01. Ali Can Özçelik - Güzeller Gezmeye Gelmiş.mp3 02. Ali Can Özçelik - İlahi Karadeniz.mp3 03. Ali Can Özçelik - Yol Üstünde Duran Kız.mp3
[2016] Ali Can Özçelik - Oy Hallarum Oy (Albüm) Flac
01. Ali Can Özçelik - Olmaz Diyorlar.flac 02. Ali Can Özçelik - Ötme Bülbül.flac 03. Ali Can Özçelik - Oy Hallarum Oy.flac 04. Ali Can Özçelik - Bak Şu Yazıya.flac 05. Ali Can Özçelik - Benim Yarime Ne Oldu.flac 06. Ali Can Özçelik - Kul Dediğin Böyle Olur.flac 07. Ali Can Özçelik - Ben Ne Yapayım.flac 08. Ali Can Özçelik - Vay Deli Gönlüm.flac 09. Ali Can Özçelik - Seni Vermem Ellere.flac 10. Ali Can Özçelik - Doğuruyu Analar.flac 11. Ali Can Özçelik - Ben Sana Demedummi.flac 12. Ali Can Özçelik - Bizim Köyün Yollari.flac
[2017] Ali Can Özçelik - Geldi Ayrılık Günleri (Albüm) Flac
01. Ali Can Özçelik - Bahar Oldu.flac 02. Ali Can Özçelik - Bizim Sahraların Başı.flac 03. Ali Can Özçelik - Sabah Selam Eyle Gül Yüzlü Yare.flac 04. Ali Can Özçelik - Azrail Serrime Çöktüğü Zaman.flac 05. Ali Can Özçelik - Geldi Ayrılık Günleri.flac 06. Ali Can Özçelik - Hak Yoluna Gidenlerin.flac 07. Ali Can Özçelik - Alçakta Yüksekte.flac 08. Ali Can Özçelik - Ela Gözlerine Gurban Olduğum.flac 09. Ali Can Özçelik - Gülüşünü Sevdiğim.flac 10. Ali Can Özçelik - Ey Sevgili.flac .