Aşık Gülabi - Tüm Albümleri [Diskografi]
| |
Kalite_Kralı | Data: Воскресенье, 31.01.2016, 15:30 | Mesaj # 1 |
Asker
Grup: Admin
Status: Ofline
|
Sanatçı: Aşık Gülabi Albüm: Tüm Albümleri (Diskografı) Yıl: Tüm Yıllar Genre: Türk Format: Mp3 128 Kbps 44100 KHzParça sayı: 471Dosya boyutu: 1,99 GB
Asik Gülabi - 1
Asik Gülabi - Gurbet yolu.mp3 Asik Gülabi - insanlik mektebi.mp3 Asik Gülabi - kader cizgisi.mp3 Asik gülabi - kendi sucumu.mp3 Asik Gülabi - mapushane .mp3 Asik Gülabi - Naza cekermi oy.mp3 Asik Gülabi - Neyine merhamet neyine selam.mp3 Asik Gülabi - Senin icin.mp3 Asik Gülabi - Yalan dünya.mp3 Asik Gülabi - Yillar aglar mahzuni ye.mp3 Asik Gülabi - Yorgunum.mp3
Asik Gülabi - 2
Asik Gülabi - Adallet bak.MP3 Asik Gülabi - Bosu bosuna.MP3 Asik Gülabi - Daha bende ne kaldi.MP3 Asik Gülabi - Dedemoglu.MP3 Asik Gülabi - Felek bizi atti.MP3 Asik Gülabi - Ne hazin bakarsin.MP3 Asik Gülabi - Nedir felek senden cektigim.MP3 Asik Gülabi - Neredesin sen nerede.MP3 Asik Gülabi - Sende yanasin sen de yan.MP3 Asik Gülabi - Vah ile gecti.MP3 Asik Gülabi - Yeter be aglar beyler.MP3
Asik Gülabi - 13
Asik Gülabi - Az Mi Geldi.mp3 Asik Gülabi - Beter Ol.mp3 Asik Gülabi - Candan Sevdigim.mp3 Asik Gülabi - Dedemoglu.mp3 Asik Gülabi - Hastayken.mp3 Asik Gülabi - Ihtiyar Oldum.mp3 Asik Gülabi - Kaldir Perdeyi.mp3 Asik Gülabi - Kelles Dünya.mp3 Asik Gülabi - Ne Cikar.mp3 Asik Gülabi - Ne Edecek.mp3 Asik Gülabi - Nice Oldu.mp3 Asik Gülabi - Tez Gel.mp3
Asik Gülabi - 1392 - Türküola
Asik Gülabi - Banazdan Sürdüler Sivasa Beni.mp3 Asik Gülabi - Biktim Artik Bu Dünyadan.mp3 Asik Gülabi - Canim Bilemedim.mp3 Asik Gülabi - Carikli Diyerek Bana Gülerdin.mp3 Asik Gülabi - Disa Bagli Türkiye.mp3 Asik Gülabi - Dostlara Derdimi Acar Giderim.mp3 Asik Gülabi - Gözümün Yasi.mp3 Asik Gülabi - Kismet Atmis Bizi Gurbete.mp3 Asik Gülabi - Ufukta Bir Günes Dogdu.mp3 Asik Gülabi - Yeter Artik Doldu Cilem.mp3 Asik Gülabi - Yüregim Tutustu Yanar.mp3 Asik Gülabi - Zalim Gurbet Sana Kardas Mi Oldun.mp3
Asik Gülabi - Aglar Huseyin Askina
Asik Gulabi - Aglar Huseyin Askina.mp3 Asik Gulabi - Ecel Yastigina Koydum Basimi.mp3 Asik Gulabi - Ezilir Emekci.mp3 Asik Gulabi - Hastayim Yaram Derin.mp3 Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim.mp3 Asik Gulabi - Kara Gunler.mp3 Asik Gulabi - Medet.mp3 Asik Gulabi - Nazli Yardan Ayrilali.mp3 Asik Gulabi - Soydular Bizi.mp3 Asik Gulabi - Yalan Dunya.mp3
Asik Gülabi - Alevi Nefesleri
Asik Gülabi - Ali Olmasaydi.mp3 Asik Gülabi - Cem Duasi.mp3 Asik Gülabi - Gelin Ey Canlar.mp3 Asik Gülabi - Hak Yolu.mp3 Asik Gülabi - Imam Hüseyin.mp3 Asik Gülabi - Konusma.mp3 Asik Gülabi - Kuran Yazilirken.mp3 Asik Gülabi - Nur Haci Bektas.mp3 Asik Gülabi - Sana Derim.mp3 Asik Gülabi - Sana Sigindim.mp3
Asik Gülabi - Alevilikte Cem-1 (12 Hizmete Doğru)
Asik Gülabi - Ali olmasaydı.mp3 Asik Gülabi - Arş-ı alada.mp3 Asik Gülabi - Ben Aliyim.mp3 Asik Gülabi - Gel ey Vaiz.mp3 Asik Gülabi - Gelin ey Gaziler.mp3 Asik Gülabi - İmam Hüseyin.mp3 Asik Gülabi - Konuşma.mp3 Asik Gülabi - Kur'an yazılarken.mp3 Asik Gülabi - Necef deryası - Cem Duası.mp3 Asik Gülabi - Sana derim sana.mp3 Asik Gülabi - Sana sığındım.mp3
Asik Gülabi - Ali Ile Neslihan
Asik Gülabi - Ali Ile Neslihan Devami.mp3 Asik Gülabi - Dumanli Dumanli.mp3 Asik Gülabi - Fakirlik.mp3 Asik Gülabi - Fani Dünya.mp3 Asik Gülabi - Gögdeli Yaylasi Devami.mp3 Asik Gülabi - Insan Kalbini.mp3 Asik Gülabi - Kara Sevda.mp3 Asik Gülabi - Neyim Var.mp3 Asik Gülabi - Pir Sultan.mp3 Asik Gülabi - Postaci.mp3 Asik Gülabi - Sefil Baykus.mp3 Asik Gülabi - Sular Sel Gibi.mp3 Asik Gülabi - Yalan Dünya.mp3
Asik Gülabi - Anam Toprak
Asik Gülabi - Aman Dostlar.mp3 Asik Gülabi - Anam Toprak.mp3 Asik Gülabi - Biktim Artik Bu Dünyadan.mp3 Asik Gülabi - Bitis.mp3 Asik Gülabi - Bul Ahu Gözlüm.mp3 Asik Gülabi - Gurbet Elinde Kaldim.mp3 Asik Gülabi - Halde Kalmadi.mp3 Asik Gülabi - Hangi Dagin Ardindasin.mp3 Asik Gülabi - Kismet Beni Atmis.mp3 Asik Gülabi - Merhamet Eyle.mp3 Asik Gülabi - Muhannet.mp3 Asik Gülabi - Nice Uzun Yoldan Geldim.mp3 Asik Gülabi - Su Bitmeyen Kara Günler.mp3
Asik Gülabi - Bosu Bosuna
Asik Gülabi - Adallet Bak.MP3 Asik Gülabi - Bosu Bosuna.MP3 Asik Gülabi - Daha Bende Ne Kaldi.MP3 Asik Gülabi - Dedemoglu.MP3 Asik Gülabi - Felek Bizi Atti.MP3 Asik Gülabi - Ne Hazin Bakarsin.MP3 Asik Gülabi - Nedir Felek Senden Cektigim.MP3 Asik Gülabi - Neredesin Sen Nerede.MP3 Asik Gülabi - Sende Yanasin Sen De Yan.MP3 Asik Gülabi - Vah ile Gecti.MP3 Asik Gülabi - Yeter Be Aglar Beyler.MP3
Asik Gülabi - Dergah 1 Dostuna Dost
Asik Gülabi - Bektasim Ben.mp3 Asik Gülabi - Bir Sahin.mp3 Asik Gülabi - Dostuna Dost.mp3 Asik Gülabi - Enst..mp3 Asik Gülabi - Isa Ile Gittim.mp3 Asik Gülabi - Kalma Günahlara.mp3 Asik Gülabi - Medet.mp3 Asik Gülabi - Pirim Geliyor.mp3 Asik Gülabi - Turnalar Dost.mp3 Asik Gülabi - Vara Geldim.mp3
Asik Gülabi - Dergah 2
Asik Gülabi - Abdal Musa.mp3 Asik Gülabi - Arsa Duranlar.mp3 Asik Gülabi - Ben Ali'yim Ali Benim.mp3 Asik Gülabi - Bu Meydanda Bu Divanda.mp3 Asik Gülabi - Demine Hü.mp3 Asik Gülabi - Haci Bektas-I Veli.mp3 Asik Gülabi - Hizmet Etme Kör Kapisinda.mp3 Asik Gülabi - Hüseyin.mp3 Asik Gülabi - Kafa.mp3 Asik Gülabi - Tozlu Yol Oldu.mp3 Asik Gülabi - Ya Muhammet Ya Ali.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 3 - KIZILBAŞ NE DEMEK BİLİRMİSİN SEN
Asik Gülabi - AĞLAR HÜSEYİN AŞKINA.mp3 Asik Gülabi - ALEMLERİN SERVERİSİN.mp3 Asik Gülabi - FADİME ANA DÖKER YAŞI.mp3 Asik Gülabi - GİDECEĞİM ŞAH HÜSEYİNE.mp3 Aşik Gülabi - KİMDİR.mp3 Aşık Gülabi - KIZILBAŞ NE DEMEK (BİLİRMİSİN SEN).mp3 Aşık Gülabi - MEDET MÜRVET SENDEN.mp3 Asik Gülabi - MEDET SENDEN BEKTAŞİ VELİ.mp3 Asik Gülabi - MUHARREM AYININ ( ONUNCU GÜNÜ).mp3 Aşık Gülabi - ON İKİ İMAM ALİ ALİ (DUAZ).mp3 Asik Gülabi - SEHER YELLERİ İLE ESEN ALİDİR.mp3
Aşık Gülabi - Dergah 4
Asik Gülabi - Ali El Aman.mp3 Asik Gülabi - Ali'yi Severiz Aleviyiz Biz.mp3 Asik Gülabi - Arzuladim Sana Geldim.mp3 Asik Gülabi - Gördünmü Turnam (U.H).mp3 Asik Gülabi - Hak Diye Yalvaririm Haci Bektas'a.mp3 Asik Gülabi - Haktan Bize Nida Geldi.mp3 Asik Gülabi - Hünkar Haci Baktas Veli Merhaba.mp3 Asik Gülabi - Muhammed Izniyle.mp3 Asik Gülabi - Ölmemeye Care Mi Var.mp3 Asik Gülabi - Yetis Sahi Merdan Yetis.mp3
Asik Gülabi - Dergah 5
Asik Gülabi - Mik-In-Track 01.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 02.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 03.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 04.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 05.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 06.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 07.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 08.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 09.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 10.mp3 Asik Gülabi - Mik-In-Track 11.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 6
Aşık Gülabi - ALİM HANİYA.mp3 Aşık Gülabi - ALİN VAR HACİ BEKTAŞ.mp3 Aşık Gülabi - DÜŞMANIM.mp3 Aşık Gülabi - EYLEN TURNAM.mp3 Aşık Gülabi - GÜL GÖRÜNDÜ YÜZÜME.mp3 Aşık Gülabi - İMAM HÜSEYİNİN YASI.mp3 Aşık Gülabi - NERGİZ İLE GÜL.mp3 Aşık Gülabi - YA KIZILDELİ.mp3 Aşık Gülabi - YAR ALİ.mp3 Aşık Gülabi - YETİŞ İMDADIMA İMAM HÜSEYİN.mp3 Aşık Gülabi - ZİNDANA DÜŞTÜM.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 7
Aşık Gülabi - BİR HACI BEKTAŞ BİR ATATÜRK.mp3 Aşık Gülabi - DUAZ-I İMAM.mp3 Aşık Gülabi - HACI BEKTAŞ TEKKESİ.mp3 Aşık Gülabi - İNSANLIĞA İBRET.mp3 Aşık Gülabi - KİMDİR.mp3 Aşık Gülabi - KÖTÜ OLAN KUL BANA NEYLER.mp3 Aşık Gülabi - NİYAZ EDİP YANMAYA GELDİM.mp3 Aşık Gülabi - TURNALAR ALİYİ GÖRMEDİNİZ Mİ.mp3 Aşık Gülabi - YOL MUHAMMET ALİNİNDİR.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 8
Aşık Gülabi - ABDAL MUSA.mp3 Aşık Gülabi - ALİ BENİM.mp3 Aşık Gülabi - CİHAN KURULMADAN.mp3 Aşık Gülabi - HACI BEKTAŞI VELİDEN GAYRI.mp3 Aşık Gülabi - KURU KAFA.mp3 Aşık Gülabi - MEDET.mp3 Aşık Gülabi - NURA GELDİM.mp3 Aşık Gülabi - TURNALAR.mp3 Aşık Gülabi - YA MUHAMMET.mp3
Asik Gülabi - DERGAH 9
AŞIK GÜLABİ - ALİM HANIYA.mp3 AŞIK GÜLABİ - ANADOLU ERENLERİ.mp3 AŞIK GÜLABİ - CAN VEREN HAK DEĞİLMİSİN.mp3 AŞIK GÜLABİ - HACI BEKTAŞİ VELİ.mp3 AŞIK GÜLABİ - HEM MUHAMMED HEM ALİSİN.mp3 AŞIK GÜLABİ - İKİNUR DOĞUYOR.mp3 AŞIK GÜLABİ - MEDET YA ALİ.mp3 AŞIK GÜLABİ - MERHABA SEMAHI.mp3 AŞIK GÜLABİ - TEK ÇARESİ BİRLİK.mp3 AŞIK GÜLABİ - YILDIZ DAĞI (PİR SULTAN).mp3
Asik Gülabi - Döngel Birtanem
Asik Gülabi - Alistim.mp3 Asik Gülabi - Darmadigin.mp3 Asik Gülabi - Döngel Birtanem.mp3 Asik Gülabi - Ondandir.mp3 Asik Gülabi - Sensiz Gecen Günlerime Lazim.mp3 Asik Gülabi - Sevdigim.mp3 Asik Gülabi - Utansin.mp3 Asik Gülabi - Yagmur Altinda.mp3 Asik Gülabi - Yillar Gececek.mp3
Asik Gülabi - Eline Beline
Asik Gülabi - Track 01.mp3 Asik Gülabi - Track 03.mp3 Asik Gülabi - Track 04.mp3 Asik Gülabi - Track 05.mp3 Asik Gülabi - Track 07.mp3 Asik Gülabi - Track 08.mp3 Asik Gülabi - Track 02.mp3 Asik Gülabi - Track 06.mp3
Asik Gülabi - Gençliğimi çaldı yıllar
Aşık Gülabi - Benden neler çaldın yıllar.mp3 Aşık Gülabi - Ekmek kavgası.mp3 Aşık Gülabi - Geldi geçti gençlik çağım.mp3 Aşık Gülabi - Kimbilir.mp3 Aşık Gülabi - Kötü kaderim.mp3 Aşık Gülabi - Ömür denen zalim yolda.mp3 Aşık Gülabi - Senden güzeli varmı.mp3 Aşık Gülabi - Tadı tuzu kalmadı ömrümün.mp3 Aşık Gülabi - Vefasız yar yıllar oldu.mp3 Aşık Gülabi - Yüce dağ başına.mp3
Asik Gülabi - Gün Benim
Asik Gülabi - Aglatma Gel Gel.mp3 Asik Gülabi - Badi Sabah.mp3 Asik Gülabi - Bekle Dur.mp3 Asik Gülabi - Ben Gamliyim.mp3 Asik Gülabi - Gul Benim.mp3 Asik Gülabi - Gurbet Yolu.mp3 Asik Gülabi - Ne Edecegim.mp3 Asik Gülabi - Ölmeden.mp3 Asik Gülabi - Selam Söyleyin.mp3 Asik Gülabi - Yar Beni.mp3
Asik Gülabi - İnsanlık mektebi
Aşık Gülabi - Bir güzel gördüm.mp3 Aşık Gülabi - Çek başımdan git.mp3 Aşık Gülabi - Durma gelgel.mp3 Aşık Gülabi - Gel gurbet elinden.mp3 Aşık Gülabi - İnsanlık mektebi.mp3 Aşık Gülabi - İnsanoğlu.mp3 Aşık Gülabi - Kaçak münirem.mp3 Aşık Gülabi - Vah köyüm.mp3 Aşık Gülabi - Yalancı.mp3 Aşık Gülabi - Yırt bundan sonra.mp3
Asik Gülabi - Kalem Seni Kirarim
Asik Gulabi - Adalete Vah.mp3 Asik Gulabi - Biraz Sana Biraz Bana.mp3 Asik Gulabi - Eyvah Fukaranin.mp3 Asik Gulabi - insanoglu.mp3 Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim.mp3 Asik Gulabi - Ne Haldir.mp3 Asik Gulabi - Orta Direk.mp3 Asik Gulabi - Pil Eksiz Olmaz.mp3
Asik Gülabi - Kerbela Yastadir
Asik Gülabi - Track 01.mp3 Asik Gülabi - Track 02.mp3 Asik Gülabi - Track 03.mp3 Asik Gülabi - Track 04.mp3 Asik Gülabi - Track 05.mp3 Asik Gülabi - Track 06.mp3 Asik Gülabi - Track 07.mp3 Asik Gülabi - Track 08.mp3 Asik Gülabi - Track 09.mp3 Asik Gülabi - Track 10.mp3
Asik Gülabi - Kızıldere
Aşık Gülabi - Deliler.mp3 Aşık Gülabi - Derdim döktüm dağa taşa.mp3 Aşık Gülabi - Elbet birgün öleceksin.mp3 Aşık Gülabi - Gel gardaş dinle beni.mp3 Aşık Gülabi - Günlerim vahile geçti.mp3 Aşık Gülabi - Kızıldere bu dere.mp3 Aşık Gülabi - Muhtar emmi.mp3 Aşık Gülabi - Yazık bize 1.mp3 Aşık Gülabi - Zamanmı.mp3
Asik Gülabi - Medet
Asik Gulabi - Dedemoglu.mp3 Asik Gulabi - Dusmanina Dusmanim.mp3 Asik Gulabi - Enst.mp3 Asik Gulabi - Hak Divani.mp3 Asik Gulabi - Hayir Kapilari Acarsin.mp3 Asik Gulabi - Hunkar Haci Bektas Veli.mp3 Asik Gulabi - iki Turnam Gelir.mp3 Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim1.mp3 Asik Gulabi - Medet.mp3 Asik Gulabi - Mervan Kerbela Ya Bir Bak.mp3 Asik Gulabi - Sefil Baykus.mp3
Asik Gülabi - Mix 01
Ali'yi Severiz Alevi'yiz Biz.mp3 Asik Gülabi - Anam Toprak - Aglayam.mp3 Aşık Gülabi - Gurbet Elde.mp3 Aşık Gülabi - Kimbilir.mp3 Asik Gülabi - Kizilbas Nedemek Bilirmisin Sen.mp3 Aşık Gülabi - Kuslar Sevdigime Selam Söyleyin.mp3 Asik Gülabi - Mapushane.mp3 Asik Gülabi - Marasa Agit.MP3 Asik Gulabi - Muhannet.mp3 Asik Gülabi - Nazli Yardan Ayrilali.mp3 Dedemoglu.mp3 Dert Bende Bende.mp3 Ecel Yastigina Koydum Basimi.mp3 Ezilir Emekci.MP3 Gönül Sarayimda Ararken Seni.mp3 GÜLABİ (Anam babam agbilerim)!!s.mp3 GÜLABİ (Dünya kadar sevsem)!!s.mp3 GÜLABİ (Maras)!!s.mp3 GÜLABİ (Neyine merhaba)!!s.mp3 GÜLABİ (Sefil Baykus)!!s.mp3 Haci Bektas Veli.mp3 Hastayim Yaram Derin.mp3 Kalem Seni Kirarim.mp3 Kara Gözlüm Kac Yil Oldu Gideli.MP3 Kara Günler.mp3 Kismet Beni Atmis.mp3 Kizilbas Ne Demek Bilirmisin Sen.mp3 Kizildere.mp3 Medet.mp3 Muhannet.mp3 Nazli Yardan Ayrilali.mp3 Pirsultanim Nerede.mp3 Sevdasina Esir Etti Yar Beni.mp3 Sivas Madimak - Mapushane.mp3 Soydular Bizi.mp3 Uyan Kardas -- Yilmaz Güneye Agit.mp3
Asik Gülabi - Nedir felek senden çektiğim
Aşık Gülabi - Boşu boşuna.mp3 Aşık Gülabi - Daha bende neyin kaldı.mp3 Aşık Gülabi - Dedemoğlu.mp3 Aşık Gülabi - Felek bizi attı.mp3 Aşık Gülabi - Ne hazin bakarsın.mp3 Aşık Gülabi - Nedir felek senden çektiğim.mp3 Aşık Gülabi - Neredesin sen nerede.mp3 Aşık Gülabi - Vah ile geçti.mp3 Aşık Gülabi - Yeter be ağalar beyler.mp3 Aşık Gülabi - Zamanmı.mp3
Asik Gülabi - Ölen Bizim Kalan Bizim
Asik Gülabi - Aglarim (U.H).V.mp3 Asik Gülabi - Balta Kürek Bak Omuzda.V.mp3 Asik Gülabi - Bu Kader.V.mp3 Asik Gülabi - El Degmemis illerimiz Var.V.mp3 Asik Gülabi - Fukaranin Beli Büküldü.V.mp3 Asik Gülabi - Gel Gel.V.mp3 Asik Gülabi - Haksizlik Kanunu.V.mp3 Asik Gülabi - Inledim (U.H).V.mp3 Asik Gülabi - Nur Hak Dagi.V.mp3 Asik Gülabi - Ölen Bizim Kalan Bizim.V.mp3 Asik Gülabi - Yürü Bire Bol Mezarlik.V.mp3
Asik Gülabi - Plaklardan kayitlar
Aşık Gülabi - Boşuna gelmişim.mp3 Aşık Gülabi - Gürcistanı seyran eyledim.mp3 Aşık Gülabi - Kahpe dünya hiç halimden bilmiyor.mp3 Aşık Gülabi - Kulun kalbini bilene yalvar.mp3 Aşık Gülabi - Öldürde kurtul.mp3 Aşık Gülabi - Sefil baykuş ne yatarsın burada.mp3
Asik Gülabi - Sivas - Madimak
Asik Gülabi - Deleli (U.H.).mp3 Asik Gülabi - Eller icinde.mp3 Asik Gülabi - Mapushane.mp3 Asik Gülabi - Nere Gidem.mp3 Asik Gülabi - Ömrüm.mp3 Asik Gülabi - Senin icin.mp3 Asik Gülabi - Sivas Madimakta Canlar.mp3 Asik Gülabi - Söyle Canim.mp3 Asik Gülabi - Turnalar (U.H.).mp3 Asik Gülabi - Vefasiz Yar.mp3
Asik Gülabi - Uyan Gardas
Asik Gulabi - Adalete Bak.mp3 Asik Gulabi - Beylerimiz Var.mp3 Asik Gulabi - Ezilir Emekci.mp3 Asik Gulabi - Gelir Dostum.mp3 Asik Gulabi - Gelsene.mp3 Asik Gulabi - ihtiyarlik Dustu Sere.mp3 Asik Gulabi - isci Koylu.mp3 Asik Gulabi - Soydular Bizi.mp3 Asik Gulabi - Uyan Kardas.mp3 Asik Gulabi - Yilmaz Guneye Agit.mp3
Asik Gülabi - Vah ile geçti ömrüm
Aşık Gülabi - Alidir.mp3 Aşık Gülabi - Ol kırklar cemi.mp3 Aşık Gülabi - Vay ile geçti.mp3 Aşık Gülabi - Ya muhammet ya ali.mp3 Aşık Gülabi - Zaman mı.mp3
Asik Gülabi - Vefasız yar
Aşık Gülabi - Deleli.mp3 Aşık Gülabi - Eller içinde.mp3 Aşık Gülabi - Mapushane ranzaları.mp3 Aşık Gülabi - Nere gidem.mp3 Aşık Gülabi - Ömrüm.mp3 Aşık Gülabi - Senin için.mp3 Aşık Gülabi - Söyle canım.mp3 Aşık Gülabi - Turnalar.mp3 Aşık Gülabi - Vefasız yar.mp3
Asik Gülabi - Yandik Aney
Asik Gülabi - Aman Daglar.mp3 Aşık Gülabi - Baris icin.mp3 Asik Gülabi - Calis Calis Bosa Emek.mp3 Asik Gülabi - Dogru Yolu Bilen Kisi.mp3 Asik Gülabi - isci Köylü Hep Uyandik.mp3 Asik Gülabi - Ölüm Caliyorsa Kapini.mp3 Asik Gülabi - Pir Sultanim Nerede.mp3 Asik Gülabi - Uyan Kardas.mp3 Aşık Gülabi - Verin Hakkimizi Yiyemezsiniz.mp3 Asik Gülabi - Yandik Aney.mp3
Asik Gülabi - Yaralarım
Aşık Gülabi - Açılın kapılar şaha gidelim.mp3 Aşık Gülabi - Çadır kurayım.mp3 Aşık Gülabi - Derdimi açarım.mp3 Aşık Gülabi - Dinle dostum.mp3 Aşık Gülabi - Ey mühür gözlüm.mp3 Aşık Gülabi - Gamlı gönlüm.mp3 Aşık Gülabi - Kırklar cemi.mp3 Aşık Gülabi - Kötü kaderim.mp3 Aşık Gülabi - Sızlıyor yaralarım.mp3
Asik Gülabi - YARALI DİLBER
AŞIK GÜLABİ - DİVANE GÖNLÜM.MP3 AŞIK GÜLABİ - DÜNYADA.MP3 AŞIK GÜLABİ - GARİPÇE.MP3 AŞIK GÜLABİ - GEÇTİM EFENDİM.MP3 AŞIK GÜLABİ - GÖREN KALMAMIŞ.MP3 AŞIK GÜLABİ - HABER YOK.MP3 AŞIK GÜLABİ - KIŞ GÖRDÜM BUGÜN.MP3 AŞIK GÜLABİ - SEFİL BAYFUŞ-(GÜLABİ).MP3 AŞIK GÜLABİ - VAY DÜNYA.MP3 AŞIK GÜLABİ - YARALI DİLBER.MP3
Asik Gülabi - Yardan Ayrilali
Asik Gülabi - Ahim Var (U.Hava).mp3 Asik Gülabi - Ben Bu Derde Derman Bulamam.mp3 Asik Gülabi - Bir Melegi.mp3 Asik Gülabi - Dön Bakalim.mp3 Asik Gülabi - Dünya Sütlü Meme.mp3 Asik Gülabi - Düstümü Düstü.mp3 Asik Gülabi - Eyvah.mp3 Asik Gülabi - Gayri (U.Hava).mp3 Asik Gülabi - Kara Gözlüm (Bozlak).mp3 Asik Gülabi - Muhannet (Bozlak).mp3 Asik Gülabi - Sari Ciydem.mp3 Asik Gülabi - Sikâyetim Sana.mp3 Asik Gülabi - Yardan Ayrilali.mp3
Asik Gülabi - Yetmezmi
Asik Gülabi - Aç Kalmis Yavrular.V.mp3 Asik Gülabi - Acilin Kapilar.V.mp3 Asik Gülabi - Adalet Var Diyor.V.mp3 Asik Gülabi - Daglar Aglar Pirsultan Deyi.V.mp3 Asik Gülabi - Degme Tabip Siziliyor Yaralarim (U.H).V.mp3 Asik Gülabi - Hele Bak Hele.V.mp3 Asik Gülabi - Okuyan Insanim.V.mp3 Asik Gülabi - Sefil Baykus (U.H).V.mp3 Asik Gülabi - Sen Cancimisin.V.mp3 Asik Gülabi - Yetmezmi.V.mp3
Asik Gülabi - Yikilsin Gurbet
Asik Gulabi - Ben Hapiste Sen Kundakta.mp3 Asik Gulabi - Bes Nufusa Bir Tek Ekmek.mp3 Asik Gulabi - Can Dane Dane.mp3 Asik Gulabi - Ela Gozlum.mp3 Asik Gulabi - Elveda.mp3 Asik Gulabi - Hangi Dagin Ardindasin.mp3 Asik Gulabi - Hazin Hazin Aglar Gonul.mp3 Asik Gulabi - Ne Hallere Dustum.mp3 Asik Gulabi - Yar Da Benim Gibi Kadersizmis.mp3 Asik Gulabi - Yikilsin Gurbet.mp3
Asik Gülabi - Yillar Aglar Mahzuni'ye
Asik Gulabi - Felek Yollarimi Bagladi.mp3 Asik Gulabi - Gurbet Yolu.mp3 Asik Gulabi - insanlik Mektebi.mp3 Asik Gulabi - Kader Cizgisi.mp3 Asik Gulabi - Neyine Merhaba Neyine Selam.mp3 Asik Gulabi - Selam Olsun.mp3 Asik Gulabi - Simdi Anliyorum Kendi Sucum.mp3 Asik Gulabi - Toprak Bekler Anam Gibi.mp3 Asik Gulabi - Yillar Aglar Mahzuni'ye.mp3 Asik Gulabi - Yorgunum.mp3
Asik Gülabi - Yol Muhammed Alinindir
Asik Gulabi - Acildi Cennet Kapisi.mp3 Asik Gulabi - Aglar Hüseyin Askina.mp3 Asik Gulabi - Biri Haci Bektas Biri Ataturk.mp3 Asik Gulabi - Haci Bektas Tekkesi.mp3 Asik Gulabi - insanliga ibret.mp3 Asik Gulabi - Kotu Olan Bana Neyler.mp3 Asik Gulabi - Niyaz Edip Yanmaya Geldim.mp3 Asik Gulabi - Turnam Gidersen Bizim Ellere.mp3 Asik Gulabi - Ya Huseyin Gel Yetis.mp3 Asik Gulabi - Yol Muhammed Ali Nindir.mp3 Asik Gulabi - Yol Ogluyum.mp3 DOWNLOAD - Turboot.ru-Part-1 DOWNLOAD - Turboot.ru-Part-2 DOWNLOAD - Turbobit.net-Part-1 DOWNLOAD - Turbobit.net-Part-2
|
|
|
|
|