Full Albüm) Yıl: 2017 Türü: Türkçe / Pop Format: Mp3 & Flac Lossless Audio ! Parça Sayı: 23
01. Kutsi - Melek.flac 02. Ozcan Deniz - Hayat Arkadaşım.flac 03. Rafet Yaşdut - Beni Biraz Anlasaydın.flac 04. Hande Yener - Üzgünüm O Kadin Ben Değilim.flac 05. Levent Yuksel - Deli Kızım Uyan.flac 06. Bendeniz - O İnsan (Suat Aydoğan Versiyon).flac 07. Altay - Sevda Meleğim.flac 08. Hande Yener - O Kadın Gitti.flac 09. Levent Yüksel - Aşk Defteri.flac 10. Hande Yener - Seviyorsun.flac 11. Nükhet Duru - Dikine Dikine.flac 12. Özcan Deniz & Deniz Çakır - Ya Sonra.flac 13. Hande Yener - Sen Yoluna... Ben Yoluma....flac 14. Levent Yüksel - Dargın Değilim.flac 15. Hakan Altun - Aşk Bahçemsin.flac 16. Yıldız Tilbe - Aşkımı Sakla.flac 17. Hande Yener - Sokak Kedisi.flac 18. Levent Yüksel - Aşk Mümkün Müdür Hala.flac 19. Hakan Altun - Aşk Lütfen Gel.flac 20. Seksendört - Sarhoş Gibiyim.flac 21. Levent Yüksel - Beni Benimle Bırak.flac 22. Mithat Can Ozer - Ateş Böceği.flac 23. Nükhet Duru - Sizli Bizli.flac . DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Uploaded.net
DOWNLOAD - Turbobit.net
.
|
|
|
|