Yenialbum | Data: Воскресенье, 02.02.2014, 15:30 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| Sanatçı: Turan Saka & Mustafa Ertürk Albüm: Fasl-ı Beyoğlu (2CD) Yıl: 2014 Tür: Türkçe - TSM Format: MP3 192 Kbps 44100 KHz Parça Sayı: 21 Dosya Boyutu: 106 MB
Turan Saka & Mustafa Ertürk - Fasl-ı Beyoğlu (2014) (2-CD) Full Albüm
Turan Saka & Mustafa Ertürk - Ada Sahilleri.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Ah Benim Mor Çiçeğim.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Alişimin Kaşları Kare.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Alıverin Bağlamamı.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Arabaya Taş Koydum.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Ayva Çiçek Açmış.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Bilal Oğlan.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Darıldın mı Cicim Bana.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Dürüyemin Güğümleri.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Hicaz Peşrev.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - İndim Havuz Başına.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Kadifeden Kesesi.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Karanfil Oylum Oylum.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Küçük Yaşta Aldım Sazı Elime.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Sigaramın Dumanı.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Telgırafın Telleri.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Vardar Ovası.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Vay Sürmeli.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Yangın Olur Biz Yangına Gideriz.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Yemenimde Hare Var.mp3 Turan Saka & Mustafa Ertürk - Yüksek Yüksek Tepelere.mp3
DOWNLOAD - Turboot.ru DOWNLOAD - Turbobit.net
DOWNLOAD - Uploaded.net
|
|
|
|