Albüm: Klasikler (Full Albüm) 2 CD Yıl: 2016 Türü: Türkçe / Sanat Müziyi Format: AAC Parça Sayı: 42
CD - 1
01. Ali Rıza Kural - Hâvi 02. Ali Rıza Kural - Hemîşe Dilde Sühan Elde Saz-kârımdır 03. Ali Rıza Kural - Nice Bir Bülbül-i Nâlân Gibi Feryad Edeyim 04. Ali Rıza Kural - Biyâ ki Kadd-i Tü Der Bağ-ı Can Nihâl-i Menest 05. Ali Rıza Kural - Ney Taksimi 06. Ali Rıza Kural - Hab-gâhı Yâre Girdim 07. Ali Rıza Kural - Yok mu Cânâ Âşıka Hiç Şefkatin 08. Ali Rıza Kural - Bilmem ki Nedendir Bana Sen Hor Bakıyorsun 09. Ali Rıza Kural - Gönlümün Ezhâr İçinde 10. Ali Rıza Kural - Ağlasam Her Lahza Hakkım Yok mudu 11. Ali Rıza Kural - Görsem Seni Doyunca 12. Ali Rıza Kural - Yine Bir Gül-nihâl 13. Ali Rıza Kural - Hafif 14. Ali Rıza Kural - Gönlüm Heves-i Zülf-i Siyeh-kâre Düşürdüm 15. Ali Rıza Kural - Dü Çeşminden Gitmez Aşkın Hayali 16. Ali Rıza Kural - Bir Nev Civansın 17. Ali Rıza Kural - Kanun Taksimi 18. Ali Rıza Kural - Aman Câna Beni Şâd Et 19. Ali Rıza Kural - Bir Hâdise Var 20. Ali Rıza Kural - Yandım Deminden 21. Ali Rıza Kural - Dök Zülfünü Meydane Gel
CD - 2
01. Ali Rıza Kural - Ud Taksimi 02. Ali Rıza Kural - Bülbül Gibi Pür Oldu Cihan Nağmelerimden 03. Ali Rıza Kural - Gönlümü Dûçâr Eden 04. Ali Rıza Kural - Açıl Ey Gonca-yı Sad-berk 05. Ali Rıza Kural - Keman Taksimi 06. Ali Rıza Kural - Nerdesin Nerde Acep 07. Ali Rıza Kural - Ben Sana Gönül Verdim Vereli 08. Ali Rıza Kural - Yoktur Zaman Gel 09. Ali Rıza Kural - Aldı Beni İki Kaşın Arası 10. Ali Rıza Kural - Hafif ( Mini Mini Peşrev ) 11. Ali Rıza Kural - Vücud İkliminin 12. Ali Rıza Kural - Nedir a Sevdiğim Söyle Bu Hâlin 13. Ali Rıza Kural - Semâlarda Güneş Hâlâ İnmiyor 14. Ali Rıza Kural - Tereddüt 15. Ali Rıza Kural - Üç Yıl Beni Sevdânın 16. Ali Rıza Kural - Kanun Taksimi ( Rast ) 17. Ali Rıza Kural - Birlikte Bir Akşam Mey Nûş Edelim Gel 18. Ali Rıza Kural - Kanlar Döküyor 19. Ali Rıza Kural - Sana Ey Cânımın Cânı Efendim 20. Ali Rıza Kural - Bitmez Tükenmez Bu Dert 21. Ali Rıza Kural - Başka Söz Söylemem