01. Müşerref Tezcan - Ne Mutlu Sana 02. Müşerref Tezcan - Doya Doya Sevemeden
[1972] Müşerref Tezcan - O Simsiyah Gözlerin (Single)
01. Müşerref Tezcan - O Simsiyah Gözlerin 02. Müşerref Tezcan - Sende Mi Gidiyorsun
[1976] Müşerref Tezcan - Atatürk'ümüzün Sevdiği Şarkılar (Albüm)
01. Müşerref Tezcan - Öyle Bir Afeti Yektayı Emelsin.flac 02. Müşerref Tezcan - Cana Rakibi Handan Edersin.flac 03. Müşerref Tezcan - Mani Oluyor Halimi Takrire Hicabım.flac 04. Müşerref Tezcan - Sırma Saçlı Yarimi.flac 05. Müşerref Tezcan - Şahane Gözler Şahane.flac 06. Müşerref Tezcan - Köşküm Var Deryaya Karşı.flac 07. Müşerref Tezcan - Alişimin Kaşları Kara.flac 08. Müşerref Tezcan - Gül Yüzlülerin Şevkine Gel.flac 09. Müşerref Tezcan - Siyah Ebrulerin.flac 10. Müşerref Tezcan - Gamzedeyim Deva Bulmam.flac 11. Müşerref Tezcan - Bu Akşam Gün Batarken Gel.flac 12. Müşerref Tezcan - Seni Bekleyi Bekleyi.flac
[1979] Müşerref Tezcan - Altın Seri 79 (Albüm)
01. Müşerref Tezcan - Gelse O Şuh Meclise 02. Müşerref Tezcan - Yemin Ettim Bir Kere 03. Müşerref Tezcan - Belki Bir Sabah Geleceksin 04. Müşerref Tezcan - Kader Böyle İmiş 05. Müşerref Tezcan - Potbori_ Sıra Sıra Siniler / Yemenimde Hare Var 06. Müşerref Tezcan - Bir Rüzgardır Gelir Geçer 07. Müşerref Tezcan - İncecikten Bir Kar Yağar 08. Müşerref Tezcan - Bu Ne Sevgi Ah Bu Ne Izdırap 09. Müşerref Tezcan - Seni Ne Çok Sevdiğimi 10. Müşerref Tezcan - Şu Dağları Delmeli 11. Müşerref Tezcan - Kara Bulutları Kaldır Aradan
[1984] Müşerref Akay - Gitti Gidiyor (Albüm) Flac
01. Müşerref Akay - Saçların Tarumar 02. Müşerref Akay - Akşam Oldu Hüzünlendim 03. Müşerref Akay - Cana Rakibi Handan Edersin 04. Müserref Akay - Bu Akşam Gün Batarken Gel 05. Müserref Akay - Dertli Ne Ağlayıp Gezersin Burda 06. Müşerref Akay - Yemin Ettim Bir Kere 07. Müşerref Akay - Leyla Bir Özgecandır 08. Müşerref Akay - İndim Havuz Başına 09. Müşerref Akay - Kalbimin Sahibi Sensin 10. Müşerref Akay - Madem Küstün Dargındın 11. Müşerref Akay - Dargın Ayrılmayalım 12. Müşerref Akay - Silemezler Gönlümden 13. Müşerref Akay - Saymadım Kaç Yıl Oldu 14. Müşerref Akay - Gitti Gidiyor 15. Müşerref Akay - Aman Doktor
01. Müşerref Akay - Gidiyorum 02. Müşerref Akay - Ölene Kadar Beraberiz 03. Müşerref Akay - Gülüm 04. Müşerref Akay - Sabır Taşı 05. Müşerref Akay - El Çek Tabib El Çek 06. Müşerref Akay - Sevda 07. Müşerref Akay - Bu Gece 08. Müşerref Akay - Duydum Ki Unutmuşsun 09. Müşerref Akay - Gece Kirpikli Kadın 10. Müşerref Akay - Hangi Bağın Bağbanısan
[2020] Müşerref Tezcan - Klasikleri (Albüm) Flac
01. Müşerref Tezcan - Senin Yerin Bambaşka 02. Müşerref Tezcan - Rüzgar Mı Attı Seni 03. Müşerref Tezcan - Artık Mum Yakta Ara 04. Müşerref Tezcan - Mühim Değilsin 05. Müşerref Tezcan - Ne Köy Ne Kasaba 06. Müşerref Tezcan - Sonu Nikahta Biter