Yenialbum | Data: Среда, 04.06.2014, 23:26 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Çeşitli Sanatçılar Albüm: Aleviler`e Kalan [Full Albüm] (2-CD) Yıl: 2014 Tür: Türkçe - THM Format: MP3 192 Kbps Parça Sayı: 35 Dosya Boyutu: 215,44 MB CD-1 Erdal Erzincan - Bugün Bize Pir Geldi Mercan Erzincan - Haber Getir Pirimden Musa Eroğlu - Can İçeri (Samah) Cengiz Özkan - Bu Dervişlik Bir Dilektir Kardeş Türküler - Ötme Bülbül Ahmet Aslan - Canım Kurban Olsun Ayfer Vardar - Hey Erenler Hak Aşkına Erdoğan Emir - Dı Be Gülten Benli - Çağrışa Çağrışa Erol Mutlu - Aldı Dert Beni Canan Çal - Bozatlı Hızır Erdal Erzincan - Kurban Olam Kalem Tutan Ellere Can Kalaycıoğlu - Hâb-ı Gaflet Özlem Taner - Ali’yi Gördüm Tuncay Balcı – Yavaşça Seval Eroğlu - Duaz-ı İmam Erdem Şimşek - Terk Ettik Alemde Ha ile Hu’yu Karapaks & Vedat Yıldırım - Haydar Haydar
CD-2
Erdal Erzincan - Gitme Turnam (Semah) Oktay Üst & Şevval Sam - Gönlüm Sağ Yare Ali Rıza Albayrak & Hüseyin Albayrak - Bana Medet Tolga Sağ - İşte Geldim İşte Gittim Nilüfer Sarıtaş - Hubyar Semahı Nida Ateş - Rodos Semahı Semra Tunç - Karşıda Görünen Ne Güzel Yayla Hüseyin Korkankorkmaz & Gökhan Dülek - Bir Gerçeğe Bel Bağladım Şirin Üstün - Pazarlık Edelim Levent Güneş & Ahmet Aslan - Yola Girme Sen Ayşe Demir Bingöl - Her Sabah Dertli Esersin Dilan Akıncı & Erkan Özbey - Akıl Gel Beri Taylan Yıldız - Ey Sofi Taner Akyol - Gönül Ne Gezersin Gülseven Medar & Deniz Türkan - Salındı Bahçaya Girdi 5+1 - Sultan Suyu Koro - Gelin Canlar Bir Olalım DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net DOWNLOAD - Letitbit.net DOWNLOAD - Uploaded.net
|
|
|
|