[1986] Ali Sezer - Çirkinleri Kim Neyler (Albüm) Flac
01. Ali Sezer - Aman Dağlar 02. Ali Sezer - Gül Yüzlüm 03. Ali Sezer - Vay Dünya 04. Ali Sezer - Güvenme Dosta 05. Ali Sezer - Dağlarınan Daşlarınan 06. Ali Sezer - Çirkinleri Kim Neyler 07. Ali Sezer - Kırmızı Güllerin Sarı Tohumu 08. Ali Sezer - Derdim Tükenmez 09. Ali Sezer - Dereler Çağlarsa 10. Ali Sezer - Gurbettir Gurbet
[1986] Ali Sezer - Sen Dönmedin (Albüm) Flac
01. Ali Sezer - Sen Dönmedin 02. Ali Sezer - Gel ki Gidek (Uzun Hava) 03. Ali Sezer - Salınarak Gelen Güzel 04. Ali Sezer - Ben Bu Derten (Uzun Hava) 05. Ali Sezer - Komşunun Güzel Kızları 06. Ali Sezer - Felek Ayırdı 07. Ali Sezer - Gönül Gezme Cahil İle 08. Ali Sezer - Göz Olur Diye (Uzun Hava) 09. Ali Sezer - Er mi Ölürüm Geç mi 10. Ali Sezer - Usandım Artık 11. Ali Sezer - Ey Sevdiğim
[1995] Ali Sezer - Güzel Sana Vurgunum (Albüm)
01. Ali Sezer - Ela Gözlü 02. Ali Sezer - Sen Varsın Yar 03. Ali Sezer - Gurbet Ellerinde 04. Ali Sezer - Güzel Sana Vurgunum Ben 05. Ali Sezer - Anaya Bak Kızı Al 06. Ali Sezer - Kahroldum Güzel Kahroldum 07. Ali Sezer - Sevdikçe Sevesim Gelir 08. Ali Sezer - Sevdim Vazgeçemem Ki 09. Ali Sezer - Yar Zülfünü Taramış 10. Ali Sezer - Bekleme Gel Bekleme 11. Ali Sezer - Yasak Mı 12. Ali Sezer - Yoksulluk Senin Elinde 13. Ali Sezer - Zeynonun Ellerinde
[2000] Ali Sezer - Sen Benim Türkümden Anlayamazsın (Albüm)
01. Ali Sezer - Yar Senin Olsun 02. Ali Sezer - Sen Benim Türkümden Anlayamazsın 03. Ali Sezer - Pınarın Yolunu Cılga Eylemiş (Uzun Hava) 04. Ali Sezer - Erenler Bağında Güller 05. Ali Sezer - Güzelsin Diye Övünme 06. Ali Sezer - Gitme Güzel 07. Ali Sezer - Garibe Herkes Taş Vurur 08. Ali Sezer - Bu Ayrılık Devam Eder Bir Zaman 09. Ali Sezer - Oylar Alındıktan Sonra 10. Ali Sezer - Yaslı Gelin 11. Ali Sezer - Tembel Olma Gardaş 12. Ali Sezer - Eli Güzel Sen Ne İdin
[2002] Ali Sezer - Yinemi Figan Var-Zalımsın Gurbet (Albüm) Flac
01. Ali Sezer - Yinemi Figan Var 02. Ali Sezer - Zalımsın Gurbet 03. Ali Sezer - Doktor Bey 04. Ali Sezer - Ali Ali Canım Ali 05. Ali Sezer - Yutanlar Yutsun 06. Ali Sezer - Niye Felek 07. Ali Sezer - Derdim Tükenez 08. Ali Sezer - Malatyanın Yolu 09. Ali Sezer - Ne Güzel Dalgın Bakıyor 10. Ali Sezer - Sevdan Bir Irmak Oldu
[2012] Ali Sezer - Çirkin Geceye Benzer - Seveceğim (Albüm)
01. Ali Sezer - Seveceğim 02. Ali Sezer - Sen Varsın Yar 03. Ali Sezer - Çirkin Geceye Benzer 04. Ali Sezer - Olmaz Olsun (Uzun Hava) 05. Ali Sezer - Unuttular 06. Ali Sezer - İsyan Eder 07. Ali Sezer - Erenlerin Divanına 08. Ali Sezer - Cahil İle Yola Gitme 09. Ali Sezer - Kömür Gözlüm 10. Ali Sezer - Bu Zamanda 11. Ali Sezer - Analar Olmasaydı Kadınlar Olmasaydı 12. Ali Sezer - Neyliyem 13. Ali Sezer - Aklıma Gelir 14. Ali Sezer - Garip Garip
[2014] Ali Sezer - Hiç Haber Yok (Albüm) Flac
01. Ali Sezer - Sevdiğim 02. Ali Sezer - Aşk Manisi 03. Ali Sezer - Vefasız Ben Seni Affedermiyim 04. Ali Sezer - Pire Doğru 05. Ali Sezer - Dünya Sana Gelmeseydim 06. Ali Sezer - Ela Gözlerini Sevdiğim Dilber 07. Ali Sezer - Gerek Yok Güneşe Aya 08. Ali Sezer - Bir Yar Gerek Bana 09. Ali Sezer - Türkülere Sor 10. Ali Sezer - Sahip Olamazsın Dünya Malına 11. Ali Sezer - Dost Bahçesinde Bülbülüm 12. Ali Sezer - Ela Gözlü Dilber Sana Vuruldum 13. Ali Sezer - Hiç Haber Yok 14. Ali Sezer - Dönmem Daha Sana Gurbet 15. Ali Sezer - Pop Mop Bizim Neyimize