Kalite_Kralı | Data: Суббота, 30.01.2016, 20:56 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
| [2009] Aslı Güngör - Aslı Güngör (Albüm) +
01. Aslı Güngör - Son Öpücük 02. Aslı Güngör - Aşk Her Şeye Değer 03. Aslı Güngör - Dön Gel Yeter 04. Aslı Güngör, Ege Çubukçu, Hüseyin Karadayı - Beni Tanı 05. Aslı Güngör - Yenildim Sana 06. Aslı Güngör - İzmir Bilir Ya 07. Aslı Güngör - Kalp Kalbe Karşı 08. Aslı Güngör - Ninni 09. Aslı Güngör - Uçurumlar 10. Aslı Güngör - Gözyaşlarımla 11. Aslı Güngör - İyi Ki Sen Vardın 12. Aslı Güngör, Hüseyin Karadayı - Kalp Kalbe Karşı 13. Aslı Güngör, Hüseyin Karadayı - Son Öpücük
Müzikleri, Şarkıları, Albümleri, Flac indir, Mp3 indir, Diskografi,
[2010] Aslı Güngör - Aşk Alev Aldı (EP) Flac +
01. Aslı Güngör - Ben de Dahil 02. Aslı Güngör - Aşk Alev Aldı 03. Aslı Güngör - Simetri
[2012] Aslı Güngör - Aslı Gibidir (Albüm) Flac +
01. Aslı Güngör - Büyülü Sözler 02. Aslı Güngör - Söylenmemiş Sözler 03. Aslı Güngör - Bana Seni Gerek Seni 04. Aslı Güngör - Aşk Her Şeye Değer (CazYapJazz) 05. Aslı Güngör, Kamufle - Opa & Belki De Şans
[2013] Aslı Güngör - Enerji (Albüm) Flac
01. Aslı Güngör - Adı Bende 02. Aslı Güngör - Aşkın Anahtarı 03. Aslı Güngör - Bende Aşk Bitmez 04. Aslı Güngör - İhanet 05. Aslı Güngör - Yüksek Gerilim 06. Aslı Güngör - Olmak Ya Da Olmamak 07. Aslı Güngör - Adı Bende (Uk Club House Mix) 08. Aslı Güngör - Aşkın Anahtarı (Deep Magic Mix) 09. Aslı Güngör - Yüksek Gerilim (Funky Club Mix) 10. Aslı Güngör - Söylenmemiş Sözler (Progressive House Mix)
[2015] Aslı Güngör - Albümler'de Ben (Albüm) Flac
01. Aslı Güngör, Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı (Ozan Doğulu Mix) 02. Aslı Güngör, Ferhat Göçer - Kalp Kalbe Karşı (Sinan Akçil Mix) 03. Aslı Güngör, Kamufle - Yalnız Kaldım 04. Aslı Güngör, Ferhat Göcer - Kalp Kalbe Karşı (Hüseyin Karadayı Remix) 05. Aslı Güngör - İzmir Bilir Ya 06. Aslı Güngör, Sinan Özen - Ben Seni Sevdim 07. Aslı Güngör, Yaşar İpek - Sus 08. Aslı Güngör, Yaşar İpek - Sus (Club Version)
[2020] Aslı Güngör - Meleklerin Yolu (Single) Flac
01. Aslı Güngör - Meleklerin Yolu
DOWNLOAD - Turbobit
DOWNLOAD - Uploaded
|
|
|
|