Çetin Alkan - Tüm Albümleri [Diskografi]
| |
Yenialbum | Data: Среда, 09.10.2013, 11:59 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Sanatçı: Çetin Alkan Albüm: Tüm Albümleri (Diskografı) Yıl: TümGenre: Türkçe - Arabesk Format: MP3 128 Kbps 4410 KHz Parça Sayı: 136 Dosya Boyutu: 504,99 MB
[1989] Çetin Alkan - Agla Sevgilim
Çetin Alkan - Agla Sevgilim.mp3 Çetin Alkan - Bir Güzelin Esiriyim.mp3 Çetin Alkan - Bir Sevgili Ariyorum.mp3 Çetin Alkan - Çatlasin Dusmanlarim.mp3 Çetin Alkan - Çit Kirildim.mp3 Çetin Alkan - Çöpçüler.mp3 Çetin Alkan - Emret Canimi Vereyim.mp3 Çetin Alkan - Ey Sevgilim.mp3 Çetin Alkan - Içmek Istiyorum.mp3 Çetin Alkan - Istanbul Sokaklari.mp3 Çetin Alkan - Kaderimse Çekerim.mp3 Çetin Alkan - Tadi Bambaska.mp3 Çetin Alkan - Unutursun Diye.mp3
[1990] Çetin Alkan - Hiçkirik
Çetin Alkan - Al Canimi Kurtulayim.mp3 Çetin Alkan - Asklar Yalan Olmus.mp3 Çetin Alkan - Beni Hatirla.mp3 Çetin Alkan - Bir Ask Icin.mp3 Çetin Alkan - Gunahkar Sokaklar.mp3 Çetin Alkan - Hani Soz Vermistin.mp3 Çetin Alkan - Hata Ettim Ben Bir Kere.mp3 Çetin Alkan - Hayat Kadini.mp3 Çetin Alkan - Hickirik.mp3 Çetin Alkan - Ne Talihsiz Basim Var.mp3 Çetin Alkan - Seni Unutamadim.mp3 Çetin Alkan - Sevemedim Kara Gozlum.mp3 Çetin Alkan - Sorma Meyhaneci.mp3
[1991] Çetin Alkan - Alismisim Bir Kere
Çetin Alkan - Alismisim Bir Kere.mp3 Çetin Alkan - Bana Felek Vurmus.mp3 Çetin Alkan - Ben Geldim Meyhaneci.mp3 Çetin Alkan - Bilmiyormusun Sevildigini.mp3 Çetin Alkan - Canin Sagolsun.mp3 Çetin Alkan - Her Gece Aggliyorum.mp3 Çetin Alkan - Karanlik Geceme Isiksin Leyla.mp3 Çetin Alkan - Lanet Olsun Sana.mp3 Çetin Alkan - Layik Degilsin.mp3 Çetin Alkan - Nasil Seveyim.mp3 Çetin Alkan - Sevme Dediler Sevdim.mp3 Çetin Alkan - Yerin Bambaska.mp3
[1991] Çetin Alkan - Sebebi Var
Çetin Alkan - Askinla Yasiyorum.mp3 Çetin Alkan - Aysem.mp3 Çetin Alkan - Elveda Diliyorum.mp3 Çetin Alkan - Istemem Artik.mp3 Çetin Alkan - Karar Verdim Icmemeye.mp3 Çetin Alkan - Nasip Degilmis.mp3 Çetin Alkan - Neden Saclarin Beyazlamis.mp3 Çetin Alkan - Ozur Diliyorum.mp3 Çetin Alkan - Sebebi Var.mp3 Çetin Alkan - Yasamak Care Degil.mp3 Çetin Alkan - Zaman Kotu.mp3
[1996] Çetin Alkan - Sen Aglama Sevgilim
Çetin Alkan - Bizi Bizden Ayirdilar.mp3 Çetin Alkan - Guzel Gozler Yalancidir.mp3 Çetin Alkan - Istanbulmu Guzel Senmi Guzelsin.mp3 Çetin Alkan - Sakin Unutma.mp3 Çetin Alkan - Sen Aglama Sevgilim.mp3 Çetin Alkan - Seni Sevmek Zorundayim.mp3 Çetin Alkan - Yaraliyim.mp3 Çetin Alkan - Yasamak Bu Degil.mp3 Çetin Alkan - Yolcu Ile Arabaci.mp3 Çetin Alkan - Zalim.mp3
[1998] Çetin Alkan - Sevgilim Olurmusun
Çetin Alkan - Aci Izdirap.mp3 Çetin Alkan - Ask Yarasi.mp3 Çetin Alkan - Daglarim.mp3 Çetin Alkan - Gelin Olma Evde Kal.mp3 Çetin Alkan - Haram Olasin.mp3 Çetin Alkan - Sen Demirdenmi Tastanmisin.mp3 Çetin Alkan - Sevgilim Olurmusun.mp3 Çetin Alkan - Uyuma Yar Uyuma.mp3 Çetin Alkan - Vayle.mp3 Çetin Alkan - Vurma Gurbet.mp3
[2000] Çetin Alkan - Eden Sensin Ben Degilim
Çetin Alkan - Acimazlar Göz Yasina.mp3 Çetin Alkan - Anam.mp3 Çetin Alkan - Beklerim Selamin.mp3 Çetin Alkan - Ben Beni Öldürecegim.mp3 Çetin Alkan - Gözün Yüksekte Senin.mp3 Çetin Alkan - Ha Vurur.mp3 Çetin Alkan - Hasret Vurur Aksamlari.mp3 Çetin Alkan - Mektubunu Okuyorum.mp3 Çetin Alkan - Senide Seven Ölecek.mp3 Çetin Alkan - Sevda Yüklü Kervanlar.mp3 Çetin Alkan - Zalim Felek.mp3
Çetin Alkan - Askimiza Leke Sürdün
Çetin Alkan - Askimiza Leke Sürdün.mp3 Çetin Alkan - Bekliyorum Seni Sarayburnunda.mp3 Çetin Alkan - Bir Fincan Kahve Olsam.mp3 Çetin Alkan - Delimisin Ne.mp3 Çetin Alkan - Korkuyorum.mp3 Çetin Alkan - Sen Istedin.mp3 Çetin Alkan - Sen Uyurken Gidecegim.mp3 Çetin Alkan - Sende Yalniz Kalasin.mp3 Çetin Alkan - Seni Sevemem Artik.mp3 Çetin Alkan - Senin De Yüzün Gülmesin.mp3 Çetin Alkan - Sevdigim Kiz Gelin Olmus.mp3 Çetin Alkan - Taht Kurmussun Kalbime.mp3
Çetin Alkan - Maziyi Yaşadım
Çetin Alkan - Ah Annem Annem.mp3 Çetin Alkan - Allahin Emri Ile.mp3 Çetin Alkan - Asikmisin Arkadas.mp3 Çetin Alkan - Bu Ne Sevgi.mp3 Çetin Alkan - Cezani Cekeceksin.mp3 Çetin Alkan - Dunya Duzenini Bozmus.mp3 Çetin Alkan - Gardiyan.mp3 Çetin Alkan - Kim Aglatmis Yarim.mp3 Çetin Alkan - Leylek Baba.mp3 Çetin Alkan - Maziyi Yasadim.mp3 Çetin Alkan - Öldürsen Daha Iyiydi.mp3 Çetin Alkan - Sofor Abi.mp3
Çetin Alkan - O Ben Degilim
Çetin Alkan - Affet Beni.mp3 Çetin Alkan - Anam.mp3 Çetin Alkan - Babanizi Soran Yok.mp3 Çetin Alkan - Erzuruma Vardim.mp3 Çetin Alkan - Gurbet.mp3 Çetin Alkan - O Ben Degilim.mp3 Çetin Alkan - Sacimin Aki.mp3 Çetin Alkan - Sakin Asigim Deme.mp3 Çetin Alkan - Seni Gordum.mp3 Çetin Alkan - Senin Olmadan.mp3 Çetin Alkan - Soz Namustur.mp3 Çetin Alkan - Yazimi Kisa Cevirdin.mp3
Çetin Alkan - Seçmeler
Çetin Alkan - Al Canimi Kurtulayim.mp3 Çetin Alkan - Asklar Yalan Olmus.mp3 Çetin Alkan - Bir Ask Icin Olunurmu.mp3 Çetin Alkan - Canim Sevgilim.mp3 Çetin Alkan - Gelin Olma Evde Kal.mp3 Çetin Alkan - Hickirik.mp3 Çetin Alkan - Özur Dilerim Senden.mp3 Çetin Alkan - Simdi Yaktim Cirani.mp3 Çetin Alkan - Su Gurbet Canima Yetti.mp3 Çetin Alkan - Zilli Zeynep.mp3
Çetin Alkan - Yikilmazdim Ben
Çetin Alkan - Anam Doyamadim.mp3 Çetin Alkan - Ben Ettim Sen Etme.mp3 Çetin Alkan - Bu Kadin Neden Agliyor.mp3 Çetin Alkan - Can Koydum Yoluna.mp3 Çetin Alkan - Haller Perisan.mp3 Çetin Alkan - Koparmasinlar.mp3 Çetin Alkan - Kustah Birisin.mp3 Çetin Alkan - Leli Leli.mp3 Çetin Alkan - Omrun Tukensin.mp3 Çetin Alkan - Yikilmazdim Ben.mp3
DOWNLOAD - Turboot.ru
DOWNLOAD - Turbobit.net
|
|
|
|
|