01. Ali Rıza Aksoy - Dinleyelim Dosttan Gelen Sedayı 02. Ali Rıza Aksoy - Bu Gün Pazar-ı Aşktır 03. Ali Rıza Aksoy - Ey Erenler Ey Gaziler 04. Ali Rıza Aksoy - Derdin İle Yandım (U.H) 05. Ali Rıza Aksoy - Ademdir Adem 06. Ali Rıza Aksoy - Güzel Şahtan Bize Bir Dolu 07. Ali Rıza Aksoy - Bir Güzel Methedeyim 08. Ali Rıza Aksoy - Şu Dünyanın Esbabını Söylerim 09. Ali Rıza Aksoy - Ezel Bahar 10. Ali Rıza Aksoy - Gam Kasavet Keder
[2017] Ali Rıza Aksoy - Melüli Baba Nefesleri (Albüm) Flac
01. Ali Rıza Aksoy - Bu Ne Sevdadır Bu Gönül 02. Ali Rıza Aksoy - Size Söyleyecek Bir Kaç Sözüm Var 03. Ali Rıza Aksoy - Bu Gün Ben Bir Güzel Gördüm 04. Ali Rıza Aksoy - Hak Yoluna Giden Bektaşileriz 05. Ali Rıza Aksoy - Adil Şahım Sen Davamı Görmezsen 06. Ali Rıza Aksoy - Ne Hacıyız Ne Hocayız 07. Ali Rıza Aksoy - Ey Hocam Tanrı Bir Şirkimiz Yoktur 08. Ali Rıza Aksoy - Sevenle Sevgili Her Bir Haliyle 09. Ali Rıza Aksoy - Hakikate Uyanlara 10. Ali Rıza Aksoy - Esti Muhabbet Yelleri 11. Ali Rıza Aksoy - Ey Pirim Gönlümün Pazarı Budur 12. Ali Rıza Aksoy - Ey Gönül Biz Dostun Dervişanıyız 13. Ali Rıza Aksoy - Bir Güzel Bahçem Var Benim 14. Ali Rıza Aksoy - Ey Güzeller Şahı Gönlüm Sultanı 15. Ali Rıza Aksoy - Behey Tanrım Şaşakaldım İşine 16. Ali Rıza Aksoy - Şeytan Değil Ya O Nedir 17. Ali Rıza Aksoy - Dalma Dünya Gafletine 18. Ali Rıza Aksoy - Kalleş İle Kardeş Olma